Ezt már régóta elakartam mesélni.

Blog

Hirdetésfeladás

Nappal húgom, este dugom

Ezt már régóta elakartam mesélni.

Tehát.. el akarok mesélni nektek valamit az életemből. Olyasmit, amit biztosan nem mindenki mondhat el magáról, de amit valószínűleg többen mondhatnának el magukról, mint ahányan ezt meg is teszik.

Én a kishúgommal alszom.

Jó, a kicsi az relatív, mi ugyanis ikrek vagyunk. Ha hitelt lehet adni szüleink elmondásának, akkor én vagyok az idősebb.

Amikor valaki esténként viccelődik azzal, hogy ott mindenki mindenkinek a rokona, csak nevetünk rajta, mivel hogy egyrészt mi nem onnan származunk, másrészt az oka annak, hogy mi együtt alszunk, az nem az unalom, nem a kéjvágy, vagy hogy mást nem találnánk.

Az egyszerű ok: szerelmesek vagyunk egymásba.

Gyakran összehasonlítom Andreát (a húgomat) más lányokkal az iskolánkból. Akad azért elvétve néhány lány, aki csinosabb (egy kicsit) vagy okosabb (egy kicsit), de mindent összevetve, nincs számomra csodálatosabb teremtmény, mint a húgom - és amikor ő rám mosolyog, akkor minden elveszett.

Annak idején azzal kezdődött, hogy egyik nap teljesen meztelenül bementem a fürdőszobába (zuhanyozni akartam), és Andrea pont akkor szállt ki a zuhany alól.

Ez odáig rendben van. A probléma csak az volt, hogy én, ill. egy kis (nagy) rész belőlem úgy reagált, ahogy az egy 18 éves fiútól tulajdonképpen elvárható, amikor egy meztelen lányt lát.

Aznap egy szót sem beszéltünk egymással. Csak másnap (péntek volt, és szüleinket a hétvégére ismerősökhöz toloncoltuk) kérdezett rá: Szeretnél erről beszélni? Bólintottam és azt mondtam: Tegnap sokat gondolkodtam erről. És... és tisztába jöttem az érzéseimmel. És ez úgy néz ki, hogy szerelmes vagyok Beléd. Meglehetősen zavartan néztem Andreára.

Ő rám mosolygott. Én ugyanígy vagyok. Gyere. Gyere ide. Egymás karjaiba omoltunk.

Ebben a pillanatban olyan boldognak éreztem magamat, mint még életemben soha. Kis időre elengedtük egymást, egymás szemébe néztünk, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.

Utána szabályosan egymásra estünk. Andrea kézen fogott, és rohantunk fel a lépcsőn az Ő szobájába. Gyorsan levetkőztünk, és csóközönben elmerültünk egymásban.

Andrea széttárta a combjait, megfogta a szerszámomat, és magába vezette. Csodálatos érzés volt. Ő egy pillanatra összerándult, amikor a szűzhártyáját átszakítottam, de követelte, hogy ne hagyjam abba. Én néhányszor még mozdultam benne ki - be, majd elélveztem.

Andreának nem sikerült ennél a mi első közös aktusunknál eljutni az orgazmusig, de ezt a hétvégén bőven bepótoltuk.

Hja, ennek már öt hónapja, és egyre nehezebben tudjuk szerelmünket titkolni. Az iskolában, vagy amikor haverok látogatnak meg minket, eljátsszuk a szokásos testvérpárt, akik kölcsönösen piszkálják egymást és ökörködnek, de amikor kettesben vagyunk, boldogan fekszünk egymás karjaiban.

Forrás: szextortenetek.uw.hu

Beküldő: Steve

Családban marad?