Nyári lányos kalandok

Blog

Hirdetésfeladás

Leszbi kalandok 2.rész

Nyári lányos kalandok

Nancynek hívnak. Történetem életszerű, szüleim elváltak, én anyummal maradtam és új helyre költöztünk, mivel az előző házunk apunál maradt. Az új ház kiesett a város központjától, csendes környezetben volt, barátságosnak vélt szomszédokkal találkoztunk első nap. Kellett 2-3 nap, mire bepakoltuk a házba a dolgainkat, beköltöztünk. Sokan segítségünkre siettek, köztük egy igen kedves fiatal srác. Jövőre végzek a középsulival, most persze szokhatom meg az utolsó évet egy másikban.
Beilleszkedni sosem egyszerű, bár közvetlen vagyok, könnyen alakítok ki barátságot többiekkel, eléggé nyitott vagyok ahhoz, hogy ne gondoljanak befordult, depis, a szülői terhektől agyonnyomott gyereknek. Sőt, próbáltam a legjobban alkalmazkodni a dolgokhoz és többnyire sikerült is. Az előző suliban is igen aktív voltam, persze nem stréberkedésre gondolok. Eljártam általában minden olyan dologra, amit a tanárok javasoltak, kimozdultam a barátokkal, barátnőkkel. Sok közös programot csináltunk. Olykor határokat feszegetve. Nyitott voltam a pasik felé is, nem azt mondom, hogy én voltam az iskola kurvája, de szerettem kekeckedni a férfiakkal, szerettem nőiesen öltözni, ezzel kivívni a fiúk sóvárgó szemeit. Volt már több pasival is kalandom, olykor visszahívva korábbiakat is, de mindig olyan fiúkat engedtem közel magamhoz, akiket valóban megfelelőnek tartottam a szexhez, kielégítette az én igényeimet is. Ápoltság, műveltség, női tiszteletadás. Persze, ebben az esetben is voltak extrémitások, mint 3-as szex, sőt, a legjobb barátnőmmel is rendszeresen hancúroztunk. Szóval színes forgatag az ilyen jellegű életem. Ezt nem tagadom és bátran vállalom. Éljük ki magunkat addig, amíg lehet. Végül én is szeretnék megállapodni, férj, gyerekek.

Szóval a lényeg az, hogy az új iskola egyik diákja volt ez a korábban említett srác, névileg Donald, aki oly szívesen segédkezett nekem és anyumnak az új házba történő bepakoláshoz. Illetve bemutatta az itteni barátait, az ő segítségével, na meg persze az én nyitottságomnak köszönhetően is több új barátra tettem szert. A nyári szünet alatt sokszor lógtunk együtt, bementünk a városba bulizni, mozizni, olykor színházba, néha a közeli városokba ruccantunk át. Terveztünk persze kis kirándulást is, a város környezetében igen sok festői táj van, ahol lehet bérelni kis faházakat, több napra is leruccantunk olykor.
Egyik nap, még a nyári szünetben összefutottam napközben Donalddal. Nem volt a srácban semmi egetrengető, átlagos testalkat, nem volt kigyúrt, de azért elhízva sem volt, kis aranyos pofija volt és mindig mosolygott. Rám is. Vonzódtam hozzá, de sosem gondoltam komolyan azt, hogy bármi is fog történni vele. Vagy 3 hét után, az egyik szombati nap anyumnak fellépése volt a cégével egy szomszédos városban, így délután 3 körül lelépett, majd valamikor éjfél körül fog visszaérni. Még napközben találkoztam Donalddal, akinek felvetettem, hogy ha van kedve, akkor jöjjön át hozzánk. Nézünk filmet, popcorn, beszélgetés. Bele is ment, izgatottan vártam az estét.

Anyum, miután elment, rendeltem kaját, legyen azért az is, lefürödtem, bár nem azért, mert biztos voltam abban, hogy lefekszem a sráccal, csak pusztán higiénia. Majd csöngetett. Kinyitottam az ajtót. Mivel bent azért jó idő volt, csak egy kis rövidgatyában voltam, atlétával, alatta melltartó persze. Beinvitáltam, ő hozott filmet, valami vígjátékot, nem nagyon figyeltem a filmre, csak bámultam a srácot, ahogy nevet, meg ahogy rám-rám nézett. Neki is melege lett idővel, levette a bemelegítőfelsőt. Egyszer meguntam és megkérdeztem, kér-e inni, igent felelt. Lehet csak miattam kellett a pia, de úgy éreztem, hogy kezd bizseregni mindenem és nem bírok már csak ott ülni. Nem is mentünk vissza a kanapéra, hanem a konyhában iszogattuk a finom bort, nekem már kicsit be is ütött, de a srácnak is. Szóval feltettem a kínos kérdéseket, hogy van-e barátnője, volt-e már valaha nővel. Faggattam a szexuális szokásairól, de nem volt eléggé nyitott. A kezdeti lelkesedésem elfogyott. Nem éreztem a bizsergést, legalábbis felé nem, már nem.  Kicsit lapossá vált minden, így nem tudtam mihez kezdjek vele. 

Szóval úgy gondoltam, hogy lépjen le, én pedig keresek más embert, aki kielégíti azt a vágyam, amit neki kellett volna. Őt elküldtem, hogy fáradt vagyok, fekszem és miután elment, felöltöztem és elindultam a legközelebbi pubba. A közelünkben is elég sok volt, de az elsőbe már be is nyitottam. Felültem a bárpulthoz, nézelődtem, hogy vajon ki lehet majd arra alkalmas, hogy velem töltse az estét. Több fiú is bepróbálkozott, de egyik sem vonzotta még a tekintetem sem. De egyszer megláttam. Egy lányt. Gyönyörű szőke középhosszú haja volt, farmerben és egy pólóban ült egy baráti társaságban. Szugeráltam, hogy tekintetünk összeérjen, és mikor észrevette, hogy bámulom, odalépett hozzám. Odaállt mellém, mivel hely nem volt, lehajolt a fülemhez, a hajamat érzékien hátrahajtotta, majd ezt súgta:

- Tetszem neked? Nagyon bámulsz. Szeretnél valamit?
Köpni-nyelni nem tudtam. Fogalmam sem volt abban a helyzetben, hogy mit tudnék csinálni, mit mondjak neki. 
-IIIgen – habogtam - lenne-e kedved velem meginni egy italt.  – Ezzel megfogtam a kezét és leültem vele egy asztalhoz, kértem két italt és szóba elegyedtünk. Rachelnek hívták. Bizony, egy lány, rá esett a választásom. Imádtam a tekintetét, ahogy rám nézett, ahogy rám mosolygott, ahogy megfogta a kezem. Mindenről el tudtunk beszélgetni, volt szó suliról, barátokról, szülőkről, kutyáról, üzletről, politikáról, időjárásról. De szóba hoztam, amint adott rá alkalmat. Szex.
- Nem lenne kedved eljönni hozzám? – szegeztem neki a kérdést. 
- Szívesen. - jött a válasz. 

Nem hittem el, hogy beleegyezett. Jól tudta, jól tudtuk, mi fog következni. Lánnyal fogok szerelmeskedni. Rég voltamm lánnyal, ez tény, de ilyen nem fordult még elő velem, hogy 1 órán belül már ezen jár az agyam, hogy vajon borotválja? Vajon finom az íze, szereti, ha erősebben nyalják? Járt már benne fasz? Egyszerre több fiúval volt már? Lánnyal volt már? Többesben volt már? Engem kíván?

Kívánt, mert belépve a szobámba, egyből az ágyra lökött. Behúzta a függönyt, felkapcsoltam az egyik kisvillanyt, sejtelmes fények cikáztak végig testén. Levette a zokniját, majd hátat fordítva nekem, riszálva a seggét, azt a csodás formát, levette a pólóját. Előbukkantak bár kicsi, de feszesen álló mellei. 
- Tetszik a látvány? – kérdezte.
- Igen, megfoghatom? – dobtam vissza neki ezzel a labdát.
- Már alig várom, hogy érezzem tenyered melegét, vagy épp bimbómon forró ajkad melegét. 
Kiakadtam, teljesen benedvesedtem. Le akartam teperni, leszaggatni róla a ruháját és vadul nyalni, melleit cirógatni vagy akár a kis játékszerem, a vibrátorom 20 cm-es darabját a pinájába dugni. Kívántam minden porcikáját. Odaálltam, mind a két kezemet használva megfogtam, simogattam azt, nagyon élveztem a tapintást, a már kecsesen álló bimbóit. Nem bírtam ki, hogy ne pusziljam meg azokat, hogy ne fogjam be őket ajkaim közé és szívjak beléjük egy kicsit, ezzel felizgatva őt is. De nem sokáig élvezhettem, akaratosan leültetett. 

- Csomagolj ki – adta meg az utasítást. Kigomboltam a farmerét, lehúztam a cipzárt, és elkezdtem húzni lefelé a nadrágot. Hátulról fogtam, hogy végig érezhessem fenekét, mikor végigértem rajta, láthatóvá vált fekete franciabugyija. Imádtam, szinte tűzben égett a testem. Testére dobáltam csókjaim ezreit, ő meg csak beletúrt a hajamba és követte fejem minden irányba történő mozgását. Felemelkedtem hozzá, forró csókolózásba kezdtünk, miközben kezeinkkel kerestük a másik testének simogatható felületeit. 

Elindult az ő keze is a testemen, egyből lefelé. Kigombolta farmerom, majd kicsit lentebb tolta, hogy hozzáférjen már tocsogó pinámhoz. Hátat fordítottam neki, hogy könnyebb legyen a hozzáférése, én pedig hátranyúlva karoltam át fenekét. Először bugyin keresztül simogatta a puncim. Kicsi terpeszbe álltam, hogy elősegítsem az utat számára. Teljesen átnedvesedett a bugyim, kezével csak egyszerűen félretolta és ujjaival már a csiklómat izgatta. Az első hozzáérésnél elfogott a remegés. Rég voltak ilyen érzéseim, a lányok igenis tudják, mi kell egy lánynak, jobban, mint a pasik. Fürgén jártak ujjai a csiklómon, másik kezével pólóm alá nyúlt és cirógatta melleimet. Az ágy széléhez álltam, egyik lábam feltettem rá, hogy ujjaival végre becsusszanjon a mélységbe is. De nem tette meg, lelökött az ágyra. Lehúzta az össze ruhát rólam, majd levette ő is a bugyiját. Felém feküdt, keresztbe. Ott volt előttem az aznapi csoda, a játékszerem. Egy csodálatos, szőrtelen pina, aminek nedvességén megcsillant a halvány fény és oly hívogatóan tátongott előttem, hogy azonnal ráharaptam csiklójára. Közrefogtam ajkammal és vadul szopogatni kezdtem. Kezemmel sem maradtam tétlen, behelyeztem hüvelyébe és ki-be járattam. Hol lassan, hol gyorsan. Egyre erősebben zihált, de tudott figyelni rám is. Széthúzta a szeméremajkaimat, majd több percen keresztül nyalogatta, hol erősebben, hol gyengébben. Holt csak a felületet, hol nyelvét bedugva hüvelyembe. Hol rásegített kezeivel, hol csak ajkait és nyelvét használta. Én meg pillanatok alatt elértem az orgazmus küszöbét. De megint megálltunk, úgy láttam, egyszer akar elmenni, de akkor nagyon. Felültünk, csókolóztunk, egymás melleit és csiklóját simogattuk. Mennyei érzés volt mindenesetre, de sajnos nem bírtam sokáig, megragadtam a kezét, hogy még véletlen se hagyja abba és szép lassan befonta testemet az orgazmus, hevesen rángatózva élveztem el. Ő még bírta, így lefektettem, mihelyst felocsúdtam és lehajoltam pinájához. Szétnyitottam azt, majd nyelvemet használva izgattam újra. Ő a fejemet teljesen odaszorította kezével a vaginájához, így nem tudtam szabadulni. Attól, hogy nyaljam, hogy érezzem illatát, nedvességét. Éreztem testének egyre hevesebb zihálását és hatalmas sikolyokkal élvezett el közvetlen az arcom előtt. Gyönyörű élmény volt ez mindkettőnk számára.
Elég késő volt már, anyum nemsoká megérkezik, így kértem, hogy távozzon. De előbb telefonszámot cseréltünk és persze megismétlődött még egy párszor ez a kaland. 

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Nancy