Legközelebb is biztos kimegyünk a strandra

Blog

Hirdetésfeladás

Rövid nudista sztori

Legközelebb is biztos kimegyünk a strandra

Feleségemmel tengerparti nudista kempingbe mentünk pihenni. A faházunk alig 150 méterre volt a tengertől. Katicám korábban szép V fazonra borotválta a punciját, de most a kedvemért teljesen csupasz puncival jött.

Nagyon sokan megnézték a szép dombocskáját, de szerencsémre nagyon sok nő hasonlóan csupaszra borotváltan napozott. Többen voltak, akik még a csiklójukat is le szerették volna barnítani, ezért nem kimondottan összezárt lábbal napoztak. Tetszett ám a látvány! Katicám is hagyott némi helyet a combjai között. Azt már indulás előtt elhatároztuk, hogy szeretkezni fogunk a tengerparton.

Már első este kimentünk fürdeni. Megálltunk a víz szélénél és elkezdtünk csókolózni. Katicám hamar nedves lett és az én dákóm is peckesen meredezett, amikor észrevettük, hogy tőlünk alig húsz méterre egy fiatal pár fekszik a homokon, a fiú épp akkor hatolt be a lányba. Sose láttunk korábban mást szeretkezni. Katicám teljesen lucskos lett és a dákóm akkora volt, mint még soha. Néztük, mit csinálnak. Közben Kati előredőlt, fenekét felém nyomta, de közben nézte a párt. Én egy másodperc alatt benne voltam.

Dugtunk és közben néztük hogy ők hogy csinálják. Egy idő után a pár is észrevett minket, tetszett nekik, hogy nézzük és közben mi is dugunk. Hamarabb fejezték be, felültek a homokon és néztek minket. Katicám nem bírta visszatertani magát, nagy nyögések között elélvezett, én meg teletöltöttem forró puncikáját. Utána egy jót fürödtünk. A párral nem tudtunk megismerkedni, eltűntek. De nem keseredtünk el, ez volt még csak az első napunk.

Forrás: szextortenetek.club

Beküldő: Béla

Voltál már nudista strandon?