Kezdeményezése váratlanul ért, kicsit zavarba jöttem, de közelsége, finom illata, mély betekintést engedő dekoltázsa elfújta a kezdeti zavaromat.

Blog

Hirdetésfeladás

Kaland a Vonaton

Kezdeményezése váratlanul ért, kicsit zavarba jöttem, de közelsége, finom illata, mély betekintést engedő dekoltázsa elfújta a kezdeti zavaromat.

Vidéki városból utaztam fel Budapestre. Egy fülkébe ültem be, ahol egy kedves és nagyon vonzó hölgy ült egyedül. Szinte azonnal beszélgetni kezdtünk. Nem titkolta, hogy tetszem neki. Mély dekoltázsa vonzotta a tekintetemet,amit nehezen bírtam eltitkolni. Látható elégedettséggel nyugtázta kalandozó és csapongóan ide-oda rebbenő szemeimet. Beszélgetésünk során kibökte, hogy túl van az ötvenen, amin erősen megdöbbentem, hiszen annyira fiatalos volt, hogy negyventől többnek nem nézett ki! Nevetett a zavaromon, láthatóan jól estek neki az életkorára vonatkozó dicséreteim. Elmondta, hogy 28 évnyi házasságon van túl, elég zűrös válása is volt, de már 3 éve egyedül él, indított egy sikeres vállalkozást és nincs hiánya sem pénzben, sem szabadidőben. Én bevallottam neki, hogy 20 éve vagyok nős, de az utóbbi években nagyon lecsökkent a szexuális együttléteink száma, valami okból a feleségem kerüli a szexet, csak ha már nagyon zaklatom, akkor szán meg..... Meglepődtem milyen nyíltan megvallom legbensőbb titkaimat egy idegen nőnek..... Aztán megkérdezte, hogy milyenek az együttlétek, szenvedek-e hiányt valamiben. Mondtam, hogy sok mindenről ábrándozok, olyan alapvető dolgokról, amik más házasságokban alapvetőek.... Megértően bólogatott, aztán mellém ült.

Kezdeményezése váratlanul ért, kicsit zavarba jöttem, de közelsége, finom illata, mély betekintést engedő dekoltázsa elfújta a kezdeti zavaromat. Megcsókoltam. Először finoman, aztán egyre szenvedélyesebben. Két csók között bevallotta, hogy a három év alatt nem volt normális pasasa, mindenki csak dugni akart vele, mikor ő egy testet-lelket elvarázsoló romantikus együttlétre vágyott. Csókolóztunk. Nyelvünk sikamlósan összeakadt és olyan vágyakat keltett bennem, hogy azt hittem felrobbanok a szűk fülkében. A folyosón nem járkált senki, így benyúltam a dekoltázsba és megtapogattam a jókora melleket. Ő válaszképpen benyúlt a nadrágomba és körmeivel gatyán keresztül cirókálni kezdte ágaskodó, börtönéből szabadulni akaró ékességemet. Vonaglottam a gyönyörtől. Nem tudom miben bíztam, mit hittem, amikor egy merészet gondoltam és a szoknyája alá nyúltam. Odébb toltam a falatnyi csipkebugyiját és megsimogattam lucskossá vált, résecskéjét. Szaggatottan felsóhajtott és széttette a lábait, már ahogy az ülő helyzet ezt lehetővé tette. Már ő sem bírt magával és kezével marokra fogta betonkemény falloszomat. _

Lassabban! - lihegtem a fülébe, miközben nyakát csókolgattam. Elégedetten hümmentett és tovább markolta a "Főnököt". Lassan húzogatta fel-le miközben én további kezelésben részesítettem a rését. Benyúltam az ujjammal, majd odakint körkörös mozdulatokkal simogattam a klitoriszát. Remegni kezdett, majd halk nyögésekkel elélvezett. Csupa nedű lett a az egész tenyerem. Tovább simogattam, de lefogta a kezem és úgy vártunk még pár percet, hogy lecsituljon. A folyosón továbbra sem jött senki, de ez őt sem érdekelte. Behajolt az ölembe és a szájába vette az ékességem. Fantasztikus érzés volt! Egy vonzó hölgy szájában voltam a vonaton, akit szinte nem is ismertem...... Teljesen elvesztettem a fejem. Már nem érdekelt semmi és senki. Egyszerűen frenetikus érzés járt át. Olyan eszméletlenül jól csinálta, hogy azt hittem felrobbanok. A kitörés előtt próbáltam eltolni a fejét, de ő teljesen rátapadt a lüktető péniszemre. Belerobbantam a szájába.....Nyögtem a kéjtől, vergődtem a gyönyörtől.....ilyet évek óta nem éreztem, orálisan már idejét sem tudom mikor kényeztettek.... Az utolsó cseppig lenyelte.... Mikor én is kissé megnyugodtam felültünk, megigazítottuk a ruházatainkat. Hálás voltam neki. Szerettem volna még neki több örömöt szerezni ezért kézen fogtam és elindultam ki a folyosóra. Nem volt csomagom, de neki sem. A vonat wc-je kivételesen tiszta volt. Bezárkóztunk. Hátulról neki szorítottam magam, éreztem formás fenekét, amint dörzsölgetni kezdte a cerkámat. Felhúztam a szoknyáját, letoltam a bugyiját és finoman beletoltam magam a lucskos nuniba. Felnyögött a gyönyörtől, még előbbre hajolt és így teljesen be tudtam a testébe siklani. Nem tudtam mennyi idő telt el.... Hullámokban élvezett, nem kellett sok neki, mint később bevallotta, könnyen élvezős fajta.... Amikor már neki ki tudja mennyinél tartottunk én sem bírtam tovább. Egyre keményebbé váltam, közeledett a kritikus pont. Ő is megérezte és tudatosan szorongatta izmaival a mind jobban duzzadó ékességemet. Aztán én megint egy óriásit élveztem. éreztem, amint pumpálom a testébe a nedvemet. Ő még egyszer összerándult, aprókat sikkantva ő is elélvezett.

Utána tisztítókendővel, zsebkendővel rendbe hoztuk magunkat és visszamentünk az üres kupéba. Hamarosan Budapestre értünk. Telefonszámot cseréltünk, még egyszer megszorongattuk egymás kezét és ki-ki ment tovább a dolgára. Teljesen elvarázsolva intéztem el azokat a feladatokat, amikért feljöttem a fővárosba. Eszem teljen máshol járt....

Forrás: erotikatortenetek.blog.hu

Beküldő: Jani

Beülnél egy ilyen fülkébe?