Teljesen megfeszülve és remegve lövelltük tele a popsiját és a punciját egyszerre.

Blog

Hirdetésfeladás

Beszállt a pincér is..

Teljesen megfeszülve és remegve lövelltük tele a popsiját és a punciját egyszerre.

Az akkori barátnőmmel, Ágicával elhatároztuk, hogy kicsit elbújunk a világ elől. Egy hétvégére leutaztunk az egyik vidéki szállodába. Gondoltuk, pár napot csak egymással fogunk foglalkozni.

Becsekkolás után szétnéztünk a környéken. Mivel egy erdő mellett volt a szálloda, nekivettük magunkat a sűrűnek. Egyre eldugottabb helyeken mászkáltunk, mígnem elfogyott az ösvény. Na, erre sem járt senki előttünk sokáig.

Egymásra néztünk, aztán már vadul csókolóztunk is. Át-át dugtuk a nyelvünket egymás szájába. Ágica a nyakam karolta át én pedig a hol a derekát öleltem, hol a fenekét markoltam. Hamarosan érezte, hogy mennyire izgató számomra, mert lecsúszott a keze a nadrágom elejére és simogatni kezdte a farkam a nadrágon keresztül.

Lassan benyúltam a szoknyája alá és először a combját simogattam, majd kicsit lehúztam a bugyiját. Csak annyira, hogy a kezem kényelmesen beférjen alá. Közben a nadrágomon már húzta le a sliccet és nyúlt be a farkamért. Szinte kirobbant a szabadba, nem kellett rajta húzni, keményen áll a markában.

Kicsit félre hajtottam a bugyit és az ujjammal végig simítottam a punciját. A következő simítás már a két nyelvecske között siklott végig. Lágyan megharapta az ajkam, ikor a csiklójához értem. Kicsit köröztem rajta az ujjammal, mire Gica abbahagyta a csókolózást és az arcát az arcomnak nyomva mélyeket sóhajtozott...

-Azt akarom, hogy a szobánkba dugj meg... Ott akarom, hogy félholtra kefélj... Aztán... Kifacsarlak, mint... mint egy citromot...



Pillanatok alatt bent voltunk a szállodában... A recepciónak még odaszóltunk, hogy egy pezsgőt kérünk a 207-sbe, aztán be a liftbe... Vadul egymásnak estünk már ott... Igaz csak néhány csók volt, de mikor kiszálltunk, a liftre várakozó vendégek két , igencsak zilált embert láttak kiszállni.

A szobába érve egymásról rángattuk le a ruhákat, aztán... Aztán kedvesem a farkanál fogva behúzott a fürdőszobába. Hmmm... Zuhanyszex... szinte gőzfürdőt csinált pillanatok alatt, aztán már mentünk is a víz alá. Nem számított, hogy mennyire forró, csak az, hogy a kezeim között volt. Csókoltam a száját, az arcát, a nyakát... kicsit lehajolva a melleit nyalogattam. Közben egyik kezemmel a fenekét markoltam, a másikkal a combját simogattam. Aztán feljebb csúszott a kezem. Szétnyitva a lábát, feltárulkozott nekem... A nedves bőrön könnyen siklottak az ujjaim és azonnal megtalálták a puncija bejáratát. Egészen más nedvesség fogadott... Lágy... Selymes... Kicsit köröztem a bejárat felett aztán a középső ujjam lassan szétválasztva egymástól az ajkait a csiklójára csúszott... Miközben lágyan köröztem rajta a szám visszatért a szájára... Egyre erősebben szívta a nyelvemet...

-Gyere... Nyalj ki...-tolt el magától.

Úgy, ahogy volt vizesen dobta le magát az ágyra. A popsija az ágy szélére került. Elétérdeltem... Felemeltem a lábait, amitől a puncija elődomborodott... Finoman rásimítottam két kézzel, szétnyíltak a nyelvecskéi. Előtűnt a finom húsa és a lüktető hüvelye.

-Gyere... nyalj...-zihálta.

Néhány csókot adatam a ide-oda, aztán kettőt-hármat a puncijára, majd lassan végig nyaltam a nyelvecskéket... Fel-alá csúszkált mindegyiken, majd egy kicsit a csiklót simogatta. Aztán néhányszor végig nyaltam a csiklótól a popsijáig.

Megmarkolta a fejem, visszahúzott a gyöngyöcskére. A számat rátapasztottam a puncijára és a nyelvem erősödő intenzitással pengetni kezdte a csiklóját. Néha kicsit megráztam a fejem, vagyis inkább csak remegtettem, amitől, még intenzívebben élvezett a párom.

Elég hangos volt és nem akartam , hogy a dorbézolásunk zavarjon másokat, így felnyúltam, és a kezét a szájához emeltem. Bekapta két ujját és mohón szopni kezdte őket. Én addig a másik kezemmel a fenekét kezdte simogatni nyalás közben. Aztán benyálaztam két ujjam és a óvatosan a hüvelyébe nyomtam őket. Pár mozdulat, néhány nyelvcsapás és remegve, lüktetve, hangos nyögések között elélvezett.

Lassan kihúztam az ujjaim, felálltam az ágy mellett. Pontosan tudta, hogy mit szeretnék...

Elém térdelt az ágyon és néhányat húzott a farkamon. Közben hol az egyik oldalt, hol a másik oldalt nyalta végig. Kicsit körözött a nyelvével vég a fején, majd lassan az ajkai közé csúsztatta egy részét....

Istenien szívta... A forró száj... A csúszkáló nyelv... És ahogy pucsított közben... Ahogy járt a feneke, miközben kényeztetett... Muszáj volt nekem is mélyeket sóhajtoznom...

Halkan kopogtattak az ajtón... Gicám kicsit megállt, de mondtam neki, hogy folytassa. A pincér srác hozta a pezsgőt. Letette az asztalra, majd kérdezte, hogy lehet e még valamiben segítségünkre.

-Látod mi a helyzet, tudod mi a dolgod...-mondtam neki. Bár nem arra gondoltam, de a srác rögtön Ágicám mögé térdelt és végig nyalta a popsiját. Közben már szedte is le magáról a ruhákat...

Na ettől aztán tényleg emlékezetes lesz az első szeretkezésünk ebben a szállodában...

Mikor a srác már csaknem meztelen volt, megfordítottam párom. Húzott néhányat a másik farkon is, aztán intenzíven bólogatva vadul szopni kezdte. Előttem volt az az édesen gömbölyű popsija és a mohón nyíló puncija.

Bár azonnal felhúztam volna a farkamra, de kicsit húztam még az időt. Álló szerszámom lenyomva a két szeméremajak közé a csiklóját döfködtem. Mozgatni kezdte a fenekét, majd hátra nyúlt, megfogta a farkam és a hüvelyéhez illesztett. Nem volt tovább várakozás, lassan, de határozottan nyomultam bele. Megállt a szopással, hangos nyögéssel élvezte, hogy vaskos farkam utat fúr magának a testében. Amikor elkezdte újra kényeztetni a srácot, kicsit kijjebb húztam, aztán újra tövig toltam. Csodálatos volt, ahogy két merev és vastag szerszámon élvezkedett. Az egyre erősödő nyögések jelezték, hogy hamarosan újra élvezni fog. Kicsit lassítottam, amitől teljesen rám szorult a puncija, majd amikor újra éreztem a lüktetést a testében, teljesen benyomtam a farkam a puncijába, és lüktettem a szerszámommal, mintha én is akkor élveznék egy nagyot. Ettől teljesen kész lett... Hosszú ideig remegve élvezett és vagy hangosan nyögött vagy visszatartotta a levegőt.

Kiszálltam a puncijából és a sráchoz mentem.

-Ülj le az ágy szélére, hogy lógjon a lábad a padlóra. Aztán feküdj hanyatt.

Ágicám igencsak ziláltan nézett rám.

-Nem élveztél el???

-Nem kicsim...

-De én nem bírom tovább...-nézett rám esdekelve.

-Jaj Kincsem, dehogynem... Gyere ülj rá a fiúra.

Csak most vettem észre, hogy a srácot igazi méretesfarokkal áldotta meg a természet. Gicám kicsit remegve, de odamászott és ráereszkedett a vaskos faszra. Már akkor újra a kéjtől nyögött fel. Én felálltam az ágyra, odaléptem hozzá és a szájához toltam a farkam. Nem kellett sokat várni, először csak lassan, de aztán erősödő ütemben lovagolta meg a srácot, miközben nekem vagy húzogatta a kezével vagy szopta a farkam. Közben hangosan nyögött vagy sikoltott az élvezettől.

Kis idő múlva leszálltam az ágyról és mögéjük léptem. Kedvesem puncija szorosan ölelte át a ki-be csúszkáló faszt. Nedvesen és lassan csúszott ki belőle, hogy aztán határozott mozdulattal újra eltűnjön benne.

Benyálaztam az ujjam a és a popsijához léptem. Miközben a farkam húzogattam, az ujjammal lassan masszírozni kezdtem a popsiját. Aztán lassan és óvatosan először csak az egyik, majd a másik ujjam is bedugtam. Óvatosan tágítottam annyira, hogy a későbbiek ne fájjanak neki. Közben a fiú egyre erősebben fújtatott...

-Lassíts.. lassíts... kell még az erő...

Kicsit zavartan, vette tudomásul, hogy még nem élvezhet, de néhány pillanatra megállt.

-Voltál már a zsemle alsó fele?

Kicsit lassan esett le neki, hogy mit kérdeztem, de aztán megrázta a fejét:-Még nem...

-Nem baj, csak ne kapkodj. Tartsd sokáig... vagy ameddig tudod...

Azzal benyálaztam a farkam fejét és Ágicám popsijához nyomtam. A kis gyűrűs izom szépen engedett és én kérlelhetetlenül, de óvatosan nyomtam a popsiba a szerszámom. Nagyon forró és nagyon szűk volt... És még én mondtam a srácnak, hogy sokáig tartsa vissza magát...

Lassan, nagyon lassan mozogni kezdtünk mindketten Ágica testében. A két vaskos és merev farok egyszerre siklott ki és be... Kedvesem erre csak hangos nyögésekkel tudott felelni. Mindketten tövig hatoltunk és keményen feszítettük a popsija és a puncija falát.

-Lehet... hogy... hhh... nemmm... bírom sokááig-lihegte a fiú.

-Én sem...-válaszoltam. Ágica nem válaszolt, mert csak nyögve , hörögve élvezkedett. - Na, akkor mooosssst...

Hatalmasokat nyomulva megadtuk magunkat a kéjnek. Teljesen megfeszülve és remegve lövelltük tele a popsiját és a punciját egyszerre. Kedvesem is remegve élvezett még egy utolsót, aztán félájultan rogytunk a fiú mellé.

Még mi pihegtünk, mikor ő már a ruháit rángatta magára. Elég zaklatott volt a kinézete. Még az ajtóból visszaszólt:

-A következő pezsgőt én fizetem...

 

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Peti