Félre léptem, de jó döntés volt

Blog

Hirdetésfeladás

Félre léptem, de jó döntés volt

Félre léptem, de jó döntés volt

Nos hát hol is kezdjem... 4 éve vagyunk együtt és két éve házasok. Az utóbbi időben kezdünk elhidegülni az ágyban. Sokat dolgozik haza jön és ahelyett hogy ledöntene és rendesen megdugna vagy leszopatná magát inkább a kezét és a telefonját választja. És erre untam rá. Egyik kollégám Robi (munkahelyi plátói szerelmem) érezte rajtam a feszültséget és nagy nehezen rá vett egy kis délutáni sétára. Beszélgettünk sok mindenről és elértünk a szexhez is. Mint mindent kiveséztük ezt is. Ki mit mikor hogyan kivel és rátértünk a hosszú hideg télre is. Ő is kivolt már éhezve állítólag a barátnője már jó ideje nem is foglalkozik vele.

Utunk végén búcsúzásnál váratlanul lesmárolt. Meglepett de isteni volt. Folytattuk is. Kezünk a másikon kalandozott én felmértem méreteit ő a mellem markolászta és úgy bevadítottuk egymást hogy majdnem ott az utcán egymásnak estünk. De megálltunk. Mondtam neki hogy Zoli korán elemegy holnap jöjjön át. Egyből belement elköszöntünk hazamentünk és én egyből a vibrátoromért nyúltam hogy a felizgult testem lenyugtassam.

Alig vártam már hogy itt legyen és érezzem magamban de terveim voltak. Eljött a reggel. Zoli lelépett és egyből hívtam is. Kb 1óra múlva itt is volt. Én pedig készültem. Felvettem egy piros sexy bodyt és arra öltöztem fel. Robi megjött és egyből vadul nekem esett ami nagyon tetszett. Csókolózás közben elkezdett vetköztetni. Amint kibontott és meglátta a sexy bodyt rajtam simulni még jobban beindult. Be vitt a hálóba és ledöntött az ágyra. Finoman harapdálta a nyakam amitől úgy benedvesedtem hogy tocsogtam odalent. Elindult lefelé végig csókolt mindenhol. A bimbomat finoman szívta és harapdálta én teljesen kész voltam csak nyögtem és amíg értem kézzel vagy lábbal a meredező faszát simogattam. Aztán belenyalt a nedves puncimba. Isteni volt. Finoman körbe körbe játszott a nyelvével. Majd széthúzta a csiklóm és egyre intenzívebben nyalt mikor bedugta két ujját és elkezdte mozgatni. Pár másodperc és spriccelve el is élveztem. Minden porcikám remegett.

Kis mámoromból észheztérve megfogtam a hátára fordítottam és lehúztam a boxerét, farka mereven az arcomba csapódott. Szépen elkezdtem húzogatni rajat a bőrt. Markolásztam a golyóit. Majd elöbb a nyelvem hegyével a tővétől a végéig végig nyaltam és tövig bekaptap. Teste öjsszerándult a gyönyőrtől azt hittem el is élvez de szerencsére nem. Finoman bő nyállal elkezdtem szopni. Elején csak a fejével játszottam majd egyre jobban mélyebbre vettem be. A végére teljesen eltünt a számba közbe mélyen a szemébe néztem. Tempót váltottam a golyoit se hagytam ki a játékból. Amikor éreztem hogy mindjárt ellövi magát hirtelen abba hagytam és nyaltam a zacsiját szívtam a golyokat. Mikor úijra elkezdtem szopni megkérdezte:

-Szóljak a végén?

Mire csak annyit mondtam: - Legyen meglepetés a fantáziádra bizom a többit. Majd bekaptam és vadul szopni kezdtem nem kellett sok megfogta a fejem kicsot elkezdte dugni a számat majd megszorította a kezem jelezvén hogy elmegy. A kezébe adtam a farkát szám végig rajta jelezvén hogy verje bele. Szemébe néztem és abban a pillanatba felnyögött teste megrándult és forró gecije elönti a számat. Nagyon finom volt és meglepően sok kicsit elkezdett kifolyni a számból nem győztem nyelni. Majd ami az utolsó lövéssel a számba marad ismét a szemébe nézve lenyeltem. Szépen tisztára szoptam a faszát amitől újra katarzisba esett.

Smároltunk még kicsit feküdtünk még és terveztük a másnapot. Ez után a nap után eldöntöttem akarom ezt akarom őt és akarom magamba érezni.

De ez már a folytatás.

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Lola

Szerinted félre lépni bűn vagy áldás?