Nem szeretkezni akar, azt a férjével is tud, viszont egy jó kis keféléshez nagyon megjött a kedve.

Blog

Hirdetésfeladás

Sex a szaunában

Nem szeretkezni akar, azt a férjével is tud, viszont egy jó kis keféléshez nagyon megjött a kedve.

Egy borongós hétfõ délelõttön esett meg ez a sztori. Jobb dolgom nem lévén gondoltam, elnézek az egyik pesti fürdõhelyre szaunázni egyet, ilyen rossz idõben amúgy is jólesik az ilyesmi. Bent kellemes, 85 fokos idõ volt, én pedig átadtam magam a kellemes meleg gyógyító erejének, a törölközõt magam alá terítettem, majd végigfeküdtem rajta.

Hétfõ délelõtt révén teljesen üres volt a hely, amit kicsit sajnáltam is, reméltem, hogy látok majd egy-két csinos lányt aprócska fürdõruhában arra kószálni. Persze ennek az álmodozásnak meg is lett a hatása, pillanatokon belül gyémánt keménységûvé merevedett a farkam és a dolog menthetetlen volt, ennek bizony egy hét is kevés lesz, amíg lekókad magától. Ahogy azon elmélkedtem, hogyan fogom a cirkuszi sátrat eltüntetni, mielõtt kilépek a kabinból, hirtelen kinyílt az ajtó. Egy harminc év körüli nõ állt az ajtóban, igazán csinos volt, gyönyörû, hosszú, fekete haja, arányosan gömbölyû alakja, szép popsija és formás, kerek mellei voltak. Kérdezte, nem zavar-e, ha bejön õ is egy kicsit izzadni. Mondtam, nyugodtan, van itt hely elég, rajtunk kívül most úgy sem jár errefelé senki sem.

Bejött, leült õ is. Hamar elkezdtünk beszélgetni, kiderült, egynapos lazító szabadságon van, közben apuka dolgozik, gyerekek meg táborban.

Megdicsértem, hogy két gyerek után ilyen bomba alakja van, ehhez kivételes szerencse szükséges, közben észrevettem, hogy lopva mindig oda-odapillant a nadrágomra, amit szóvá is tettem neki. Kicsit elpirult, mondta, hogy igen, amióta belépett és meglátta, milyen arzenállal rendelkezem, folyton bûnös gondolatai támadnak, a hely varázsa, a titkos bûn gondolata… egyszóval szívesen dugna egy jót. Nem szeretkezni akar, azt a férjével is tud, viszont egy jó kis keféléshez nagyon megjött a kedve, volna-e hozzá kedvem nekem is, itt és most azonnal?

Természetesen belementem, hisz én is régen voltam már nõvel, egy ilyen gyönyörût pedig vétek lett volna kihagyni. odaültem mellé és elkezdtem simogatni izzadtságtól csatakos, formás testét. Persze, nem bírtam sokáig, hamar kiszabadítottam a melleit a kis bikinifelsõje rejtekébõl, szívtam, szopogattam a mellbimbóját, apró puszikat adtam rá, közben egyik karommal szorosan magamhoz húztam, másikkal pedig széttárt lába közt a punciját simogattam a fürdõruhán keresztül. Kiültettem a pad szélére, hogy az egész puncijához hozzáférjek rendesen. Szép lassan végigsimítsam a csiklójától egészen az ánuszáig és vissza. Éreztem, hogy puncija, mint a kemence, olyan forró és mellbimbói is az izgalomtól megfeszülve keményen merednek elõre. Felültettem a felsõ sorba, félrehúztam a fürdõruháját, és elkezdtem nyalni a punciját, eszméletlen jó volt. Finoman járattam a nyelvem elõre-hátra a résben, néha a csiklója körül adtam finom puszikat a bõrére, majd mint aki eszét vesztette, bekaptam a kis golyócskát, szívogattam lágyan, ajkaim közt morzsolgattam, nyelvemmel simogattam, aminek hamarosan elfojtott sikkantással kísért orgazmus lett a vége.

Kis pihenõ után helyet cseréltünk, most õ szabadította ki ágaskodó szerszámomat a nadrágomból, itt azonban nem volt finomkodás, egybõl rávetette magát, bekapta és elkezdte vadul szopni.

Mivel úgyis elõnnyel indultam, fél perc után leállítottam, hogy nehogy eldurranjak. Hirtelen eszembe jutott egy régi ötletem, amit rég ki akartam próbálni, most a helyzet is adott volt, mivel ezeknek a kabinoknak olyan az üvege, hogy csak kifelé lehet látni, befelé nem. Megkérdeztem Orsitól, hogy lenne-e kedve egy kis exhibicionista játékhoz, és neki tetszett is az ötlet. Kértem, hogy álljon fel és támaszkodjon neki két kézzel az ajtó keretének, én mögé léptem, farkamat sikamlós puncijához illesztettem, majd határozottan megfogtam mindkét kezét, nekifeszítettem az ajtófélfának és lassan tövig nyomtam belé a farkamat. Eszméletlen volt érezni, ahogy a kéjnedv a puncijából végigfolyt a dákómon és a golyóimon. Lassú ritmusban kezdtünk el mozogni, mindkettõnknek tetszett a helyzet, hogy alig két méterre tõlünk vadidegenek járkálnak. Pár perc bemelegítés után átváltottunk az egyik személyes kedvenc pózomra: szembe fordult velem, megfogtam a fenekénél, majd felemeltem, hogy a lábait a derekam köré tudja kulcsolni, én pedig ráhúztam a farkamra és eszméletlen tempóban keféltem õt. Közben karmolta a hátam, tépte a hajam, teljesen, mint aki eszét vesztette, ami engem is csak még jobban feltüzelt.

Nem kellett öt perc és mindketten elélveztünk, de pihenésre nem sok idõnk maradt. Ránéztünk az órára és kiderült, ami nekünk pár percnek tûnt, a valóságban majdnem háromnegyed órát voltunk bent. Remélem, lesz még szerencsém ilyen kalandhoz, mert a fojtogató meleg ellenére életem egyik legjobb dugása volt.

Forrás: szextortenetek.uw.hu

Beküldő: Ábel

Szeretsz szaunázni?