Az érettebb nõkben benne van az az igazi tûz ami a fiatal tinikbõl hiányzik.

Blog

Hirdetésfeladás

Érettebb nővel

Az érettebb nõkben benne van az az igazi tûz ami a fiatal tinikbõl hiányzik.

Néhány éve történt, egy vállalatnál dolgoztam nyáron. Jó helyem volt, meg is fizették a munkámat. A kollégák akikkel dolgoztam, jó fejek voltak, lehetett rájuk számítani.

Némelyikükkel a kapcsolatom nem csak munkahelyi volt. Összejártunk munka után, de néha hétvégéken is beugrottunk inni egyet. Ideális társaság volt a mienk. Gábor is a munkatársam volt.

Legtöbbször vele töltöttem az idõmet, ha egyéb dolgom nem akadt. A felesége Csilla 33 éves volt akkor, de egy nagyon vonzó , vékonytestû, szõke, nem túl nagy mellû, de hibátlan alakú nõ.

Nem látszott meg rajta a szülés, saját bevallása szerint sokat tornázott a szülés után, így sikerült visszatérnie a régi alakjához. A fiúk két éves volt akkoriban, még csak akkor kezdett megtanulni beszélni.

Akkoriban még csak hetente 2-szer jártam Body Building-ezni. Csak amiatt kezdtem el, mert túlságosan is sovány voltam, nem mondom volt is hatása.Csilla már az elsõ találkozásnál felkeltette a figyelmemet, mit ne mondjak már akkoriban is a nálam idõsebb nõk érdekeltek, és ez azóta sem túl sokat változott.

Az érettebb nõkben benne van az az igazi tûz ami a fiatal tinikbõl hiányzik. Nincs is annál jobb érzés, hogy egy vonzótestû, széparcú 30-35 éves nõ lesi a kívánságaidat, és minden perverz gondolatodat megvalósítja.

Forró nyári péntek volt, az idõm nagy részét a strandon töltöttem. Délután kellett találkoznom Csillával, egyszerûen csak át kellett neki adnom egy dokumentumot, ami Gábor rám bízott h csináljak meg otthon. Gábor vidéken töltötte a hétvégét mivel egy munkát kellett elintéznie. Engem pedig megkért, hogy juttassam el Csillának a papírokat, mert a jövõhéten már késõ lett volna.

Nem fûztem sok remény ehhez a találkozáshoz, de a remény hal meg utoljára. Hogy ne csak öt perc legyen a dologból, meghívtam egy sétára és egy kis fagyizásra. A gyerekét persze hozta magával. Jól telt az idõnk, sokat beszélgettünk egymással. Már késõre járt, a gyerek is elfáradt, én mivel nem volt más dolgom megígértem nekik, hogy hazaviszem õket. Mikor a lakásba értünk a szívem már a torkomban dobogott, de nem akartam magam elárulni. Felhívott a lakásba. Megittunk egy kávét, majd a beszélgetést a nappaliban folytattuk. Szinte minden terítékre került, ami ilyenkor szokás. A hangulat egyre belsõségesebb lett. Alig vártam hogy megérinthessem Öt. Mintha érezte volna rajtam, hogy egyedül nem merek kezdeményezni, így õ tette meg az elsõ lépéseket. Megfogott egy toll pihét ami a díszpárnából esett ki. Egymáson gyakoroltuk, hogy milyen érzéseket vált ki belõlünk a toll, ha a másik simogat vele.

Kezdett szûk lenni a nadrágom. Már nem érdekelt semmi, akartam Öt, azt akartam, hogy érezzem forró testét, és lássam az arcát amint beléhatolok. Ö sem volt ezzel másként. Forrón csókoltunk egymást miközben kezeink egymás testét simogatták. Hanyatt fektettem, a felsõ ruháját közben levettem, már csak a bugyi volt rajta. Nem akartam sietni. Ekkor Õ kerekedett fölém, és szintén csak az alsónadrágot hagyta rajtam. Visszafordítottam a hátára, melleit kezdtem masszírozni, miközben a számmal a bugyiján keresztül izgattam punciját. BEVADULT! Fejemet a lágyékához nyomta, és vadul lihegett. Letéptem a bugyiját. Lábát szétfeszítettem, úgy hogy fejemmel szembe kerültek nagyajkai. Széthúztam a szeméremajkait, és csiklóját nyalogattam. Majd számba vettem és egy kicsit szívogattam, bár nem volt nagy. Ujjammal pedig néha be-be bújtam forró hüvelyébe. Nyelvemmel idõnként mélyen bele is nyaltam, ilyenkor hangosan felnyögött. Hirtelen a lábait nyakam köré kulcsolta, és így fordult meg 69-es pózba.

Lesegítette rólam a nadrágot. Idõnként bekapta és mélyen a torkába tolta a szerszámom. Néha pedig nyelvét pörgette rajta. Nagyon jól szopott. Nekem ez sem volt elég, felálltam és megkértem, hogy térdelõ helyzetbõl is tegye meg ugyanezt. Imádtam ezt a pózt. Farkamat lassan betolta a szájába,erõsen szívta, néha pedig a makk végébe nyomta nyelvét. Felemeltem a földrõl, és bevittem a hálószobába. Hanyatt fektettem. Lábai a derekamra fonta, én pedig négykézláb hatoltam belé. LASSAN. IGEN LASSAN. Majd gyors iramba kezdtem, és mély lökésekkel haladtam a cél felé. Éreztem, hogy valami a farkamra fejõ hatást gyakorolna,rájöttem Csilla nagyon ismeri a hüvelymozgatás technikáját.Kirántottam farkamat, és a szájába nyomtam. Bevette, és amolyan csecsemõsen kezdte el szopni.

Hagytam, egy keveset, hagy jusson a szájába a saját nedveibõl is. Hátulról hatoltam belé.Már közel jártam, éreztem,hogy nem bírom sokáig. Testem megrándult, elöntött a kéj. Farkam kitéptem belõle, Öt pedig megfordítottam és az arcára élveztem. Kezével a maradék kis töltetet sajtolta ki belõlem, majd a szájába vette és gyakorlott nyelv mozgással megtiszitotta. Nem akart igy elengedni, ezért megbeszéltük, hogy amikor a férje távol van otthonától,mindig jöhetek. Majd jelez nekem.

A kapcsolat azóta sajnos megszakadt...

Forrás: szextortenetek.co

Beküldő: Mik

Bejönnek az idősebb nők?