Az én hármas szexsztorim

Blog

Hirdetésfeladás

Az első hármas kalandom

Az én hármas szexsztorim

Az én hármas szexsztorim Az egész talán azzal kezdődött, hogy kicsit sokára élvezek el. A hármas gondolata a férjem fejében született: előjáték során olykor a fülembe duruzsolta, hogy képzeljem el, hogy még két férfikéz simogat, vagy hogy a nyelvével besegít. Eleinte csak mosolyogtam rajta, de melegséggel töltött el a képzelgés. Aztán a gondolat el lett vetve, és elkezdett foglalkoztatni: milyen lenne egyszerre két férfival? Négy kéz vándorolna a testemen, egyszerre ketten foglalkoznának velem, majd egy a pucimban egy a számban lenne A gondolatot aztán tett követte, és keresésbe kezdtünk. Férjem kicsit meglepődött, hogy komolyan gondolom, kicsit meg is szeppent, de felvállalta, hogy ő tette a bogarat a fülembe, és a kíváncsiságtól is hajtva beleegyezett. Elkezdődhetett hát a keresgélés, kinek szavazzuk meg a bizalmat? Regisztráltunk hát egy szexuális társkereső honlapon fotókkal mint pár, és vártuk a leveleket. Hát azok jöttek is szép számmal, nem mindig arra vállalkozva, amit írtunk. A nagy levélözönre nem is tudtunk mindenkiére válaszolni, se mindenkitől fotókat begyűjteni. Voltak akik fotót küldtek, aztán eltűntek.

Végül akadt valaki, aki szimpatikus volt. Váltottunk pár levelet az elképzelésünkről, alkalmazkodó, figyelmes, közvetlen de mégsem közönséges volt. Így aztán arcos fotót is cseréltünk, és miután külsőre megfeleltünk egymásnak, elkezdődött skypeon a videó konferencia . Bevallom, én választottam ki a srácot, de szerintem ebben a helyzetben a nőnek kell választani, a férfi meg elfogadja vagy nem. Elkezdtünk hát videózva cseverészni, ami cyberszexbe torkollt. Először a srác vezényelt, mit szeretne látni, mit csináljunk egymással. Később mi mutattuk meg, hogy szeretjük. Ezzel kicsit megismertük egymás szexuális viselkedését, és mivel rendben találtuk és vállalhatónak, hát megszületett az elhatározás a találkozóra.

Az első levélváltástól a találkozóig kb. két hét telt el. Egy héttel előre lebeszéltük a találkozót, megkezdődhetett a készülődés. Szoláriumban szépen lebarnultam, fodrászhoz is elmentem. Bevásároltunk mindenfélét: még pezsgőt, tejszínhabot is. Egy héttel előtte még izgalomban voltam, aztán jött egy olyan érzés, hogy semmi nem lesz az egészből. Szombati napra esett a választás, félúton hármunk közt szállást foglaltunk. Utolsó előtti nap írt a srác, hogy nem végez időben a munkájával, nem tud jönni. Kicsit ironikus volt, hogy férjem győzködte, hogy jöjjön, nem fogja megbánni.

Végül mégis megérkezett, de késő este. Egy pubban iszogattunk az érkezéséig. Szexi fekete feszülős ruhát húztam rácsos harisnyával és tűsarkúval. Kicsit nehezteltünk, amiért ilyen későn esett be a srác a találkozóra. Sajnos emiatt beszélgetni nem sok időnk volt. Szolid, alkalmazkodó, ápolt férfi benyomását keltette, kicsit halk szavú volt, és egyáltalán nem adta jelét tetszésének irányomban. Ez kissé zavarba ejtett, lévén hogy szexi kinézettel mentem a pubba, a többi nőt elnézve túlöltözve, és a saroknál ülő három idegen férfi elégedetten felmorajlott kétszer is, amikor elmentem előttük a toalettre menet. Mi lehet akkor a gond? Utólag a srác bevallotta, hogy nagyon tetszettem neki, de nagyon zavarban is volt, és a férjemtől még arra is engedélyt kért, hogy utánam fordulva megcsodálhasson hátulról is.

Idő szűkén egy bő félórás közös iszogatás után én javasoltam a taxi hívását a szálláshelyünkre menni. A harmadik fél halkan beleegyezett, ezzel mindenki hozzájárult a közös kalandhoz. Felmentünk hát a szobánkba, férjem remegő kézzel pezsgőt bontott. Ő akkor volt zavarban. Kitöltötte a pezsgőt, mindenki kapott egy pohárral, közben a harisnyámtól megszabadultam. Elindítottuk a zenét, majd férjem megjegyezte, hogy ígértem táncot. A srác is a székben hátradőlve helyeselt, így el kezdtem lassan, érzékien táncolni. Férjem arcán láttam az elégedettséget, de a srácon inkább csak kíváncsiságot láttam. Ettől borzasztóan zavarba jöttem, hiszen tapasztalt táncos lévén nagyon szép mozgásom van, és mindig megcsodálják, de ez a csodálat most mintha elmaradt volna. Valójában ez csak a látszat volt, nagyon is lenyűgöztem a táncommal és az erotikus mozdulataimmal. Végül halkan megkérdezte férjemet, szabad-e nyúlkálni. Az igenlő válasz után elkezdtek mindketten simogatni ruhán keresztül, majd a ruha alá nyúlva. A srác felhúzta ruhámat derékig, majd elégedett sóhajtással vette szemügyre fenekemre feszülő mutatós pici piros tangámat.

Egyszerre négy kéz simogatott, nagyon erotikus pillanat volt, de mégis szóltam hogy zavarban vagyok, és hogy a beígért masszázs segítene. Mondták a fiúk, hogy azt ruhában nem lehet, és levették a ruhámat. A srác egyből lekapcsolta a melltartómat is, egy szál bugyiban hasaltam az ágyra, ők pedig mellém térdeltek az ágyra két oldalt Érzékien elkezdtek babaolajjal masszírozni, eleinte kikerülve a fenekem, a hátamra és a combomra összpontosítva. Ez végre feloldotta a gátlásaink, onnantól senki nem volt zavarban. Annyira izgalomba jöttem, hogy én ajánlottam, hogy megfordulok. Férjem kicsit meglepődött, de mondták, hogy jó. Hanyatt fekve kezdtek el kenegetni két oldalról. a hasamat, combomat és a fedetlen mellemet. Szóltam, hogy vegyék le a pólójukat. Végül férjem kérdezte, levehetik-e a bugyimat. Ketten fogták meg, és lassan húzták le. Addigra már nagyon felizgultam, tiszta nedves voltam ott lent.

Szép lassan betévedt a kezük a lábam közé és a puncimat is simogatni kezdték. Férjem kezdett el alul nyalogatni és finoman ujjazni, közben a srác a mellbimbómmal kezdett el játszadozni, nyalogatni. Kis idő múlva néma egyetértésben cseréltek, férjem foglalkozott a mellemmel, nyakamat csókolgatta, fülembe suttogta hogy szép vagyok, és részéről minden rendben. Kicsit fura érzés volt hogy idegen nyalja a puncim, de izgató.

Iszonyú nedves voltam már addigra, alig bírtam magammal. Remegő kézzel nyúltam férjem nadrágja után. Levette nadrágját és fejével intett a srácnak, hogy ő is tegyen így. Ahogy visszatérdelt a férjem mellém, kiéhezve egyből elkaptam a farkát, szájba vettem és vadul szopni kezdtem. Közben a srác a puncimat nyalta, majd ő is elővette szerszámát. A akkor ért minket a meglepetés, mert nagyon méretes volt! Fotót láttunk róla, de miután hosszú is és vastag is volt, nem tűnt fel, hogy nagy. Már túl voltam azon, hogy bármitől zavarba jöjjek. Őt is orálisan kényeztetni kezdtem bár bekapni is nehezen tudtam olyan nagy volt a makkja, közben férjem lent szorgoskodott nyelvével.

Aztán egyszer csak hátulról betette kemény farkát a nedves puncimba ami nagyon tetszett, én pedig mozogni kezdtem rajta előre-hátra, és a vendégünk méretes szerszámán a számmal. Nekem ez a felállás nagyon tetszett. Kis idő múlva a férjem nekem szegezte a kérdést, hogy szeretném tovább folytatni.

Az előzetes megbeszélés szerint- amiről a srác is tudott- A verzió az orális szex oda-vissza a vendég részére. Amiről nem tudott, hogy esetlegesen megbeszéltünk egy B verziót arra az esetre, ha aktust is engedünk a részére. Kissé szégyenlősen a B verzió mellett döntöttem, erre férjem gumit nyújtott a srácnak, hogy akkor cserélhetnek. Vendégünk meglepődött, kérdezte hogy biztosan szeretnénk-e, és persze boldogan beleegyezett az aktusba. Gumit felvette és rögtön be is tolta nekem hátulról vastag farkát nagy sóhajtás kíséretében. Én is nagyot sóhajtottam, jó érzés volt az extrém nagy méret ahogy végig becsúszott. Lassú mozgásba kezdett, közben férjemet vettem szájba.

Részletekre innentől nem emlékszem, de váltogatták egymást a fiúk, voltam hanyatt fekve a sráccal miközben férjem a csiklómat simogatta dugott a srác míg a férjem volt a számba stb. végül a férjem volt aki nem bírta már, egyszer csak misszionárius pózba belém hatolt és elélvezett amikor bennem volt. Utána egymásra néztünk, mi legyen, mivel a férjemmel a találka előtt már szexeltünk egyet, neki ez volt a második. Késő is volt már, ezért szólt, hogy nyugodtan fejezzük be nélküle.

Ráültem a srácra és lovagolni kezdtem. Erre ő erősen magára húzott, és vadul dugni kezdett. Aztán négykézlábra állva hátulról dugott, csak úgy csattogott a fenekem és az közben paskolta is. Élveztem ahogy vendégünk keményen dug- de mégis, a férjemet néztem közben, és zavart, hogy ő kiszállt. A srác több pihenőt beiktatott, így mire bemelegedtem volna, mindig pont abbahagyta. Végül férjem szólt, hogy ne tartsa vissza, így hamar gumival belém élvezett.

Késő volt már, még pár szót váltottunk, ő öltözködve, mi meztelenül az ágyon. Ő taxit hívott, és a saját szállására ment, mert a mi hotelünk teltházas volt. Még telefonon skypeolva megköszönte az estét élete egyik legjobb élményeként, és megírta, hogy nagyon tetszettem neki, és szerinte is teljes volt az összhang. Mi is hasonlóakat írtunk, hiszen mi is elégedettek voltunk az estével. Nehezen indult, de nagyon jól végződött. Igaz, nekem nem sikerült elélveznem, de mégis nagyon jól éreztem magam és szép, izgató emlék maradt.

Férjem másnap d.e. még befejezte, és elvitt engem is. Aznap le sem tudtam törölni a széles vigyort a képemről. Fel voltam búgatva, izgatott voltam és folyton az éjszaka történtek jártak az eszemben. Két pasival szexeltem! Ami minket zavart, hogy sokat késett, így nem volt idő az oldódásra, ismerkedésre és kis pihenő beiktatásával egy második menetre. Férjem utólag kezdett el agyalni azon, hogy mégsem kellet volna minket a kettes dugós befejezésre biztatnia, jobb lett volna orálisan befejezni a sráccal.

Gondolkodunk egy ismétlésen, amin már egyikünk sem lenne zavarban, és több időnk lenne es sok mindent kihagytunk még ami izgatott volna. Az a hétvége viszont mindkettőnket feltöltött részben a vad éjszaka, részben a kettesben eltöltött programok, wellnessezés miatt.

Azóta olyanok vagyunk, mint a friss házasok, állandóan a szexen vagy azon az éjszakán jár az eszünk és igen gyakran szeretkezünk.

Ez hát a mi kis történetünk.

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Jas

Te próbáltad már hármasban?