Egy érett nõ kívánatos puncija ölelte körül szerszámomat és szinte minden egyes izomgyûrûje külön játszott rajta.

Blog

Hirdetésfeladás

A tanárnő elvette a szüzességem

Egy érett nõ kívánatos puncija ölelte körül szerszámomat és szinte minden egyes izomgyûrûje külön játszott rajta.

Hogy is kezdjem. Talán úgy, hogy fiatalkorom egyik legmaradandóbb szexélményét próbálom Veletek megosztani. Annyit elõzetesen, hogy lehetne az is a címe, hogy hogyan vesztettem el szüzességem, de egyrészt mivel ez fizikálisan már nem volt releváns, másrészt rengeteg ilyen történet kering itt is, így egy picit mást szeretnék leírni, elmondani. 14 életévemet töltöttem be abban az évben és mivel év-vesztes voltam, ezért akkor léptem nyolcadik osztályba.

Mint minden nyáron ezen esetet megelõzõen is nyáron, iskolai úttörõtáborozásban vettem részt, ahol a korombeli fiúkkal kibeszéltük eddigi szexuális élményeinket. Sajnos a sok dicsekvõ sallang mellõzése után kiderült, hogy a legtöbbnek a kézfogáson és a smacin "direkt nem csókot írok", esetleg kis simin kívül nem igazán volt nagyobb tapasztalata. Én ugyan túl voltam 1-2 bénázáson, de mivel mást reméltem az ilyen együttlétektõl azt hittem a beszélgetések során rájövök, mit rontottam el. Miután kiderült, hogy okosabbak nem leszünk bevontuk az esti beszélgetésekbe az "ifiket" is, akik fellengzõsen próbáltak tanítani hiányos anatómiai és önismeretre.

Ezen felbuzdulva az esti zuhanyzások során meglestük a csajokat, hogy a képzeletet és a valóságot megpróbáljuk összehozni. Mondanom se kell, hogy régi szocreál tábori zuhanyzók voltak, ahol a lány és a fiú részt egy kb 3 méter magas paraván fal választotta el, de a tetõig kb 1 méter közös légtér volt található. Megfelelõ technikával felkapaszkodtunk ezen falra és a másik oldalon lévõ mosdó tükrökbõl jó látható volt az alattunk zuhanyzó lányok meztelen tükörképe.Ilyenkor nem is annyira a szexuális izgalom, mintsem a hecc és a kíváncsiság hajtott minket, mivel az éppen fejlõdés alatt lévõ lányok többsége, még nem az akkori szexmagazinok sztárjaira hasonlítottak. Persze volt néhány kivétel.

Az egyik ilyen lányzó Zsuzsa, ki a koránál sokkal érettebb volt már felkeltette érdeklõdésünket, de leginkább az enyémet. Mégis igen ritkán láttuk, míg rá nem jöttem, hogy sokkal késõbb megy zuhanyozni, mint a többiek (szinte már a takarodó idõben), talán azért, mert lánytársai elõtt sem akart mutatkozni, talán másért. Erre sosem jöttem rá, mindenesetre kikéredzkedtem WC-re abban az idõszakban mikor ment zuhanyozni. Kényelmesen elhelyezkedtem leshelyemen és nemsokára meg is jelent. Melegítõjétõl gyorsan megszabadult és éreztem bennem megmozdul valami.(leginkább a farkam). Elkezdte magát szappanozni és szemem majd kiesett (én meg majdnem le) amikor szép gömbölyû mellét majd arányos testét csípõjét szappanozta. Eljutott puncijához, ami akkori divat szerint nem volt borotvált, de inkább még pelyhesnek mondtam volna.

Ekkor kinyílt a fürdõ bejárati ajtaja és én majdnem lebucskázatm, mivel az egyik tábori nevelõ aki ráadásul a tesitanárnõm volt lépett be. Úgy éreztem észrevett, de a várt kiabálás és egyéb leleplezõ mozdulat elmaradt. Így a pár másodperces rémület után kezdtem megnyugodni, és szemügyre vettem. Õ (Juci néni - bár egy 24 éves csaj még nem néni de így kellett szólítani) egy nagy fehér fürdõlepedõbe volt csavarva, melyet számomra igen lassan vett le magáról. Ahogy egyre kevesebb anyag takarta úgy villant elõ feszesen telt keble melyen a bimbók keményen álltak. Ekkor még ezek jelentõségét nem ismertem, de valami új és egészen kellemesen furcsa érzés ragadott el. Ahogy tovább csúszott a türcsi elõvillant lapos hasa, majd kerek formás popsija, s egy félfordulat után miközben felakasztotta a türölközõt, megláttam punciját is mely fazonra volt igazítva de kívánatosan és selymesen csillogott a fekete szõre. Éreztem, erekcióm van, de mivel két kézzel kapaszkodtam, így nem tudtam könnyíteni magamon. Ekkor láttam, hogy oda megy Zsuzsához, és mondta segiti a hátát megmosni, de utána igyekezzen mert már takarodó van. Ahogy hozzáért Zsuzsához éreztem nem bírok magammal. Igaz csak a hátát mosta meg, de néhányszor véletlenül (vagy nem) a melleinél járt a keze. Zsuzsa szemmelláthatóan élvezte a segítséget,de hogy ettõl, vagy a hidegedõ melegvíz miatt keményedtek meg a mell bimbói azt nem tudom. Ez alatt a pár perc alatt úgy éreztem, mitha a szexparadicsomba járnék. Lüktetett a vér a fülemben a farkamba és éreztem mindjárt ejakulálok.

Ekkor megszólalt a hangszóróban a takarodó szignálja és ezzel megtört a varázs. Juci néni rápaskolt Zsuzsa fenekére és közölte siessen. Zsuzsa gyorsan megtörölközött és melegítõjét felhúzva kisietett. Én is indulni akartam, hogy ne legyen túl feltûnõ távollétem, de a látvány ami ezután következett nem engedte megmozdítani a végtagjaimat. Szó szerint lemerevedtem. Juci néni elkezdte szappanozni a testét, de ezek a mozdulatok egy ma gyakorló erotikus táncosnak is a becsületére váltak volna. Olyan érzékiséggel kente végig magán a szappant, mintha mást simogatott volna elõjátékként. Mikor a melleihez ért picit az arca felé emelte és a bimbóját körkörösen az ujjával cirógatta, majd elindult mindkét kezével a hasa irányába. Hirtelen egyik kezét megint a melléhez emelte és simogatta, a másikat az ágyékához csúsztatta. Ekkor kicsit terpesztett és keze eltûnt a lába között, majd elõhúzta és szeméremdombját simogatta.

Egy jó 10 perc után elkezdte magát ujjazni, miközben alig hallható sikkantásokkal szakította meg egyre zihálóbb levegõvételeit. A ritmus egyre gyorsabbá vált és egyszer csak megfeszült víztõl csillogó teste és egy halk kiáltással egybekötött sóhaj hagyta el ajkát. Ebben a pillanatban éreztem elélveztem én is. Remegõ kezekkel és lábakkal próbáltam lemászni, aminek az lett a vége, hogy elvesztve egyensúlyomat hatalmasat puffantam a padlón. Biztos voltam benne, hogyha eddig nem is vett észre most már biztos tudja, hogy van valaki a fiú zuhanyzóban. A nagy mennyiségû spermámtól nedves alsógatyámat kénytelen voltam levenni, miközben rendbe hoztam magam és kimostam, bár tudtam a szobába el kell számolnom a külön érkezõ ruhadarabbal.

Mire beértem a többség elcsendesedett, így csak Attila barátom kérdezte kaján mosollyal: mi van összeszartad magad?. Ráhagytam Úgy éreztem nem tudnám elmondani mi si történt velem. Itt vége is lehetne, de elérkezett a suli idõ.

Az elsõ 2 hétben nem is történt semmi izgalmas. Bár nagyon vártam hogy újra láthassam álmaim istennõjét Juci nénit, de sajnos erre csak a harmadik héten került sor, mivel kisfia betegvolt és Õ maradt vele otthon. Amikor visszajött az elsõ órán lementünk az udvarra és a fiúk szokás szerint fociztak, mig õ a lányokkal röplabdázott.

Én azon kaptam magam, hogy egyre többet nézem a csajokat és Juci nénit, úgy hogy el is bénáztam néhány védelmet. Amikor a többiek szóvá tették, egy kis húzódást színleltem és kiálltam, illetve leültem a lányok pályájának szélére. Juci néni egybõl odajött és lehajolt hozzám kérdezve mi bajom van. Abban a pillanatban megint elkapott az furcsán kellemes bizsergés, márcsak azért is, mert könnyû kis kivágott sportpólója olyan látványt engedett nekem, hogy farkam egybõl bereagált. - Meghúztam a lábam - dadogtam, és próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne lássa merevedõ kívánalmamat. - Hol? kérdezte, és ekkor belémbújt a kisördög. így combom belsõ felére mutattam.

Juci néni elkezdte kitapogatni, majd mikor konstatálta, hogy nincs komolyabb sérülésem elkezdte, masszírozni. Ez persze olaj volt a tûzre, így farkam olyan kemény lett mint a kõ és bárhogy próbáltam elrejteni a kis sportnaci igen csak dudorodott. - Nem húzodás csak merevedés. - mondta Juci néni és mikor ránéztem láttam, hogy a nadrágomat fixirozza.

Elvörösödtem, egy szót se tudtam kinyögni. - Pihenjél egy kicsit relaxálj és utána sétálgass, hogy ne merevedj le teljesen - mondta és rám kacsintva visszaállt a lányokhoz játszani. Ezután az órákon titokba lesve pillantottam rá mindig, melyekbõl néha elkapott egyet-egyet, viszont azt vettem észre, hogy a tõlem az iskolai szintnél erõsebben követel midig. Gondoltam tudja én lestem meg a táborba és most ez a bosszú.

Novemberben én lettem a szertáros. Örültem neki, hiszen óra elõtt a szertárban kellett segíteni az általa kiválasztott sporteszközök kivitelét, s ilyenkor volt alkalmam tökéletes alakját nyíltan stírölni úgy, hogy senki sem látta. Óra után már egyedül kellett visszapakolni de még így is megérte. Egyik óra után kicsit lassabban pakoltam mivel elõtte futásból volt felmérés és persze engem többször is lefuttatott Juci néni. Mivel utolsó óránk volt aznap nem is nagyon izgattam magam, mire végeztem a többiek már letusoltak és át is öltöztek. Még Attila haverom sem várt meg, mert neki külön órája volt és még ebédelnie is kellett. Így egyedül maradtam, s elindultam zuhanyozni. A fiú zuhanyzó mellet volt közvetlenül a tanári zuhanyzó és öltözõ, de itt sem volt senki, így kényelmesen tök meztelenül szambáztam be a fürdõbe, ahol is jó szokás szerint az éppen fejlõdés alatt lévõ izomzatomat méricskéltem különbözõ pózokban. utána farkamat vettem szemügyre és persze ahogy hozzáértem elkezdett duzzadni. A

nnyira elmerültem, hogy nem vettem észre a nyíló ajtót csak akkor riadtam fel mikor Juci néni megkérdezte -Te mit csinálsz itt? - Ahogy megfordultam fordult velem a világ is, mert hozzám hasonlóan Õ rajta sem volt semmi. Valamit dadogtam, de a látvány teljesen elzsibbasztotta agyamat, csak azt éreztem, hogy dákom egyre keményebb lesz. Tökéletes testét most teljesen közelrõl vehettem szemügyre és láttam, hogy elkezd csillogni a szeme. Bocsánat - hebegtem, de erre csak azt kérdezte - Szûz vagy még? - Nem - válaszoltam. Láttam, hogy végignéz rajtam. Majd bezárta a fürdõ ajtaját kulcsra. - Gyere zuhanyozni meg vagy te is izzadva - mondta majd megnyitotta a vizet.

Remegni kezdett kezem lábam az izgalomtól. Akkor az orromat megcsapta a deojának a testének és vágyának bizsergetõen vegyes illata, és úgy éreztem mintha elvarázsoltak volna. Beálltunk a tus alá és a vízcseppek izgatóan gördültek le a testemen. Alig mertem rápillantani, de a kíváncsiság nagy úr volt. Ahogy elkezdte lemosni magát megértettem, hogy nekem játszik a testével és bevillant a táborban is tudta figyelem Õt. Én csak folyattam a vizet és próbáltam kicsit lehiggadni, mert éreztem el fogok élvezni.

Ekkor megkérdezte - Megmosnád a hátamat? - Persze válaszoltam és elkezdtem szappanozni a hátát, mintha ezer kis szikra sült volna ki közöttünk ahogy hozzáértem bársonyos bõréhez. A hogy mostam éreztem egyre közelít felém, popsiját bepuccsította. egy idõ után megfogta egyik kezemet és mint aki meg akarja mutatni a testét végighúzta a mellén , majd a hasán, közben mondta - Mosd meg itt is -, és a kezeim önálló életre keltek. elkezdtem melleit simogatni, és szinte szikrázott a gerincem végre megéreztem mi az a szexuális vágy. Mennyei érzés volt ahogy ujjaim alatt megkeményedtek mellbimbói és érezni ahogy bennei fokozódik a vágy.

Hirtelen megfordult és kezemet a szeméremdombjához érintette, Még így vizesen é szappanosan is éreztem, hogy forró lüktetés és egy kis ragacs kerül ujjaimra. Ebben a pillanatban elsültem. - Bo Bocsánat - rebegtem de õ csak azt suttogta _ Semmi baj, most én moslak meg. És elkezdett szappanozni és simogatni, a mellbimbóimmal játszott, majd a gerincemen húzta végig ujjait, utána a hasamon s végül az ágyékomat simogatta. Egyik kezével a heréimet, másikkal a farkamat, úgy, hogy éreztem megint eldurranok. Amikor már úgy éreztem nem bírom tovább hidegebbre állította a zuhanyt és alá húzott, közben simogatva mosta le a szappant.

Megkérdezte - hogy bekapták-e már a farkamat? - nemmel válaszoltam, erre kérdezte hogy akarom-e. Kicsit megijedtem, de akkor már leguggolt és nagyon apró kis csókokat adott merevedõ férfiasságomra, mire válaszoltam hogy igen már a szájában is volt. Lágyan és finoman nyalta szopta, majd egyre erõteljesebben szívta. Közben keze a combomat és heréimet simogatta. Éreztem elélvezek.

Szólni akartam de elsültem és Õ csak szívta és nyelte mig az utolsó csepp ki nem jött. Én úgy éreztem, mintha áramütés ért volna de ez kellemesen bizsergetett. Ekkor égett bennem a vágy hogy viszonozzam, letérdeltem és elkezdtem nyalni a punciját.

Elõször még besegített az ujjaival de késõbb ráérzetem az ingerpontjaira és azokat nyalogattam szívogattam lefetyeltem. Mézédesnek éreztem nedvét és még többet akartam. Végül csiklóját az alsó és felsõ ajkam közé fogtam és kicsit megszívva nyelvemmel ingereltem. Éreztem megfeszül, majd remegés közepette fejemet az öléhez húzta, miközben combjait a fejemre zárta. Mikor elernyedt magához emelt és elkezdett csókolni, mely nem holmi bakfis nyelves volt hanem szenvedéllyel teli akaratos csók. Közben farkamat simogatta, mey megint harcra kész volt. Ekkor behajolt és alulról megfogva bevezette farkamat hüvelyébe.

Ekkor olyat éreztem amit eddig nem. Egy érett nõ kívánatos puncija ölelte körül szerszámomat és szinte minden egyes izomgyûrûje külön játszott rajta. Elkezdtem ritmikusan mozogni, és éreztem teste reagál. Mikor majdnem elsültem puncijával és a kezével rászorított a farkamra s közbe azt zihálta : - Várj még egy kicsit. Ez még kétszer megismétlõdött, majd mintha mindkettõnket egyszerre ért volna áramütés eldurrantam, és õ is elélvezett egy halk sikolyt hallatva.

Ezután kölcsönösen újból átmostuk egymást, de amikor éledezõ farkamat hozzádörzsöltem rám kacsintott és azt mondta - Ne légy telhetetlen, ez így volt jó. Majd legközelebb folytatjuk.... 

Forrás: szextortenetek.club

Beküldő: Ádám