Nagyon vizuális típus vagyok

Blog

Hirdetésfeladás

Megbaszott a postás

Nagyon vizuális típus vagyok

Sziasztok! Lillunak hívnak, és bár még elég fiatal vagyok, már nagyon érdekel a szex. Fiúkkal még nem volt tapasztalatom, de elég sokszor fantáziálok, és kielégítem magam. Egy olyan történetet szeretnék leírni, ami a tavalyi tanév utolsó hónapjában történt meg velem.

Bejött a meleg idő, és jól megtréfált, mert még azap feltámadt a szél és lehült a levegő, úgyhogy megfáztam. Nem volt vészes, de persze el kellett mennem az orvoshoz, főleg hogy csak egy köpésre van innen, és az orvosnő a család ismerőse. Kiírt egy hétre. Na nem mintha bántam volna. :) Egy egész hét szabadság suli helyett! Minden nap 8 órától enyém volt a lakás, és csak annyi dolgom volt egész nap, hogy átvegyem a postástól a szokásos csomagokat, meg hogy hozzak magamnak reggelit.

Első nap reggel, mikor egyedül maradtam a lakásban, elkezdtem gondolkodni, mit kezdjek magammal? Nem tudtam sokáig az ágyban maradva lustálkodni, mert mikor egyedül maradok otthon, és lehetőségem van a szexcsatornát nézni, vagy maszturbálni, akkor mindig megmozdul bennem valami, és utána már nem tudok nyugton maradni. Most is ez történt, de tudtam, hogy most nem csak egy, vagy másfél órám van otthon egyedül, hanem egy fél napom, úgyhogy semmit nem kell elsietnem.

Először levettem a hálóingemet, ami alá soha nem veszek fel semmit, és visszafeküdtem az ágyra. Végignéztem a meztelmen testemen, és eléggé tetszett, amit láttam. Nem nagyok a melleim, de nem is kicsik, és egyáltalán nem vagyok kövér. A hónaljamat mindig leborotválom, a puncim szőrét pedig van, mikor teljesen, máskor meg úgy, hogy ne legyen túl nagy. Most is ilyen volt. Nagyon szeretem símogatni magam! Már ösztönösen a puncimhoz nyúltam, a másik kezemmel pedig az egyik mellbimbómat fogtam meg. Finoman símogatni kezdtem a csiklómat és a mellemet, hogy megint érezzem azt a kellemes érzést, és perceken át abba sem tudtam hagyni.

Aztán eszembe jutott, hogy most nem kell az ágyban maszturbálnom, mert sok időm van, úgyhogy felkeltem. Úgy, meztelenül átmentem a nappaliba, és bekapcsoltam a tv-t. Egyből ráváltottam a szexcsatornára, és leültem a fotelba. Egy olyan szexfilm ment éppen, amiben két nő egy nagy kádban csókolózott, meg egymást símogatta. Általában érdekelnek ezek a filmek is, de most valahogy nem nyerte el a tetszésemet. Gondoltam, míg ez a film megy, átgondolom, mit fogok csinálni ma. Előszöris át kell venni a postástól a küldeményeket, aki 9 óra körül jön. Nem is rossz, gondoltam. Szeretem azt az érzést, amikor az egyik felső szomszéd (Feri) hazajön, és én mikor egyedül vagyok, egy kicsit feljebbhangosítom a szexcsatornát, és úgy maszturbálok, hátha meghallja, és ez nagyon izgat. Ilyenkor sokkal hamarabb kielégülök.

Szóval eszembe jutott, hogy akkor is ezt fogom csinálni, mikor a postást várom. (A postás egy kb. 35 éves férfi, aki nem is néz ki olyan rosszul!) Ezután már nagyon izgatott lettem attól, amit a postás érkezésétől vártam, és mint mindig, tovább szőttem a gondolatimat. Nagyon beindult a fantáziám, és már egyre nedvesebb lett a puncim. Egyszeriben elkezdtem csak a postásra koncentrálni. Hiszen sokkal izgalmasabb, mint egyszerűen szexfilmet nézve masztizni! Úgy gondoltam, hogy még izgatóbb lenne, ha mikor kinyitom neki az ajtót, akkor lássa rajtam, hogy éppen masztiztam. De lemondtam erről a dologról, és az találtam ki, hogy inkább olyan ruhában nyitok neki ajtót, amiben nagyon izgatóan nézek ki. Egyből mentem a szekrényhez, és megnéztem, hog milyen ruhát tudnék felvenni, amiben megmutathatom a testemet.

A kezembe akadt egy farmer rövidnadrág, amit ha felveszek, és egy kicsit feljebb húzok, akkor kilátszik a fenekem. Egyből felvettem, és siettem a nagy tükörhöz a fürdőszobába, hogy megnézzem, milyen? Tökéletes volt! Nagyon izgató voltam benn! Felhúztam, amennyire csak tudtam, és kb. 5 centi kilógott a fenekemből! Nagyon izgalomba jöttem, és már alig vártam a postást! Bugyit sem vettem a nadrág alá, fölülre meg egy szűk topot vettem, amin keresztül egy kicsit látszanak a mellbimbóim.

Eljött a 9 óra, és láttam, ahogy a postás bejön a házunkba. Gyorsan bekapcsoltam a tv-t, ráváltottam a szexcsatornára, és nagyon izgultam. Éppen egy olyan szexjelenet ment, ahol két férfi és két nő volt az ágyban egyszerre. Vártam is a postást, meg izgultam is, hogy hogy fog történni, amit elterveztem. Várni kellett rá, mert még biztosan beszélgetett valakivel. Addig elkezdtem nézni a filmet. A két nő volt felül, és csókolóztak egymással, míg a férfiakon voltak lovagló pózban. Egy kicsit ráhangolódtam a filmre, és elkezdtem símogatni a puncimat úgy, hogy benyúltam a nadrágomba alulról. Nagyon jól esett, és ha még egy percig csinálom, és a csiklómra is áttérek, biztos, hogy kielégülök! Símogattam magam tovább, de egyszercsak csengettek. Nagyot dobbant a szívem, és gyorsan elkapcsoltam a tv-t. Felálltam, felhúztam a nadrágomat úgy, mint a tükör előtt, és odamentem az ajtóhoz. Lassan kinyitottam.

A postás volt ott, kezében a papírokkal. Köszöntem neki, ő rámmosolyogva visszaköszönt, és kinyitottam az ajtót, hog ne az ajtó előtt írjam alá a papírokat. A papírokkal volt elfoglalva mikor belépett, közben megszokásból megköszönte, hogy beengedtük, és láttam, hogy egy pillanatra ránézett a fenekemre! Egy pillanatra meglepődtem, vagy nem is tudom, de mikor becsukódott az ajtó, már elmúlt ez, és nagyon jó érzések keringtek bennem. Odaadta a csomagot, amit hozott, és mutatta, hogy hol kell aláírni a papírját. Elvettem tőle, és egy pillanat megakadás után azt mondtam neki, hogy beviszem letenni. Jó kedvű volt, és azt mondta, hogy jó, közben megkeresi a másik papírt is. Megfogtam a papírköteget, és lassan, hogy legyen ideje észrevenni a fenekemet, bevittem a szobába a csomagot. Végig láthatott, úgyhogy lassan, egy kicsit lehajolva tettem le a csomagot. Hirtelen néztem vissza, hogy ha néz, akkor lássam, és így volt! Gyorsan elfordult, és várt a papírokkal. Odamentem, elvettem, és letettem egy kicsit arrébb a szekrényre, hogy míg írok, tudjon nézni. Nagyon izgatott az egész! Visszaadtam neki a papírokat, és elköszönt. Úgy helyezkedtem el, hogy mikor kinyitom neki az ajtót, egy kicsit hozzá tudjak érni a testemmel. Sikerült! Nagyon jó volt! Még szinte be sem csuktam az ajtót, és már a puncimat símogattam. Gyorsan letoltam a rövidnadrágot, és erősen dörzsölni kezdtem a puncimat. Hallottam, ahogy a postás a szomszéd lakás lakójával beszélget, én közel hajoltam az ajtóhoz, hogy halljam a hangját, és annyira dörzsöltem a csiklómat, hogy egyből kielégültem! Nagyon erős érzés volt, és utána szinte kapkodtam a levegőt. Felhúztam a nadrágot, bementem, és leültem a fotelba. Nagyon sokáig tartott, mire megnyugodtam.

A nap további részében még kielégítettem magam egyszer egy szexfilm közben, de le szeretném írni a következő napi kalandomat is a postással. Másnap mikor egyedül maradtam, egyszerűen szükségem volt megint erre az érzésre. Sokkal többet akartam, mint előző nap, és alig vártam, hogy egyedül maradjak, egyből mentem a szekrényhez, és megkerestem a legizgatóbb ruhát! Megtaláltam, mégpedig egy nagyon rövid miniszoknyát! Felpróbáltam, és pont megfelelt a célnak. Nem vettem fel alá bugyit, feljebb húztam, mint kellene, de egy pólóval letakartam a fent kilógó részt, így egyáltalán nem volt feltűnő. Végignéztem magamon a tükör előtt, és egyből a puncimhoz kellett nyúlnom, annyira tetszett! Néztem magam hátulról, és nagyon izgató volt, ahogy lépésnél kivillanik a fenekem. Nem bírtam magammal, és elhatároztam, hogy le is fogok hajolni, hogy teljesen meglássa a fenekemet! Sokáig próbálgattam a tükör előtt, hogy hogy lenne a legjobb, és beállítottam a szoknyát olyan magasra, hogy magában is felkeltse a postás érdeklődését, és amikor majd lehajolok, lássa az egész fenekemet! Nagyon nagy izgalommal telt el az idő. Míg a postást figyeltem az ablakból, végig maszturbáltam, és szexfilmet néztem. Mikor megláttam, hogy jön, megint teljesen bezsongtam. Odasiettem az asztalhoz, ahova le fogom tenni a csomagot, és azt találtam ki, hogy az asztaltra teszek egy tollat, amit le tudok lökni a csomaggal, és le tudok hajolni érte. Ahogy ezt elintéztem, már csengettek is. Úgy siettem az ajtóig!

Jött a postás! Kinyitottam neki az ajtót, megint köszöntünk, és beengedtem. Láttam, hogy egyből megnézte a miniszoknyámat! Megkérdezte, hogyhogy megint itthon vagyok, én meg elmondtam neki, hogy meg vagyok fázva, és itthon kellett maradnom. Ráérősen elkezdett sajnálkozni, meg elkezdett beszélni az időről, én persze örültem neki, mert látszott, hogy nem siet. Odaadta a csomagot, én pedig mondtam neki, hogy beviszem letenni az asztalra. Nehogy másra figyeljen, szóval biztos, hogy észrevegye, amikor lehajolok, visszaszóltam neki, hogy mennyire meleg van. Hátrafordultam, és láttam, hogy néz engem, úgy beszél hozzám tovább az időjárásról. Odaértem az asztalhoz. Annyira fel voltam izgatva, hogy már nem volt elég, ha egy kicsit lát a fenekemből. Úgy tettem le a csomagot, hogy a toll az asztal másik oldalán essen le. A toll leesését ő is hallhatta. Mintha teljesen természetes lenne, az egyik lábammal rátérdeltem a székre, lassan megtámaszkodtam az asztalon, és áthajoltam rajt. Éreztem, ahogy felcsúszik a miniszoknya, és előkerül a fenekem. Beleborzongtam! Nem vettem fel egyből a tollat, hanem mikor megfogtam, behunytam a szemem, és vártam néhány másodpercet, amik nagyon hosszúnak tűntek, és közben valami nagyon furcsa dolog öntötte el az egész testemet! Nagyon halkan nyögtem egyet ettől az érzéstől, aztán összeszedtem magam. Ezután felvettem a tollat, letettem, és visszaindultam a postáshoz. Nem felém nézett, de tudtam, hogy azért, nehogy gyanút fogjak rajta. Eközben a puncimban már hatalmas feszültség volt, és nagyon nedves is lett! Visszamentem, elvettem a papírokat, és letettem, hogy aláírhassam őket. Ez már teljesen más érzés volt. Biztos voltam benn, hogy néz, és egy kicsit a papírra hajoltam, hogy megint lássa a fenekem. Hallottam, mikor megmozdult, mikor egy kicsit arrébb hajolt, hogy jobban lásson. Hirtelen fordultam vissza, és még láttam, ahogy az utolsó pillanatban elkapja a tekintetét rólam. Mosolyogtam, visszaadtam a papírokat, és kikísértem. És ha jól láttam, megkeményedett a férfiassága is! Becsuktam utána az ajtót, visszamentem a tv-hez, átváltottam a szexcsatornára, felhangosítottam, hogy a lépcsőházban még hallja, ha hallgatózik, széttettem a lábaimat a fotelban, és elkezdtem maszturbálni. Nem csak a csiklómat izgattam, hanem az ujjamat is bedugtam a puncimba! A tv-ben egy izmos férfi volt egy nővel, én pedig annyira fel voltam izgatva az előzőektől, hogy néhány perces nagyon jó maszturbálás után nagyon erősen és hosszan elégültem ki. Ilyent eddig csak ezekben a napokban éreztem.

Eléggé elment az idő ennek a történetnek a leírásával, úgyhogy a másik kalandomat majd a következő alkalommal írom le. Remélem, tetszett nektek, mert én nagyon izgalomba jöttem, miközben írtam.

Forrás: szextortenetek.uw.hu

Beküldő: Gerzson

Szeretsz fantáziálni?