A szenvedélyem, a hobbim és egyszerűen imádom

Blog

Hirdetésfeladás

Szexmániás vagyok

A szenvedélyem, a hobbim és egyszerűen imádom

A pasim, Steve szerint kielégíthetetlen vagyok. Néha beleülök az ölébe, a farkát magamba vezetem, és egy pornót nézünk. Főleg azt szeretem, ha a filmben több pasi is van a nővel. Ilyenkor nem is engedem, hogy Steven mozogjon, csak a puncimmal szorítom, míg el nem élvez.

Szeretek felül lenni, mert ilyenkor előrehajolhatok, és hagyom, hogy Steve nyaldossa és szopogassa kerek, lágy melleimet. Ez naggggyon felizgat, a nedveim csak úgy áztatják mindkettőnket, sőt, néha még a díványt is. Szeretem az arcába nyomni a mellemet. Amikor a dugás jól sül el, akkor teljesen bevadulok, remegek és nyögdécselek, a melleim himbálóznak, a pinámat a pasim ágyékához vagy az arcához nyomom, vagy neki a combjának, és a számba szívom a nyelvét, miközben újra meg újra elélvezek. Általában nem tudok betelni vele. Szerintem már vágjátok, hogy odavagyok a szexért. És így jött szóba egy hihetetlenül klassz szülinapi ajándék.

Amikor közeledett a huszonnegyedik születésnapom, Steve megkérdezte, hogy van-e valami spéci kívánságom. Nem tudtam, mit mondjak. Mindketten elég jól el vagyunk eresztve, és a pasim tudja, hogy az erotikus dolgok jönnek be igazán. Mikor elérkezett a születésnapom, Steve azt mondta, hogy vegyek fel valami csinosat, mert elmegyünk otthonról. Elmentünk a belvárosba, az egyik jobb motelbe. Kiderült, hogy Steve foglalt egy szobát. Mikor elővett egy bőröndöt a csomagtartóból, azt hittem, csak egy kis pezsgőt, pástétomot és gyümölcsöt hozott, és majd szeretkezünk egy hatalmasat. De micsoda meglepetés volt! Amikor felmentünk a szobába és Steve kinyitotta az ajtót, ott volt egy másik férfi! És milyen jóképű! Ott ült a hatalmas ágyon. Csak egy vörös alsónadrág volt rajta, meg egy vörös kendő a szemén. Szeretem Steve-et és nem árulnám el semmiért, de ez a pasi mintha egy valóra vált álom lett volna. Egy 26 éves, szőke, magas, izmos férfi! Tyűha!

Kiderült, hogy ez a férfi a szülinapi ajándékom, és azt tehetek vele, amit akarok, és Steve-vel is! Steve tudta, hogy szeretném kipróbálni két férfivel, de azt is, hogy nem feküdnék le csak úgy egy idegennel, de attól is félnék, hogy ha valamelyik barátunk lenne, talán minden kiderülne. Erre azt találta ki, hogy kiszemelt egy jóképű srácot a konditeremben. A terem a város másik felében van, Steve irodája mellett, úgyhogy nem sok esély volt rá, hogy a pasi ismerne engem. A kendő a szemén pedig megóvott a későbbi kellemetlenségektől. Steve másnap elmondta, hogy nem volt egyszerű beszervezni Jimet, de végül sikerült. Megmutatta a pasinak az egyik polaroidképünket, amin meztelenül ültem a díványon. A lábaim terpeszben, a fejem hátrahajtva, a mellem felfelé... És nem látszik az arcom. Azt a képet csak mostanában csináltuk. Kiderült, hogy a fotó bejött, Jim belement, hogy ő legyen a szülinapi ajándékom.

Na jó, teljesen beindultam, a nedveim már a combomon csorogtak. Már éreztem is a puncim illatát, mint egy tüzes kurva. Lehet, hogy az is voltam. Végigmértem a pasit, mintha vásárban lennék. Eleinte kissé félénk voltam, de mivel nem láthat engem... Nagyon jól nézett ki. Végighúztam a körmömet a mellkasán, mint egy macska, és a hajába vájtam. Levettem a ruhámat és fekete melltartómat, közben meg Steve elővette a videokamerát és az állványt a bőröndből, majd felállította a sarokban. Nekilátott, hogy felvegye a szülinapomat.

Leültem Jim mögé. A harisnyától és az övemtől eltekintve teljesen pucér voltam. Átöleltem Jim vállát, és nagyon finoman megfogtam hatalmas dudorodását az alsónadrágjában. Egy kissé megremegett, én meg óvatosan hátrahúztam az ágyon, és levettem az alsóját. A farka hirtelen szabaddá vált. Steve jól választott! Egy szép nagy, húszcentis fasz. Lenyűgözött, hogy bármit megtehetek ezzel a férfival. Megfogtam a péniszét, lehajoltam, és lenyaltam a végén megjelenő tiszta folyadékcseppeket. Közben Steve levetkőzött, és mellémült. Simogatni kezdte a mellemet, miközben én Jimet szoptam. De ez nem volt elég. Letérdeltem a padlóra, és a vállammal széttoltam Jim lábait. Felemeltem a melleimet, és a farka köré nyomtam őket. Fel-le mozgattam a péniszén, közben meg a makkját nyalogattam.

Steve benyúlt mögém, és két vagy három ujját a puncimba nyomta. Már teljesen nedves volt és kitágult. Hallottam is, ahogy cuppognak az ujjai. Jim farka kezdett belilulni, gondoltam, hogy nem sokáig bírja, úgyhogy felmásztam az ágyra. Beállítottam a 69-es pozíciót, hogy nyalhassa a puncimat, szophassa a csiklómat, bármit. El kellett élveznem, és szinte azonnal meg is tettem. Csak úgy remegtem és nyögdécseltem. Mikor a puncim abbahagyta a lüktetést, négykézláb álltam, és nagyon lassan ráeresztettem a puncimat Jim farkára. Steve a számba nyomta a szerszámát, ki-be huzogatta, valósággal baszta az arcomat. Próbáltam nyalni a makkját, de teljesen benyomta, úgyhogy csak a golyóit tudtam simogatni.

Mindkét férfi szinte egyszerre nyögött fel és kezdett gyorsabban pumpálni. Teljesen átvették az irányítást. El sem tudjátok képzelni, milyen volt bennem az a két nagy, kemény fasz. Az egyik a számban, a másik a puncimban... Kezdtem érezni, hogy Jim és Steve az orgazmus határán áll, úgyhogy leállítottam őket. Ha már elélveznek, azt akartam, hogy KEMÉNYEN basszanak meg, tángálják el a testem mindkét végét. Én akartam lenni a hús egy jó, kemény szendvicsben. Úgyhogy mindkettőjüket letérdeltettem az ágyra. Steve még mindig mögöttem volt, Jim pedig előttem, hogy lenyelhessem, amikor elélvez. - Azt akarom, hogy basszatok meg - mondtam -, olyan keményen, ahogy csak bírtok. Döngessetek meg, használjatok ki! Megtették, és KIRÁLY volt! Jim a számat töltötte, egészen a torkomig lökte a farkát. Steve a bal kezével előrenyúlt, és az ágyékára húzott. Aztán még el is kezdett fenekelni a jobb kezével. Először finoman, aztán egyre keményebben. A melleim vadul himbálództak előre-hátra. Annyira jó volt, behunyt szemmel élveztem. Jim megragadta a melleimet, és összecsippentette a bimbóimat. Ha tudtam volna, üveltöttem volna az élvezettől.

Azért a hangok így is nagyon izgatóak voltak. Steve és Jim vadul nyögdécselt, én meg ott vinnyogtam, és szürcsöltem Jim farkát, Steve pedig cuppogva lökdöste a puncimba a szerszámát. Először Steve élvezette el. Éreztem, ahogy megremeg, és elárasztja a testemet a forró anyag. Jim sem bírta tovább, szilárdan tartotta a fejemet, és valósággal baszta az arcomat. A gecije a szájamba spriccelt, le a torkomon, meg is próbáltam mind lenyelni. Jim fáradtan dőlt hátra az ágyra, de én követtem a farkát. Nyaldostam és szopogattam, hogy minden kijöjjön belőle. Mikor Steve dákója kicsúszott belőlem, lenyúltam a lábam közé, a puncimba dugtam az ujjaimat, összegyűjtöttem egy kis spermát, aztán lenyalogattam az ujjaimról. Teljesen összekeveredett a nedveimmel, nagyon finom volt. Még mindig nagyon kívánós voltam, úgyhogy a számba vettem Steve farkát, és azt is nyalogattam-szopogattam egy kicsit. Kiszívtam belőle minden cseppet. Mintha csak egy jégkrém lett volna. Aztán megcsókoltam Jimet, közben meg Steve nyalta hátulról a puncimat. És ettől még kétszer elélveztem. De ez még csak a kezdet volt.

Azon az éjszakán minden testnyílásomat megbaszták! Steve elővett nekem is egy maszkot, ami eltakarta a fél arcomat, de a szájamat nem. Jim levette a szeméről a kendőt, és a két férfi keményen munkához látott. Steve egy műpéniszt kötözött az egyik párnára, aztán felhúzott rá. Ott lovagoltam a műszerszámon, a melleim fel-le táncoltak, közben meg Jim a seggemet baszta, Steve pedig a számat. Amikor Jim előrenyúlt, és simogatni kezdte a csiklómat, hatalmasat élveztem. Aztán kikötöztek az ágyra, és azt csináltak velem, amit csak akartak. Feldugták a kezüket a pinámba, a seggembe vibrátort nyomtak, miközben Jim a puncimat baszta. Egy idő után minden összemosódott. Arra azért emlékszem, hogy oldalra fordítottak, és egyszerre dugták a fenekemet és a puncimat. Még sosem éreztem, hogy ennyire kitöltöttek volna. Olyan is volt, hogy összekötötték a kezem a hátam mögött, Jimet szoptam, Steve meg vadul fenekelt és ujjazott. A puncim állandóan folyt. Én meg csak könyörögtem az újabb adagért. Semmi sem volt elég nekem. Még a szobapincért is be akartam hívni, hogy megbasszon, de Steve nem engedte. Még sosem voltam egyszerre ennyire kielégült és izgatott!

A fenekem napokig égett utána, a puncim nagyon kitágult, a melleimen pedig harapásnyomok ékeskedtek. De nem bántam, sőt szerettem volna, ha mindez újra megtörténik velem. Steve és én gyakran megnézzük annak az éjszakának a videofelvételét, és mindig jókorákat kefélünk közben. És nagyban tervezgetjük, hogy mi lesz szilveszterkor...

Forrás: szextortenetek.uw.hu

Beküldő: Réka