Teljesen más volt, hogy szembõl érkezett pinámba az ujj, sokkal intenzívebben tudott mozogni, és sokkal mélyebbre hatolt.

Blog

Hirdetésfeladás

Egy gimis lány kalandjai

Teljesen más volt, hogy szembõl érkezett pinámba az ujj, sokkal intenzívebben tudott mozogni, és sokkal mélyebbre hatolt.

Tök cikinek tartottam, hogy Anya rendelt mellém egy korrepetitort. Persze, tudom, hogy a továbbtanulás miatt már most másodikban sem mindegy, hogy haladok, de... Csak arra tudtam gondolni, hogy a tanárom egy idõsödõ, szakmájába belebolondult tanárnõ lehet.
Amikor Anyu mondta, hogy egy egyetemista lány, akkor meg egyenesen arra gondoltam, hogy az meg aztán mi a csudát tud nekem tanítani, amikor még õt is tanítják.

Az elsõ óránk alkalmával rájöttem, hogy Lia nagyon jó fej csaj. Sokat segített nekem nem csak a matekban, de az angol házimat is átnézte, és trenírozott a helyesírás dogákra.
Néhány óra után arra is rájöttem, hogy mellette nem csak tanulnom könnyebb, de lelki nyavalyáimmal is szívesen foglalkozik.

Az osztályban én voltam az egyetlen lány, akinek még barátja sem volt. Ez persze együtt járt azzal, hogy szüzességem is még,meg volt. Nem éreztem én ezt égõnek, vagy negatívnak, de nagyon vágytam már arra, hogy végre szeretkezhessek egy sráccal.

Testileg már elég rég felkészültnek éreztem magam a dologra, kb. 13 éves koromban kezdtem masztizni. Mióta tavaly bekötötték hozzánk a netet, rendszeresen olvasgatok erotikus történeteket, találtam néhány igazán mûvészi akt felvételt, és ha nincsenek otthon anyáék bele, belelestem a szexcsatorna mûsoraiba is.

Mindezt csak azért írom most le, mert a múlt heti órán Liának is elmeséltem mindezt. Szinte szó szerint emlékszem a beszélgetésünkre.

- És mennyire vagy beindulva? Ha rágondolsz, nedvesedsz? Vagy csak, ha bizonyos történetet olvasol/filmet nézel?
- Szinte mindegy is mitõl, de ha a szex eszembe jut, úgy érzem, hogy semmi más nem segíthet rajtam csak egy jó dugás. Gyakran eszembe jut, hogy cseten keresek valakit, aki hajlandó megtenni velem. De félek meglépni.
- Igen, tudom, mirõl beszélsz.
- Te is érezted ezt? Te is eljutottál már arra a pontra, hogy bárki legyen is az, aki elveszi, csak jó kemény farka legyen?
- Õszintén megvallva: igen. De aztán, amikor az elsõ megtörtént mégis megbántam.
- Miért?
- Mert nem volt benne semmi jó, a fiúm csak úgy kérdezés nélkül megdugott. Nem tudtam rá lelkileg felkészülni, igaz ... visszagondolva nem is lett volna mire - tette hozzá mosolyogva.
- Hány éves voltál?
- Tavaly elõtt nyáron volt. 19 alig múltam el.
- Megbántad?
- Nem, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem hagyom magam elszédíteni egy lökött pasitól, aki megdugta a fél gimit.
- Hát, lehet igazad van. Én mégis azt mondom, hogy ez így nagyon vacak. Állandóan beugranak képek. Meztelen pasik és nõk. ... Állandóan masztiznék, és úgy érzem, még akkor sem tudnám kielégíteni magamat.
- Ne válaszolj, ha nem akarsz, mennyit masztizol?
- Naponta egyszer minimum. Nehezen alszom el, és akkor játszom a testemmel. Vagy olvasok a neten, és közben simogatom magamat. Szerinted ez beteges?
- Nem, nem gondolnám, bár ha mindig e körül forog a gondolatod, elõbb-utóbb tényleg belebolondulsz a vágyadba.

Elhallgattam. Tudtam, hogy igaza van, de mégsem tudtam csinálni semmit. Akkor is csak arra tudtam gondolni, hogy be kellene dugni az ujjamat a bugyimba,belefúrni a puncimba, végletekig dörzsölni a csiklómat, közben meggyúrni melleimet.
Lia, mintha tudta volna mi játszódik le bennem, újabb kérdést tett fel:
- Ha ennyire kívánod, mi tart attól vissza, hogy neten keress egy partnert? Itt Pesten elég sok srác jelentkezõd akadna. És ki tudja, lehet, hogy nem csak a szex köt majd össze benneteket.
- Gyáva vagyok. Sok fiúval és csajjal beszéltem már errõl. Netszexelni is szoktam. Láttam már kamreán, ahogy egy fiú kiveri magának. - miközben ez az emlék bevillant éreztem, hogy elönti bugyimat puncim leve, szinte nem is voltam magamnál. Annyira akartam tocsogni pinámban, hogy az asztal alatt bedugtam kezem nadrágomba. Már majdnem megfeledkeztem arról, hogy nem vagyok egyedül, amikor meghallottam Lia hangját:
- Lányokkal is? Érdekel a leszboszi szerelem?
- Minden érdekel. Igazából nagyon szeretném, ha valaki kinyalna, de nyalni is szeretnék. Szeretném érezni, ahogy egy lány melle az enyémnek feszül. Legalább annyira kívánok nõvel szeretkezni, mint amennyire farokra. - bukott ki belõlem. Õszinte meglepetésemre nem botránkozott meg Lia utolsó mondataimra, sõt.
- Mintha gimis önmagamat hallanám - mosolyodott el - Na, jó, gyorsan fejezzük be a házid átnézését.
Innentõl kezdve egy fél órán át tanulást mímeltünk, de már máshogy néztem rá. Azt már elsõre észrevettem, hogy milyen szép és nagy mellei vannak. Most feltûnt az is, hogy milyen hívogatóak is. Próbáltam koncentrálni arra, amit magyaráz, kijavítottam a rontott képleteket és behelyettesítéseket, de fel nem fogtam. A mellét néztem, és tudom, hogy tudta.
Az óra végén annyit mondott még:
- Pénteken Te gyere át hozzám.

Alig vártam, hogy péntek legyen. Amúgy is mindig a hétvégét vártam, de most valami kifejezetten jót reméltem a korrepetálós pénteki órától. (Kedden és pénteken járt hozzám.)

3/4 3-ra végre elkészültem az indulásra. Nem vittem túlzásba az öltözködést, de ledobtam a délelõtti felsõmet, megmosdottam és felvettem a fekete melltartómat és egy pici fekete trikót. Erre rávettem az áttetszõ fehér blúzomat. Megelégedtem melleim dudorával, majd elindultam Hozzá. Pár perccel 1/2 4 után értem oda hozzá.
Lia már várt. Tõle szokatlanul egy eléggé mélyen dekoltált felsõt viselt hosszú kordbársony szoknyához. Észveszejtõ volt.
- Gyere beljebb. Ma rendhagyó órát tartunk. - én csak bámultam rá, nem értettem pontosan mire gondol.
- Na, ne ijedezz, nem eszlek meg! Csupán arról van szó, hogy szeretnék segíteni Neked, mert, ha ezt így folytatod, nem foglak tudni tanítani - még mindig nem értettem mire gondol.
- Persze, nagyon izgató, ahogy a mellem bámulod, de erre hivatkozva mégsem mondhatom le az óráinkat. Mást meg nagyon nem tudnék mondani Anyukádnak, ha megkérdezné, hogy miért nem haladunk...
Zavarba jöttem, lebuktam, cikinek éreztem magam. Ennek ellenére bizseregni kezdtem, szóval tényleg tudja, és mégis szinte nevet rajta - mi lesz itt?
Beljebb tessékelt, a belsõ szobában össze voltak húzva a függönyök.
- Van egy kis meglepetésem.
Ekkor elõlépett egy srác a szekrény takarásából.
- Õ itt Peti, az öcsém. Nem, nem marad itt - mondta gyorsan, ahogy arcomra nézett -, csak be akartalak egymásnak mutatni. - valóban, Peti egy puszit nyomott csak az arcomra, és elment. Lia bezárta utána az ajtót.
- Kettesben vagyunk. - tért vissza kicsit késõbb.
- Mihez lenne kedved? Folytassuk legutóbbi beszélgetésünket? Esetleg játszunk? Mondjuk mondjam, vagy mutassam?
Nevetett. Kezdtem oldódni. A félhomály, melleinek látványa, Peti puszija, mondatai kezdték beindítani a fantáziámat. Akartam vele beszélgetni a szexrõl, akartam megfogni melleit, keményre nyalogatni mellbimbóit, visszakívántam testvérét, akit jobban megkívántam hirtelen, mitn bárki mást. De leginkább arra vágytam, hogy ledobhassam nadrágom és bugyim, és kicsit könnyítsek magamon, amíg eldöntöm mi is lenne a legjobb.
- Csüccs le. Ha Te nem tudsz dönteni, akkor beszélgessünk, aztán majd szépen tovább, ha akarod, jó?
Akartam, persze. Leültem, és vártam, hogy mondjon valamit.
- Mesélj, hogy szoktál masztizni? Mutathatod is - csodálatosan mosolygott rám, miközben egy kis lámpát meggyújtott, amitõl jobban láthattuk egymást.
- Általában csak ujjazom magam. Nincs vibrátorom, így helyettesítenem kell mással, ha azt akarom érezni, hogy egy dákó feszíti szét a pinámat - idegenül csengett saját hangom, Lia pedig figyelmesen hallgatott. Ez talán jobban felizgatott, mint a téma.
- Miket próbáltál ki?
- Üveget, borosat, pezsgõset, van egy vékony hosszú nyakú konyakos üvegünk...Uborkát is dugtam már fel, meg répát. Egyszer olvastam egy történetet, ahol a fiú banánt dugott a barátnõje puncijába, elõször hámozatlanul, aztán haj nélkül, végül megette. Kipróbáltam. Nagyon izgató volt a saját nedvemmel átitatott banánt benyelni - biztatóan nézett rám, és így folytattam. - Aztán egyszer kipróbáltam az egyik székünk lábát. Olyan 4-5 centi átmérõje volt, és ahogy felfordítottam a széket pont jól rá tudtam csúsztatni a pinámat.

Azt hittem szétrobban az ölem, ha folytatom. Elhallgattam és összeszorítottam a lábaimat, nem segített.
- Nincs meleged? Nem zavar, ha én kicsit felhúzom a szoknyám? - kérdezte tõlem, s választ sem várva felhúzta térdéig ruháját. A szétnyitott lábai között véltem látni bugyiját. - Én is szeretek masztizni. Nagyon jó dolog, és sokat segít abban, hogy a párom is igazán ki tudjon elégíteni. Most nincs senkim. Petivel szoktunk csintalankodni. Õ igazából a nevelõanyám fia, nincs köztünk vérrokonság. De így is szívesen játszadozom a pinámmal. Hasonló tárgyakkal szoktam magamat kielégíteni, illetve hasonlókat szokott Peti belémtömni. Tetszik neked?
- Igen. Helyes srác. Szép vállai vannak.
- Mása is szép. No, de folytassuk csak a témánkat. Mire, és kire gondolsz közben?
- Arra, aki épp tetszik, vagy beleképzelem magam az olvasott történetbe, és akkor csak egy fantom van mellettem. Neten könnyebb, kamerával látom a másikat. És olyankor könnyen masztizok is, az nem olyan személyes, mint...
- Mint ez. Zavarban vagy, látom. De pont ezt szeretném levetkõztetni rólad. Most ketten vagyunk, mint két barátnõ, senki nem fogja meg tudni mik történtek itt. Szeretném, ha elengednéd magad. Ha levetnéd a gátlásaidat, és megnyílnál elõttem. Bátran simogasd magad! Látom, hogy remegsz a vágytól.
Bár igazán bátorítóan nézett rám, én még sem mertem mozdulni.
- Oké, értem, akkor én - egy édesen borzasztó pillanatig azt hittem, hogy nekem esik. De nem tette, csak letolta szoknyáját. Pici csipkés bugyi villant elõ, amit szinte azonnal le is dobott. Leült velem szemben. Lábait feltette a szék karjára. Feltárult elõttem meztelen puncija. Fel-le mozgatni kezdte ölét, én pedig igézetten bámultam. Lassan megnyalta bal középsõ ujját és nagyajaki közé illesztette. Még mindig mozgatta ölét, így az odatartott ujja szánkázott nedves pináján.

- Én így szoktam elkezdeni, Te?
Erre már én is beindultam, masszírozni kezdtem melleim, majd lassan lefelé haladtam a hasamon, a nadrágom felett megálltam. Elkezdtem ölemet ringatni abban a ritmusban, amiben Lia. Tetszett neki.
- Igen, így már neked is jobb, ugye? - kérdezte, miközben felállt.
- Most különlegeset tanítok Neked - odalépett elém, levette felsõjét. Mellei kibuggyantak a kis cicifixbõl, én pedig megigézetten bámultam ringó testrészeit.
- Állj fel - engedelmeskedtem. Levette nadrágomat, közben végigsimította lábaim, majd visszefelé a belsõ oldalon haladt. Combjaim között egy kézzel araszolt felfelé, én remegtem az érintésétõl.
- Jól van, gyere közelebb - állt hozzám szorosan. - Most érezheted, ahogy a melleidnek feszülnek melleim. Ha akarod, nyugodtan simogass! Igen, még... még... nagyon ügyes a kezed... csak csináld - én pedig simogattam, nyomogattam, összecsippentettem a mellbimbóit, morzsolgattam, élveztem, ahogy megkeményednek kezemben. Lia pedig a hátamat simogatta, majd egyik kezét hátul, másik kezét elöl csúsztatta bugyimba. Éreztem, ahogy ujjai egymás felé siklanak. Jobb keze a vágatomban tapogatózott egyre lejjebb, bal keze már a csiklómat tapodta, izgatta, ütögette, dörzsölgette. Csak álltam és remegtem. Hagytam, hogy lehúzza bugyimat, és leültessen. Felvetette velem azt a pózt, ahogyan õ ült elõbb. Teljesen kitárultam elõtte. Lassan nyitotta szét nagy ajkaimat. Ujjai mohón rátapadtak csiklómra, és õrjítõ ritmust doboltak. Hangosan nyögdécseltem, miközben már éreztem, hogy egy kalandos ujj a hüvelyembe kíván betérni. Megemeltem kissé csípõmet, hogy tudassam Liával mennyire szabad az út. Nem váratott sokáig már, csak elõbb benyálazta középsõ ujját, mint elõbb magának, és belém süllyesztette.

Teljesen más volt, hogy szembõl érkezett pinámba az ujj, sokkal intenzívebben tudott mozogni, és sokkal mélyebbre hatolt.
Fürgén mozgott bennem elõbb egy, majd két, sõt három ujjal, miközben a csiklómról sem feledkezett meg.

Remegtem az élvezettõl, de Lia még nem hagyott nyugtot. Ujjai helyét átvette nyelve, ami pajkosan keresett fel minden pici millit. Aprókat sikkantottam, amikor szája rátapadt a már kidudorodó csiklómra. Mélyen beszívta, körbenyalta, közben ujjazott. Nem hagyott pihenõt, nén pedig éreztem, hogy megfeszül a testem, és mindjárt elélvezek.
- Lia, Lia! Elmegyek... ááá... mindjárt... áááá. Ne hagyd abba!

Kihúzta ujját puncimból, leszánkázott hüvelyemig nyelvével, és beledugta lassan. Hangosan lefetyelte pinalémet, láthatóan élvezte. Felnézett rám, arca lucskos volt már pinámtól:
- Élvezz csak. - visszabújt lábaim közé és folytatta a nyalakodást. Nem tudtam tovább nézni. Nem bírtam tovább széttárva tartani a lábam. A vállára tettem, hozzászorítva ezzel pinámhoz arcát, és éreztem elönti testemet az a ritka forróság, ami az orgazmusomat jelezte.
- Pihegd ki magadat. - javasolta, mikor kicsusszant lábaim közül. - Ha nem haragszol meg, ki megyek a konyhába.

Pár perc elteltével egy banánnal tért vissza, szája szegletében pajkos mosollyal:
- Ha ekkora hatással volt rád a banán... Lássuk milyen tanítvány vagy! - Leült korábbi helyére, felhúzta és széttárta lábait.
- Én is meztelen puncit szeretnék! - tört ki belõlem.
- Majd következõleg megcsináljuk azt is, most még nem tartunk ott. Na, gyere, kívánja a pinám azt a banánt!

Elé térdeltem. Benyálaztam az ujjam és benyúltam ajkai közé. Szinte azonnal feltárultak, és megláttam tocsogó hüvelyét. Bedugtam középsõ- és mutatóujjamat, párszor ki-be mozdítottam, közben a szemét figyeltem. Tetszett neki, mosolygott. Hagyta, hogy ujjazzam, hogy megkóstoljam pináját, majd újra ujjazni kezdtem. Végigfolyt a testemen nedve, majd lassan benyálaztam a banán végét és odaigazítottam hüvelyéhez.
-Told fel! A csiklómat is izgasd, kérlek! - hangzott az utasítás. Becsúsztattam a banánt, és ki-be húzgálni kezdtem. Bal kezem hüvelyk, és középsõ ujjával széthúztam a redõket csiklója felõl és mutatóujjammal veregettem, körbesimogattam, izgattam csiklóját, ahogy magamnak szoktam.

- Szopd le a banánt. Látni akarom, ahogy leszopod! - számba vettem, lenyalogattam pinája nedvét, amennyire tudtam torkomra engedtem a gyümölcsöt, majd megszabadítottam hajától.
- Döfd belém! - úgy tettem. Szerencsére nem volt túl érett még, így elég jól becsusszant forró kéjlukába, de a hõség pár lökés után felpuhította. Már majdnem a számba vettem, amikor intett, hogy dugjam belé fordítva. Pár mozdulat után felállt, kihúztam a banánt, összesimultunk, melle izgatóan feszült enyémnek, szánkba vettük a "dákót" és megettük. Akkor egyszer ért össze az ajkunk.

- Rendben, jó diák vagy. Ha van kedved holnap folytathatjuk a tanulást.
- Jó volna, de...
- Mi baj? Nem érsz rá holnap?
- Nem, azahogy igen, csak... ketten leszünk?
- Én erre gondoltam, szóljak Petinek? Akarod, hogy hárman csináljuk?
- Nem, Veled akarok tanulni.
- Akkor holnap!

Alig tudtam hazajönni. Bebújtam a szobámba, és alig vártam, hogy meglovagoljam a hosszú nyakú konyakos üveget. Közben Liára gondoltam, a mellére, a pinájára, a közelségére, és arra, hogy Petivel szoktak masztizni...
Meggondoltam magam: "Peti is otthon tudna lenni holnap?" - ennyit írtam neki sms-ben. Nem is késett a válasz: - Igen !

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Anna