Pisilj csak! - és újból a szájába vett, és még jobban szívta, szívta!

Blog

Hirdetésfeladás

A legnedvesebb punci

Pisilj csak! - és újból a szájába vett, és még jobban szívta, szívta!

A hivatalban lassan telt az idõ, a váróban síri csend, hallani az óra ketyegését. Meleg van, a levegõ nem mozdul. Egy középkorú, ízlésésen telt hölgy érkezett épp, tudomást sem vettem róla csak a szemem sarkából. Míg össze nem akadt a tekintetünk. Kicsit zavarba jöttem, mert nagyon szexi, kihívó szeme volt, de vettem a játékot. Rövid barna haja volt, és kerek, aranyos arca, szép jelenség volt. Kacérkodott velem, egyre többször találkozott a tekintetünk, és egyre tovább néztünk egymásra. Legalább 10-12 évvel idõsebb nálam, de azok a szemek, és a méretes keblek felizgattak. Vagy 10 percig beszélgettünk a szemeinkkel, õ néha felnevetett, és olyan kéjesen nézett vissza, hogy kirázott a hideg tõle.

Én sorra kerültem, és kifelé jövet végig a szemét néztem ahogy végighaladtam a hosszú folyosón. Nem bírtam nem mosolyogni, de õ is visszamosolygott. Én pedig, mintha ismerném, megszólítottam:
- Szia! Ha végeztél nincs kedved meginni egy kávét?
- Szia! Persze, ráérek! Veled úgyis szívesen kávézok!
Kicsit arrébb ültünk, beszélgetni. Áginak hívták, bódító illata volt, és a szemei közelrõl szinte szikráztak. Én jószerivel be sem mutatkoztam, mire õ már elmondta, hogy elvált, egy fia van, aki kollégista, és most is iskolában van. Azaz tök egyedül él, vontam le a következtetést, ez felhívás elég rendesen! Sorra került, majd bement, nekem pedig volt lehetõségem végre a popsiját is megnézni. Háát, volt mire ülnie, de nem tûnt hurkásnak, nagy, de feszes segge volt.

Kimentem rágyújtani! A másodikat slukkolom, mire nyílik az ajtó, hátra sem fordultam. Erre rácsap a seggemre... Õ volt az!
- Csak leadtam egy papírt. Gyors voltam?
- Igen! Akkor a kávét hol igyuk meg? Van itt ez a pizzéria a sarkon.
- Én annál sokkal finomabb kávét fõzök neked! Itt lakom 200 m-re, gyere csak! - mondta, a végén már elég erotikus hangon.

Kicsit ki vagy éhezeve, anyukám? Okés! Felmentünk hát hozzá, én pedig szinte vártam, hogy az ajtóban már magamévá teszem, de nem. Ment a konyhába kávét fõzni, leültetett, és megkínált ásványvízzel. Mire lefõtt a kávé, már megbeszéltük, hogy õ nagyon ki van éhezve, én pedig már alig bírok magammal, és hatalmasat fogunk szeretkezni, már mindjárt! És mindezt úgy, hogy egy 5 éves gyerek is hallhatta volna, egy szó sem esett semmiféle szexuális dologról:
- Így délutánonként egyedül vagyok, és sokszor vágyom egy forrrró kávéra. Ilyen édesre. - mélyen a szemebe nézve - De nem nagyon kávéznak velem... - persze én sem vagyok akárki:
- Én szívesen kávézok veled, szeretem az ilyen erõs, telt ízû kávééét, annyira finom, érezni a nyelvemen minden cseppjét.
- Finoman megédesíted, majd jól megkavarod? - nagyot nyeltem, láthatóan:
- Igen, jól megkavarom, jó sokáig, és közben néha egy kicsit a számba veszek, és ízlelgetem, hogy minél tovább élvezhessem a zamatát!
Aztán egyszer a nagy nevetében teljesen véletlenül kicsit leöntötte magát valami rostossal, folyt végig a nyakán, be a nagy cicik közé. Anyám!
- Jajj! Úgy megnevettettél! Ha van még egy pár perced, rendbeszedem magam!
- Persze, ééén ráérek... - majd felállt, és kiment.

Hallom, hogy megnyílik a tus, és nem csak tompán hallottam a víz csobogását. Tehát az ajtó nincs becsukva. Kilépek a konyhaajtón, majd a hang irányába nézek, ahol a tükörbõl mosolyog rám.
- Gyere ám nyugodtan, nem vagyok szégyellõs! Folytathatjuk a beszélgetést...
- Megyek...Mindjárt...Azonnal... - és már ott is voltam. Megálltam az ajtóban.
- Nem mersz bejönni?
- Vizes lesz a ruhám.
- Akkor vedd le, és gyere! - adta ki parancsba. Engedelmeskedtem. Szép nagy sarokkádja volt, elfértünk kényelmesen. Elkezdtünk csókolózni, vadul falta a számat, közben forró kezével keményen verte a farkam.
- Jajajjj, lassíts!
- Nem, most gyorsan elmész, aztán tovább tudsz velem foglalkozni! - és nem hagyta abba, szinte ledöntött, és melleit a számhoz nyomta:
- Fald a cickókat, élvezd, élvezd! - Közben én is a combjai közé nyúltam és hasonló tempóban izgattam. Mire kettõt gondoltam, már el is mentem, de igaza volt, mert az erekcióm úgyanúgy megmaradt.

Megmosott alaposan, de közben egy pillanatra sem húzódott el a kezemtõl, nagyon élvezte, persze tudom én is, hogy hová kell nyúlni. Majd felült az ülõkére, én mellé térdeltem, és úgy izgattam tovább. Nem sok kellett, és nagy vonaglással elment õ is. A puncija spriccelt egy kicsit, amit õ azonnal gondosan lemosott magáról.
- Bocsi, ugye nem zavar?
- Találkoztam már ilyennel.
- Ez pisi volt. Akkorát élveztem, hogy bepisiltem.
- Hmmm... Ez izgató... - és hatalmas szemekkel néztem rá.
- Izgató??? Nem undorodsz tõle? Féltem ettõl, hogy a nagy vonaglásomban bepisilek, ezért is csábítottalak ide, hogy gyorsan lemosdhassunk.
- Mert te undorodsz tõle?
- Nem! Én mindig is sokszor jártam pisilni, és gyakran a hosszabb szeretkezések végén már kellett, és amikor elmentem, néha bepisiltem. Fiatal koromban komplexusom is volt emiatt, de mióta egyedül vagyok, már megszerettem a pisimet. Itt szoktam játszani magammal, meg a pisimmel is.
- Én is játszanék vele.
- Komolyan mondod?
- Engedd csak el magad!

A hasát finoman elkezdtem simogatni, éreztem, hogy kicsit feszíti. Finoman elõbújtak az elsõ cseppek a puncijából, amit egyre gyorsabban, egyre több követett. A sok kávé, és ásványvíz látszott, szinte áttetszõ volt a pisije, nagyon begerjesztett. Hozzáértem a puncijához, mire abbahagyta.
- Ne érj hozzá légyszíves. Kicsit frusztrálva érzem magam, még sosem csináltam mások elõtt.
- Nem akartad kipróbálni senkivel? Sok férfinak tetszik.
- Úgy gondoltam, hogy csak a bunkó férfiaknak tetszik, és õk is csak megalázóan lehugyoznák a nõket!
- Dehogy! Én szívesen kinyalnám a pisis puncidat is!
- Miket beszélsz!
- Miket??? - és már mentem is be a combok közé, finoman megnyalva az egészet.
- Mmmm, finom a puncid, finom a pisis puncid! - lefetyeltem. Õ finoman vonaglani kezdett, a szemeit becsukta, és sóhajtozott. Én a hasát kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, néha kicsit megnyomva azt. Egy-egy cseppet kaptam csak, így inkább arra koncentráltam, hogy elmenjen minél elõbb, akkor tuti pisil egy kicsit. Vadabbul nyaltam hát, közben mindkét kezemmel markolásztam húsos testét, nagy melleit. Megfeszült, egyre többször, és egyre jobban, sóhajai hangosabbá váltak.
- Élvezd, élvezd, ne félj semmitõl! Kívánlak, élvezz, élvezd az ajkaim!
- Igyekszem!
- Ne félj élvezni! Engedd el magad! Most te vagy a világ közepe, -élvezd ki!!! - néztem a szemébe, majd hátrahajtotta a fejét, és csípõmozgását felfokozta. Egyszer megfeszült, és egy hatalmas spricceléssel elment. De csak spricc volt, nem folyt tovább.
- Ne hagyd abba, ne tartsd vissza! Pisilj csak, pisilj rám! - motyogtam, miközben nyaltam tovább a punciját, a combját, ahová jutott belõle. Szót fogadott és bátortalanul elkezdett pisilni. Hallatszott a megkönnyebbülés a sóhaján, biztos nagyon kellett már neki. Jutott a mellkasomra bõven, de én többet akartam, és rávetettem magam a forrásra. Ekkor megint abbahagyta:
- A szádba akarod? De kis perverz vagy?
- Te sosem kóstoltad meg a pisidet?
- De. - lesütöte a szemét - Számtalanszor...
- És ízlett?
- Igen.
- Akkor nekem is ízleni fog! Gyere, akarom! Pisilj a számba!
- Hát jó! - és újra nyomni kezdte. Felcsillantak az elsõ cseppek, amiket gyorsan le is nyaltam, és vártam, hogy elõtörjön a sugár. Láttam a szemén, hogy nagyon tetszik neki, de nehezen megy, így kicsit erõsebben megnyomtam a hasát. Eredményes lettem, gyengéd sugárban elkezdett spriccelni, én pedig nem vettem el az ajkaim. Finom volt, enyhén sós, langyos víz, amit átjár a finom punciíz, és a nõi hormonok. Majdnem elélveztem, pedig magamhoz sem értem, és Ági sem izgatott. Nem sok pisit kaptam, még nem tudja elengedni magát, de reméltem, még kapok majd. Szinte minden cseppjét megízleltem, és még egy kevés pisivel a számban megcsókoltam. Izgatta nagyon, és vadul kicsókolta a számból. Közben a lábait átkulcsolta mögöttem, és szó szerint magára húzott. Hihetetlen, de aránylag szûk volt a puncija, egész jól szorított, és a sarkaival elékezdte diktálni a tempót, és az erõsséget. Persze a koffein és az ásványvíz már kezdett belõlem is kikívánkozni, és minde egyes lökésnél egyre bizonytalanabbá váltam.
- Mi a baj? - kérdezte.
- Pisilni kell...anyúúú... - mondtam nevetve.
- Hát akkor miért nem pisiltél már? Ha nekem szabad, neked is!- kihátráltam belõle, és próbáltam eltávolodni, de nem engedett, lábaival fogott.
- Pisilj már! Pisilj le! Én is akarom a tiédet!
- Nekem ez így térden nem megy.
- Akkor állj fel! - és ezzel elengedett.

Felálltam, és elkezdtem nyomni, csak finoman. Elõször a combjára pisiltem, erre õ szétnyitotta a lábait, és széthúzta húsos punciját. Oda is céloztam rögtöm, rettentõen izgató volt, ahogy simogatta közben a csiklóját. Kicsit fordultam, mostmár a hasára, és néha picit meglengetve a sugarat, a mellére is ment egy kis pisi. Amikor elkezdte lenyalni a mellérõl, kicsit meginogtam a látványtól, de kapott utánpótlást. Uhh, ez annyira izgató! A mellérõl nyalja a pisimet. És ez még csak a kezdet, nyelvével már röptében is elkap pár cseppet:
- Hmmm, neked is finom a pisid! Nem is tudtam, hogy egy férfi pisije ennyivel finomabb, mint az enyém!
- A hormonok. A hormonok... Úhh, de szexi vagy!
- Tetszenek a hormonjaid! - és elõrehajolt, hogy az egész sugár a szájába menjen. Csorgott a szájába a pisi, a látványtól és a hangjától majd elélveztem. Mire nyelt egyet!
- Isteni a pisid, imádom! - és megint nyelt egy kortyot.
- Úristen, te lenyeled?
- Persze! A sajátomból is sokszor ittam kortyokat, a tiéd meg sokkal finomabb! - és ahogy befejezte a mondatot, már újból a sugárhoz hajolt. És nyelt. És megint!

Szépen lassan elapadt a forrásom, és úgyéreztem, menten elélvezek. Õ a farkamhoz nyúlt, mire én:
- Jujujujj! Ha akarsz még élvezni, akkor most hagyj békén egy kicsit! Inkább pisilj még!
- Jó. Most a kávétól már úgyis megint kell.
- Akkor nosza! - és már térdre is vetettem magam.
- Várj, próbáljuk meg így! - és õ állt térdre, kissé terpeszben. - Feküdj be alám!
- Nem! - és azzal határozottan a megnyíló ánuszrózsájára vetettem magam - Elõbb kinyalom a segged!
- Mit csinálsz? Te kis bolond! - de én nem hagytam abba, rohadtul lázba tud hozni a popsinyalás. Nyaltan a csiklója csücskétõl egész a sege lyukáig, lefetyeltem, és nyomkodtam a nyelvem a seggébe!
- Úgy kinyalom a segged, mint még senki!
- Ez biztos, mert még senki nem nyalogatott ott! De gyere inkább alám! Gyere gyorsan - szót fogadtam, és jól is tettem, mert még el sem bírtam helyezkedni rendesen, mire hatalmas nyomással feltört a pisij. Ezért sürgetett hát! Igyekeztem a számba fogadni, de olyan erõvel jött, hogy a fejem búbja is pisis lett. Mikor kezdett enyhülni, már irányítottan a számba ment, kinyitottam a szemem, és látom, ahogy a nagy szemeivel néz rám. Nyeltem egyet! Ettõl megrezzent a teste:
- Úúúúgy... - nézett rám, és a hajamba túrt. Már csak csordogált a finom pisije, mire nyeltem megint.
- Áhhhh... - sikított fel huncutul, és még nyomott egy erõsebbet magán, amitõl újra folyni kezdett a nedû. Én a puncijára tapasztottam a számat, és nyalogattam, mikközben folyt a számba a zuhatag. Kacéran a szemébe néztem, és igyekeztem minden cseppjét magamévá tenni, nyeltem le nagy kortyokban a forró pisit. Mikor elapadt, még nyalogattam egy kicsit, és néztem a kéjtõl fátyolos tekintetét.

Éreztem, hogy újra tudnék egy kis pisit produkálni. Kihátráltam alóla és felálltam, így az újra meredezõ szerszámom pont szájmagasságba került. Õ nem tudta, mit fogok tenni, így finoman szopogatni kezdett, és a ezével masszírozgatni a golyóimat. Néha nyomtam egy picit, mire õ rám nézett a nagy szemeivel, hatalmas mosollyal:
- Pisilnél?
- Próbálkozok... - nevettem.
- Pisilj csak! - és újból a szájába vett, és még jobban szívta, szívta! Nem tudtam eldönteni, hogy pisiljak vagy elélvezzek, de a farkam eldöntötte helyettem. Szép nagy spriccenéssel a szájában élveztem el, és majd összecsuklottak a térdeim, mert egy pillanatra sem hagyta abba, lenyelte a töltényemet, és szopott, csak szoptt tovább! Aztakutya! Mikor már látta a szememen, hogy kezdek újra észhez térni, finoman abbahagyta, és kérdõre vont:
- Ez nem pisi volt! Ki fog engem így ezek után élveztetni?
- Õööö...háááát...
- Na jó! Egy kis pisiért cserébe megbocsátok!

Az élvezés utáni pisilés mindig is különösen jó érzés volt, hát még így, hogy közben egy szép nõ fogja a farkam. Elkezdett finoman folyni, mire õ nemcsak a szájához irányította a pisisugarat, hanem szopogatni kezdett tovább. Kiszopta a pisimet! Hát az valami überbrutális érzés volt, meg-megszívogatta a makkomat, és néha piciket nyelt is belõle, a zöme pedig folyt végig nagy mellein, a hasán, és a puncijánál hagyták el testét a cseppek. Mintha õ is pisilne. Látta, hogy mennyire élvezem, ha megcuppantja néha, nem is fukarkodott vele.
- Úristen, ilyen élvezetben még sosem volt részem! - mondtam, de válasz helyett teljesen a szájába zárta a farkam, szívta és nyelte, mint egy szívószálas üdítõt. És majdnem elestem, a lábaimból elszállt az erõ...

Leültem mellé, a kádba, és még vagy 5 percig csókoltuk egymás pisi száját. Az illat izgató volt, és a tudat meg méginkább, hogy ilyen mocskos szexet élveztünk. Simogattam a testét, majd csókokkal borítottam be mindenét. Közben õ elkezdett fürdetni, én pedig õt, tisztává varázsoltuk egymást. Csak a fantáziánk maradt rettentõen piszkos... :)

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Benedek

Kicsit bizarr vagy bejön?