Én azelőtt még soha nem gondoltam arra, hogy milyen lehet egy lánnyal.

Blog

Hirdetésfeladás

Előbb voltam lánnyal, mint fiúval..

Én azelőtt még soha nem gondoltam arra, hogy milyen lehet egy lánnyal.

Én azelőtt még soha nem gondoltam arra, hogy milyen lehet egy lánnyal. Inkább azon járt a fejem, hogy milyen lehet egy fiúval először lefeküdni. Akkor Petra már nem volt szűz. Teltek a hónapok, egyik buli jött a másik után, amikor elkezdtünk beszélni a leszbikus szexről. Petra mindig is egy belevaló csaj volt. Minden témáról lehetett vele beszélgetni. Tudni kell Petráról, hogy nagyon szép lány volt. Minden fiú őt akarta. Vékony dereka volt, szép barna bőre, (arra nagyon irigy voltam:) nagy mellei, kerek feneke, hosszú barna haja, tehát egy bombázó. Én sajnos átlagos testalkatú vagyok. Habár megdicsérte a mellméreteimet néha.

Azért nem volt akkora, mint neki! Egyik este készültünk az esti bulira. Én bementem a fürdőbe átöltözni. Egy szál bugyi volt rajtam, mire ezt hallom, hogy: -Judit! Nálad van a szemspirálom? Beront a fürdőbe, nekem annyi időm se volt, hogy magamhoz kapjak valamit. Bejött, végignézett, miközben elpirultam, azt mondta: -De jól nézel ki! Erre én csak ennyit tudtam mondani, hogy köszi. Tiszta égő voltam. Elkezdtem öltözködni, de ő még mindig bent volt és folyamatosan legeltette rajtam a szemét. Azt mondta nekem, hogy segítsek már kiválasztani a ruháját. Mire elkészültem, ő már felvette a fehérneműit. Volt rajta harisnyakötő is. Én csak néztem, mint a hülye gyerek, mivel akkor még én olyat közelről nem is láttam. Azt kérdeztem tőle:


- Nem lesz ez egy kicsit merész?

-Á dehogy! - válaszolta.

Egy tök feszes szoknyát vett fel, meg egy feszes szatén inget és naná hogy a cicijeit kidobta! Amikor öltözött, végig a szemembe nézet. Azt se tudtam hova nézzek. Elmentünk bulizni, kicsit berúgtunk:)) Ilyenek ezek a bulik. Egész éjszaka táncoltunk. A bulin is zavarba hozott egy párszor, de végül is jól éreztem magam. Aztán hajnalban hazaértünk. Elkezdtem lemosni a festéket az arcomról, mire ismét bejött a fürdőbe és szorosan mellém állt. Miközben törölgettem az arcom, beszélgettünk. Aztán hirtelen megfogta a fenekem és elkezdte simogatni. Kicsit megijedtem. Mélyen belenézett a szemembe és megcsókolt. Olyan hírtelen történt minden, hogy nem volt időm felfogni. Nagyon kellemes volt. Kb. fél percig smaciztunk, aztán megfogta a kezemet és bevezetett a szobába. Azt mondta üljek le az ágyra.

Ha nem lett volna bennem annyi pia, mint amennyi volt, biztos kiszaladok.:) Aztán oda jött és kigomboltatta az ingjét. Remegő kezekkel kigomboltam, erre ő megfogta a kezem, és a mellire tette. Együtt masszíroztuk a mellét. Ő sóhajtozott. Egy kis idő után feltaláltam magam és levettem a melltartóját és lekezdtem nyalogatni a mellbimbóit. Hatalmas bimbói vannak. Utána letolta a bugyiját. és mellém ült. Csókolózás közben simogattuk egymást. Egyre lejjebb. Tök furi volt érezni a nedvességet a puncijánál. Aztán ledöntött és szószerint bekapta a melleimet. Meg se tudtam szólni, csak kapkodtam a levegőt. Aztán nyalogatni kezdte a csiklómat. Kis idő után a kemény bimbóival izgatta. Az nagyon kellemes volt. Majd megfordult és ráült az arcomra. Kicsit gyors volt ez így nekem. Azt mondta, hogy csináljuk 69-ben.

Az nem volt semmi. Kb. fél óráig szeretkeztünk, aztán elaludtunk egymás karjaiban. Reggel valami furcsát éreztem a lábam között. A nyelve volt. Ez volt az ébresztő. Azóta is

Forrás: szextortenetek.co

Beküldő: Bea

Csatlakoznál a két lányhoz?