Egyszerre popó és punci szüzesség elvétele.

Blog

Hirdetésfeladás

Durva sex a suliban

Egyszerre popó és punci szüzesség elvétele.

Sziasztok egy igaz történetet szeretnék nektek elmesélni. Ez tavaly ősszel történt a suliba. Egy 18 éves fiú vagyok sportos testalkattal. Van egy nagyon jó barátnőm akivel sose voltunk együtt de már többször is kavarunk, csókolóztunk. Nekem nagyon bejött már régóta de valahogy nem fordultak komolyabbra a dolgok. Egyik szünetben odajött hozzám, hogy beszélni akar velem. Ekkor elmondta hogy szerelmes belém és szeretné ha lenne köztünk valami én meg nem ellenkeztem hiszen nagyon jó nő. Hosszú barna haj, kerek popsi, közepes a tenyerembe illő mellek. És tudtam hogy még szűz. Ketten voltunk a terembe és hát a nagy örömnek köszönhetően elkezdtünk csókolózni meg tapogatni egymást, legszívesebben ott azonnal megdugtam volna, de sajnos becsengettek. Megbeszéltük, hogy nap végén bennmaradunk a suliban és szexelünk egy jót. Ez így is történt. Mikor már majdnem mindenki hazament mi bementünk az egyik terembe és egymásnak estünk. Felültettem a padra levettem a felsőjét és a melleit markoltam és nyalogattam.

Aztán letérdelt elém és levette a gatyám és elkezdett szopni a végen megfogtam a fejét és már basztam a száját ő meg már fuldoklott a 20centis faszomtól de nem hagytam abba. Majd megfogtam visszaraktam az asztalra és elkezdtem nyalni a lucskos punciját olyan hangosakat nyögött, féltem hogy meghallják a folyosón. Aztán elkezdtem keményen ujjazni ő meg nem bírta tovább és remegve, sikítva elélvezett. Én nyaltam tovább a pináját majd amikor újra készen állt. Tövig betoltam a farkam a szűk szűz puncijába. Ő megint egy nagyon nyögött, de nem érdekelt és basztam tovább keményen.

Mikor újra elélvezett felvetettem neki az ötletet, hogy mi lenne ha a seggét is megdugnám. Ő nagyon tiltakozott hogy így is fáj ott lent mindene a kemény baszastól majd legközelebb, de én annyira kívántam a seggét, hogy nem érdekelt mit akar úgyhogy benyálazam és elkezdtem bedugni a szűk segglyukába az óriási farkam és be kellett fognom a száját mert ordított a fájdalomtól, de ez engem csak még jobban beindított. Kb 10 percig keményen basztam a seggét már sírt annyira fájt neki amikor én teleélveztem a seggét. Nagyon jó látvány volt ahogy a nedűm folyik ki a szétbaszott seggéből.

Majd megcsókoltam és bocsánatot kértem a durvaságomért, erre ő azt mondta hogy semmi baj, holnap folytatjuk. Azóta is rendszeresen van anális szex és mind a ketten nagyon élvezzük.

Remélem tetszett a történetem.

Forrás: szextortenetek

Beküldő: Ricsi

Csináltátok már suliban?