Életem legszebb nõivel hozott össze a sors de az anyja volt az igazi.

Blog

Hirdetésfeladás

Anya és Lánya

Életem legszebb nõivel hozott össze a sors de az anyja volt az igazi.

Anya és lánya is megvolt

A munkám olyan,hogy 9 hét meló után 3 hét szabim van.Éppen hazafelé tartottam Franciaországban Lillenél jártam amikor eszembe jutott be kéne ugrani még vásárolni valamit.Ismertem egy bevásárló központot ahol ki is jöttem a pályáról és majdnem beleszálltam egy a kanyartól nem látható kocsiba.

Mellette integetett egy bombajó nõ.Megálltam és mondta is a magáét de gyorsan leintettem,hogy franciául nem vagyok valami jó inkább ha angolul lehetne.Máris átváltott tökéletes angolra és kérte segítsek neki mert leállt a kocsija és nem tudja mit csináljon.Mindig van nálam vontatókötél és indítókábel így elé álltam és rákötöttem a kocsimra az õ terepjáróját. Mondtam behúzom a benzinkútig az áruházhoz aztán ott megnézem mi lehet vele.Szerencsére be is tudtam egybõl a kútfejig húzni és odamentem megkérdezni mi is történt.

Egyszer csak leállt és nem tudtam beindítani-mondta.

Benzin van benn?-kérdeztem mert ugye azért mégis csak egy szõke nõ.

Persze,biztos mert ha kevés lenne égne egy sárga lámpa-mondta határozottan.

Jó megnézem.Ráadtam a gyújtást és láttam a benzinmérõ ki van feküdve teljesen.

Meg kéne tankolni mert lehet,hogy csak a visszajelzõ van kiégve azért nem világított,viszont a mûszer teljesen üreset mutat,mutattam neki.

Oké,úgyis itt szoktam ha erre járok.-rebegte édes kis hangján.Feltankoltam és míg be ment fizetni megpróbáltam beindítani.Bár nagyon le volt merülve az akksi de szinte egybõl beindult ahogy feltöltötte a rendszert az ac-pumpa.Mire kijött már a kötelet is levettem róla és vártam a reakciót.

Mikor látta a sikert a nyakamba ugrott és azt mondta -te egy zseni vagy.Nagyon jól eset t az elismerés és a puszi is tõle.Azon töprengtem vajon hány éves lehet ez a gyönyörûség,28-30 talán.Testhez álló pólóban és szûk farmerban volt.

Nagyon köszönöm,nem is tudom,hogy tudnám meghálálni amit értem tettél nélküled talán baj is lehetett volna ahol álltam.Tudod mit,meghívlak ebédre hozzám,épp vásárolni készültem ebédnek valót.-mondta ellentmondást nem tûrõ hangon.

Tudod én hazafelé indutam Magyarországra éppen de végül is nincs semmi halaszthatatlan dolgom.

Félre álltunk és bementünk vásárolni.Mindenféle tengeri herkentyût tett a kosarába és olyan borokat amiket én meg sem nézek mert 12-15 Euronál kezdõdnek. Miután végeztünk a vásárlással megbeszéltük én majd követem.A kertváros felé haladtunk és gondoltam nem egy szegény nõ lehet de a házánál leesett az állam.Egy luxus ház nagy birtokkal,úszómedencével,gondozott kerttel,terasszal és épp egy Porsche Boxter készült indulni mikor megérkeztünk.

A lányom Mona-mutatta be a szinte ugyan olyan nõt,mint õ.Ha azt mondta volna a húgom azt is elhittem volna.Mosolygott és elköszönt-este találkozunk Sarrah -mondta amit furcsának találtam elsõre,hogy így hívja az anyját.Bementünk és látva rajtam a meglepõdést elmagyarázta a helyzetet.

Tudod régen megegyeztünk a lányommal, idegenek elõtt így hív,néha húgomként mutatom be-nevetett.

Ezt el is hiszem-mondtam elismerõen és végig néztem tökéletes alakján.

Tudod 41 éves vagyok és a lányom épp most múlt 20 de szerencsére nem látszik.Na összeütök valami kaját addig használd a fürdõszobát ha gondolod.

Éltem a lehetõséggel és beléptem egy akkora fürdõbe,mint egy kisebb lakás.Hatalmas káddal,plazma tv-vel a falon.El sem akartam hinni,hogy mindez velem történik.Mire elkészültem a kaja is kész lett.Osztriga elõételnek,fokhagymás kagyló tésztával 2.-nak hozzá finom fehérbor.Ananász saláta zárásképp.Gondoltam is valamit tudhat ez a nõ ha ilyen kaját etet. Kaja után bevezetett a szobájába és kérte kössem le magam míg õ elkészül a fürdéssel.Tv-ztem vagy egy órát mire megjelent egy köntösben.Észbontóan izgató volt és mosolygott.

Mihez lenne kedved?-kérdezte az egyértelmû választ.

Leginkább hozzád-lihegtem és magamhoz húztam elõttem álló szép testét.Az ölembe ült és simogatni kezdte a fejem és adott egy puszit a homlokomra.Viszonoztam a simogatását és beláttam a köntösébe nem volt alatta semmi.Kioldoztam lassan a kötõjét és megláttam szép testét.Finoman az ágyra döntött és õ is levette a ruháimat.Elkezdett simogatni és csókolgatni,ami nagyon jól esett lévén,hogy már 9 hete nem voltam nõvel.Majdnem megõrültem mert tudatosan kihagyta a faszomat a simogatásból és csókokból.Élvezte láttam rajta,hogy szenvedek de végül a nyelvével cirógatta és finoman szopni kezdte.Alig bírtam visszatartani magam annyira kívántam.Ki akartam venni de mindig be-be kapta és már nem bírtam,beleélveztem a szájába.Csodásan szopott.Szívta is mozgatta is a faszomat a szájában.Elszálltam egy másik bolygóra akkorát élveztem.Mikor újra tudtam ráfigyelni még mindig szopott és lassan kicsúsztatta a szájából de semmi sem folyt ki,mindent lenyelt.

Te egy Istennõ vagy-lihegtem,de szerettem volna én is örömet okozni neked.

Tudom de azt láttam nagyon fel vagy izgulva és így majd tovább tudsz rám figyelni -mondta nevetve.Nem igaz?

Dehogynem-hörögtem és felhúztam magamhoz,hogy megcsókoljam.Jól és érzékien csókolt és éreztem szájában kicsit még a gecim ízét,illatát.Lefektettem és én is izgatni kezdtem.Minden porcikáját élvezettel simogattam,csókolgattam bevetettem minden trükköt amit csak tudtam.A punciját hagytam utoljára.Lassan körbecsókoltam,benyaltam addigra már szinte lucskos puncijába és az ujjammal a segge lyukát izgattam majd azt is megnyalogattam.Már alig bírta õ is éreztem be kéne tenni neki.Ahogy fölé térdeltem már nyúlt is le és bevezette magának a faszomat.Finoman de határozottan teljesen betoltam neki és kezdtem mozogni.Õ átkulcsolt lábaival és diktálta az ütemet.Alig egy perc elteltével éreztem gyorsít és pár édes kis sikoly szerû hang után egy hosszan tartó hörgéssel elélvezett.Dobálta magát és a fejét jobbra-balra,kihomorított,ki akart törni oldalra és közben ütemesen húzott magába.Én sem bírtam tovább élveztem egy óriásit és megint elszálltam talán percekre is.Aztán alábbhagyott a vad vágta és csak szuszogtunk.

Szuper vagy-mondta és megcsókolt.

Nem ,te vagy szuper én csak aszisztáltam-mondtam õszintén.Beszélgetni kezdtünk,róla,melójáról,kapcsolatairól és megtudtam a lánya pornófilmekben játszik,abból él,õ egy divathálózat vezetõje és sokat utazik,van egy pasija akit a lányától örökölt meg és egy öreg mókusa akivel üzleti okokból szexel néha.Megnyugtattam engem nem zavar az ilyesmi sõt feldob ha tudom mással is dug a nõm.Ezen kicsit elnevette magát és azt mondta lehet,hogy szavamon fog majd.Közben néha összehúzogatta hüvelyizmait amivel fokozatosan felállította ismét kissé lankadó faszomat.Mozogni kezdtem és egyre keményedett.Most hirtelen fölém kerekedett és lovagolni kezdett úgy,mintha nem is lenne benne csont.Most én fordítottam meg és hátulról kezdtem dugni majd elõredöntöttem és a lábait az enyém közé tettem.Sok nõ szereti ezt a pózt.Így a g-pontjukat jól lehet izgatni és nekem is olyan izgató,hogy nem is bírtam tovább és ismét beleélveztem édes szûk kis puncijába.Szinte azonnal utána õ is elélvezett a már ismert édes kis sikollyal és fejrázással kísért hosszú hörgéssel.Ez ha lehet még tovább tartott,mint az elõbbi.Közben arra gondoltam ez nem is velem történik,ilyen nincs is.De ahogy lenéztem erre a tökéletes testre rájöttem mégis igaz,én vagyok itt.Talán el is aludtunk kicsit mert kiesett egy kis idõ és azt éreztem megmozdult Sarrah alattam.Lefordultam róla és mellé feküdtem.Beszélgetni kezdtünk közben mozgást hallottam kintrõl.Gondoltam megjött Mona.

Nem zavar téged a lányod munkája?-kérdeztem.

Már önálló felnõtt,nincs beleszólásom és tetszik is neki-mondta és õszintének tûnt.

Másnap sokáig aludtunk és együtt ebédeltünk Monával.Egy szál átlátszó hálóingben volt ami szerintem az én izgatásomnak szólt.Többször végigmért olyan fürkészõ tekintettel amibe sok mindent bele lehetett érteni.Késõbb készülõdött és egy néger pasi jött érte majd elmentek.Mi folytattuk a tegnap elkezdett édes szexelésünket.Este aztán hívta valaki és semmit nem értettem belõle mivel franciául beszéltek de elkomorodott kissé.

Holnap sajnos el kell mennem tudod azzal az öreg mókussal egy tárgyalásra Párizsba de estére itthon leszek,addig Mona ellát téged kajával.

Semmi gond de el is mehetek úgy is készülök haza.

Arról szó sem lehet,sietek és hétfõn menjél el akkor úgy is már be kell mennem dolgozni egy kicsit-mondta.

Rendben nem bánom hisz nagyon jó itt veled-biztosítottam.Szóval akkor egy kis sex is lesz az öreggel-kérdeztem nevetve?

Lehet az is,csak nem baj?-huncutkodott.Azt mondtad téged fel is izgatna ha mással is dugnék,nem?

De így igaz,úgyhogy ha összejön kérlek ne nagyon siess utána a fürdõbe mert szeretem érezni a punci illatán a szex illatát.

Szívesen ha ez izgat téged,mert engem is feldob ha így is akarsz velem lenni és felizgat ez.Még beszélgettünk aztán elaludtunk.Õ reggel már 9-kor felkelt és készülõdött.Tízkor csengettek és befutott hozzám adott egy csókot és elment azzal,hogy siet ahogy csak tud addig el leszek Monával.

Kinéztem az ablakon és egy Bentley állt a ház elõtt.Jól öltözött idõsebb úr nyitotta ki az ajtót Sarrah elõtt majd becsukta utána.Elmentek és én bementem a fürdõbe vizet engedni az óriás kádba.Meglepõen gyorsan megtelt.Belemásztam és bekapcsoltam a tv-t.Egy fél óra után nyílt az ajtó és Mona lépett be.

Bocsi nem zavarok?-kérdezte álmos hangon.

Dehogy zavarsz épp kérni akartalak,csatlakozz mellém mondtam sokatmondóan.

Az lehet,hogy jót tenne mert tegnap kicsit kiütöttem magamat a pasimmal,egy buliban voltunk és szívtunk füvet is és a haverjai meg szexelni akartak mind velem.Ledobta magáról a köntösét és bemászott mellém a vízbe.Távolról is lehetett érezni a tegnapi csata illatát és az egész testén megszáradt gecifoltok voltak.Máris kezdett felállni a faszom a látványtól és a történtektõl meg az illattól.Forogni kezdett a vízben és mosogatta szép testét.Megállapítottam szilikonos cickói vannak és a szája is fel van töltve,de nagyon jó nõ volt.

És,hogy érzed magad anyámmal?-kérdezte mintha az idõ után érdeklõdne.

Nagyon jól-mondtam õ egy igazi Istennõ.

Mesélj még a tegnapi buliról-kértem.

Csak nem izgat?-kérdezte mosolyogva.
Dehogynem ,ez az ami igazán feldob ha mással is dug valaki-biztattam.

Na akkor anyám sem okoz csalódást ha hazaér mert biztos dug George-al is ma.Szóval semmi extra nem volt kezdte,csak ittunk szívtunk aztán valamelyik haverja a pasimnak kitalálta partizzunk egyet.Persze a többiek kórusban helyeseltek és már kezdtek is levetkõztetni.Gondolom anyám mondta mi a melóm,szóval nem lepõdök meg egy ilyen helyzeten.Öten voltak én meg egyedül.Van egy kis helység ahova bementünk mert a pasimnak a fõnök a spanja és ott nem zavart senki.Szopni kezdtem õket aztán valaki hátulról megdugott,aztán a seggembe tette és megfordított.Szembõl meg egy másik dugta a pinámat közben meg szoptam a másikakat felválva.Belém élvezett mind a kettõ aztán jött a másik kettõ a pasim maradt utoljára,õt leszoptam.

Hú ez nagyon izgi,máris áll a faszom-mondtam és tényleg majd szét robbant.Erre odacsúszott hozzám és elkapta majd húzogatni kezdte robbanni készülõ faszomat.

Hadd nyaljalak ki-hörögtem és már húztam is a számhoz.Odaguggolt és nyalatni kezdte még mindig geci illatú pináját.Nem zavart mert ez nagyon izgat és fel is voltam izgulva.Egy darabig nyalatta magát aztán egy gyors mozdulattal lecsúszott majd bele is ült a faszomba.Vadul vágtatni kezdett de hirtelen kiugrott és lenyúlt majd a seggébe rakta majd elsülõ faszomat.Meglepõen könnyen belement és már táncoltatta is csípõjét rajtam.Másodpercek alatt elélveztem,a gondolattól,hogy egy szexfilm színésznõvel dugok és a tegnapi dologra gondolva.Õ szinte észre sem vette,hogy beleélveztem csak vágtázott.Lenyúltam és izgattam a csiklóját mire egy kis sóhaj volt a válasz.Kicsúsztam belõle.

A francba,élvezni akarok,nyaljál ki és már jött is a számhoz.Nyalattam,mint egy kis angyal,szívtam a csiklóját,simogattam a melleit és jó sokára hallottam egy elnyújtott nyöszörgést s néhányszor megrándulva elélvezett.Arra gondoltam vannak olyan esetek amikor az anyja sokkal jobb a lányánál.Hát ez is ilyen volt.Hiába volt egy bomba jó nõ,egy szexfilmsztár de annyira ki volt már égve,vagy használva,hogy nem volt olyan jó,mint az anyjával akiben még voltak érzések.Megfürödtünk,kajáltunk és én tv-ztem õ meg elment.Este 6 felé ért haza Sarrah.Alig vártam már,úgy izgultam vajon mi történt vele.

Na mesélj milyen volt a napod-kértem.

Hát nem mentünk Párizsba persze csak az erdei kastélyába mert kanos volt.Párizsba majd holnap megyünk.Szóval a szokásos volt.A cselédek kiszolgáltak aztán ágyba bújtunk és eljátszadozott velem az öreg.
Hadd nyaljalak ki-kértem és húztam magamhoz.

Biztos ezt szeretnéd-kérdezte de már kezdte is ledobálni a cuccait.Segítettem neki benne és az ágyra fektettem.Ledobáltam én a ruháim és simogatni,nyalogatni kezdtem testét.Most nem tudtam olyan türelmes lenni,mint ez elõtt és a punciját vettem célba.Tényleg érezhetõ volt a geci illata ami nagyon feldobott.Kinyaltam ahogy csak bírtam és a popóját is izgattam.

Gyere dugjál már meg,nagyon kívánlak-mondta és húzott magába.Ahogy beletettem máris kezdte a jól ismert kis sikolyait és nem sokkal utána el élvezett.Én mivel aznap már dugtam a lányával kicsit késõbb élveztem el de fantasztikus volt ismét.Pihentünk aztán fürödtünk és hamar elaludtunk.Másnap és indultam haza õ meg Párizsba az öreg mókussal.Párszor még beszéltünk telefonon de állítólag félévre Amerikába utazott üzleti ügyben.Életem legszebb nõivel hozott össze a sors de az anyja volt az igazi.

 

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Paul

Anya és lánya? Álmodoztál már róla?