Azért túlzásba nem visszük

Blog

Hirdetésfeladás

Az első anál

Azért túlzásba nem visszük

Sokáig csak az ujjazás volt seggbe a maximum, aztán egyszer történt valami nagyon különös és finom dolog: én hanyatt fekve, marokra fogott szerszámmal birizgáltam a csajszim punciját, közben pedig finoman ujjaztam a popsilikát. A kiscsaj tehát fölöttem guggolt, én pedig azt éreztem, hogy hű, most az egyszer nagyon meg van ám nyílva a hátsó bejárata is! Még az is átvillant az agyamon, hogy lám, a nagy kakakönyvben is meg volt írva, hogy ez az igazán jó ürítőpozíció, amikor a fenék izmai jótékonyan ellazulnak. Addig mindig csak kutyapózban simiztem a seggecskéjét, olyankor maximum a gyűrűsujjam fért be, most pedig szépen tövig becsusszant a hüvelykujjam, és még bőven, lazán maradt mellette hely! A leányzó is meglepődött, ahogy simán beleült az ujjamba, láttam rajta, hogy kicsit meg van szeppenve, de egyikünk sem szólt, én tartottam nagy keményen az ujjamat, ő pedig lassan fészkelődni kezdett…

Na, akkor azt hittem, hogy azonnal elélvezek a gyönyörtől, ahogy a tenyeremen fekszik a gyönyörű popsija és a puncija, és hirtelen ilyen jó mélyen benne vagyok az ánuszában is! Aztán lassan felemelkedett, a testápoló után nyúlt és bekrémezte a kicsi likát (addig is az volt a kenőanyag az ujjamon, szárazon nem is próbáltuk sosem), de ugye mondanom sem kell, hogy mire visszahanyatlott volna, már újra kőkemény volt a popsinyílása!

Szóval itt jött be az a sokat emlegetett pszihés blokkolás, ami ellen nem igazán van mit tenni… mindegy, beledurrantam szépen a puncijába, persze az is nagyon finom volt. Viszont a seggbebaszása, mint nagyon is elérhető cél, most már végképp nem hagyott nyugodni! Aztán persze elmondta, hogy a bekakilástól való félelme, egyáltalán, a szokatlan helyzet miatt blokkolt le. No sebaj, gondoltam, majd legközelebb!

Lőn a következő alkalommal a szokásosnál is hosszabb szöszmötölés a fürdőben, mint utóbb bevallotta: a gégecsövet a popsilukhoz szorítva, vízsugárral alaposan kimosta magát! Aztán én hanyatt, ő pedig simogat, krémez, masszíroz, én pedig közben a tocsogó punciját fogdosom. Már nyúl is hátra magához, a testápolót lazán szétkeni a popsiján, aztán mint egy gyakorlott pornósztár, szépen, egy mozdulattal rácsusszan a farkamra! Az is jó csúszós volt már akkor, szóval no problem!

Ekkor hirtelen elkezd sírni, én meg döbbenten nézek, most akkor mi van? – Fáj? – kérdem tőle, valami egészen hülye fejhangon, ő meg csak hüppög, de közben rázza a fejét, hogy valszeg nem, de valami baj azért csak kell legyen! No de mindegy, a farkam a régóta áhított seggecskéjében, ő pedig lassan mozogni kezd körülötte, rajta, egészen profin csinálja, én pedig a tudattól, hogy végre ott vagyok, ahová annyira vágytam, valami rekord idő alatt élvezek el. Közben a puncikáját birizgálom az ujjammal, ő pedig ül a még mindig kemény veszzőmön és nem túl hangosan, de azért egész kellemesen elélvez.

Közben én is lelankadok, kissé vicces és gusztustalan, ahogy a picit szúrós szagú és barnás ondó rám folyik, no de néhány papírzsepi pillanatnyilag mindent megold. Néma összebújás, részemről néhány perces ájulásszerű alvás, aztán mocorogva ébredés, a kedves pedig újra a régi, kacéran mosolyog, puszilgat, ölelget. Már a fürdőben kérdezek csak rá, hogy mi is történt.

– Ennyire védtelennek és kiszolgáltatottnak egy férfivel szemben még sosem éreztem magam – mondja. A legeslegelső alkalommal sem, amikor a szüzességét szüntették meg, akkor sem.

Na szóval ennyi, utána még sokszor análizáltam meg, egyre könnyebben, bár igazán élvezni tőle sosem tudott, szóval túlzásba azért nem vittük az eksönt…

Forrás: szextortenetek.co

Beküldő: Patrik