Minden ember életében van egy olyan vágy, amiről azt gondolja, hogy nem illik bele a társadalmi normákba.

Blog

Hirdetésfeladás

Egy idősebb pasival

Minden ember életében van egy olyan vágy, amiről azt gondolja, hogy nem illik bele a társadalmi normákba.

Minden ember életében van egy olyan vágy, amiről azt gondolja, hogy nem illik bele a társadalmi normákba. Nekem is volt egy ilyen vágyam amit évekig még magamnak se mertem bevallani. Sokat buszoztam a munkám miatt, és a hosszú úton az ember beszélget.

Így volt ez velem és a buszsofőrrel is. Én akkor 20 voltam ő 42. Sportos, izmos, jó megjelenésű. Kitűnt a tömegből a napbarnított bőrével és izmos vádlijával. Barátként tekintettem rá, de éreztem, hogy ő valami mást is érez, gondol. Láttam a szemében valami olyasféle vágyat, amilyet még soha nem tapasztaltam. Másoknak is feltűnt a köztünk lévő jó kapcsolat. Láttam az irigykedo tekinteteket, ott motoszkált néhányuk fejében, hogy vajon szeretők vagyunk-e. Bevallom idővel elkezdett tetszeni, hogy bejövök egy ilyen pasinak. Akkoriban sportoltam. Gyönyörű kerek fenekem és vékony derekam nagyon gyakran megdícsérte. Leszálláskor éreztem a tekintetét a fenekemen.

Egy alkalommal buliba készültem a barátnőimmel és ő megkérdezte, volna e kedvem tal&aacuate;lkozni vele, felmenni egy barátja lakására, ami azon a hétvégén éppen üresen állt. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem. Mégiscsak Az apám lehetne. De ugyanakkor belém ültetett egy fantázia képet. Azt a képet, hogy milyen lehet egy idősebb, tapasztaltabb pasival a szex. Teltek az évek, munka helyett váltottam és már nem találkoztunk. Néha láttuk egymast a városban, de csak futólag. Sokszor gondoltam rá maszturbálás közben. Sokszor nyögtem a nevét a számat harapva orgazmus közben. Egyszer eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha... tettem egy próbát és írtam neki egy üzenetet. Ahogy elküldtem az üzenetet, tudtam, hogy valami elkezdődött. Sokáig csak beszélgettünk. Mindenféléről.

Egyik beszelgetésünk alkalmával igyekeztem úgy alakítani, hogy szexuális utalást tegyen és onnan már tudtam, hogy sima ügy. Tudtam jól szavak nélkül is, hogy nagyon vágyik ram. A tekintete mindent elárult. Láttam a szemében, hogy szívesen ráhúzna a farkára. Találkoztunk párszor. Először csak mint barát aztán egyre több lett. Soha nem gondoltam, hogy megfogok kívánni egy nálam jóval idősebb férfit. De ő más volt. Kívántam. Azt akartam, hogy a magáévá tegyen. Amikor először megcsókolt nagyon fura érzés kerített hatalmába. Ez a csók más volt mint az eddigiek. Egyáltalán nem hasonlítható a korombeli srácokhoz. Érzéki, finom, ugyanakkor szenvedélyes. Ahogy átdugta a nyelvét, rögtön benedvesedtem. Már akkor ott a kocsiban vágytam rá, hogy az övé legyek. De ő nem volt erőszakos. Hagyott időt arra, hogy átgondoljam a történteket.

Másnap mikor már csak néhány óra volt a munkaidőmből jött egy üzenet. Ő volt az. Elutazik a barátnője hétvégére.Ha tudok menjek el munka után. Az én párom is dolgozott.


Igen! Mindkettőnknek párja volt!
Nem kellett győzködni . Csak arra tudtam gondolni, hogy olyan finoman csókol, vajon mit kezdene a puncimon a nyelvével. Az oda vezető út borzasztó hosszúnak tűnt. Rengeteg gondolat kavargott a fejemben. De mindig odalyukadtam ki, hogy Akarom!!! A puncim egyfolytában lüktetett, mint egy kisördög az ember vállán, aki azt súgja, hogy dugást meg magad vele Megérkeztem!! A szívem nagyon hevesen dobogott, vele egy ütemben lüktetett a forró lucskos puncim. Beléptem az ajtón. Abban a percben tudtam, nincs visszaút!!!


Hideg februári este volt, kicsit átmelegítettem magam a radiátornak támaszkodva. Ő közelebb jött hozzám és egy forró csókkal üdvözölt. A tekintete most teljesen más volt, ezt még nem láttam. A vágy, az a kéjes vágy volt. Az érzés mikor tudja, hogy hamarosan egy fiatal, feszes, szűk punciban fogja találni magát. Amilyen szenvedéllyel csókolt szinte elöntött a kéjnedv. Bementünk a szobába. Lefeküdtem az ágyra, kezemmel tartva a fejem, lábaim keresztbe. Ekkor már én is benne voltam a játékban, és csábító tekintettel mosolyogtam rá.


Közelebb jött és egy mozdulattal maga alá fektetett, már a lábaim közt volt. Éreztem nadrágon keresztül, hogy bizony nem kis szerszámmal rendelkezik. Érzékien végig csókolta a nyakam, finoman felhúzta a felsőm. Végig a puncimnak nyomva a farkát. Levetkőztetett, előkerültek a melleim, és egy halk kéjes sóhajjal jelezte, hogy tetszik neki a látvány.


Egyre lejjebb csókolgatott. Levette a nadrágom, és az addigra már teljesen elázott bugyimat. Ekkor ért először a puncimhoz. Fantasztikus érzés volt. A lábaim remegtek. Nagyon vártam, hogy a pajkos kis nyelve a csiklómhoz érjen. Ezt ő is jól tudta, ezért csak simogatta és rá-rá lehelt. Nagyon akartam, hogy kinyaljon. Egy határozott mozdulattal rányomtam a fejét a puncimra. Ekkor ő Olyan hevesen elkezdett nyalni, ahogy még soha senki. Nagyon hamar extázisba estem és jött a testemet elárasztó fantasztikus érzés! Egy hatalmasat élveztem. Éreztem ahogy a puncimbol csorog a nedv, melyet ő szinte azonnal kinyalt. Finoman bevezette az ujjait, és elkezdett megdugni velük. Az egész testem beleremegett. Kívántam a farkát, ami addigra már kő keményre merevedett. Levette a nadrágját és megláttam méretes farkát. Hatalmas volt és nagyon-nagyon vastag. Első gondolatom az volt, hogy szétszakadok, ha ezt beteszi a szűk kis puncimba, de akkor is Akarom!!! Megkért, hogy ereszkedjek négykézlábra. Emlékezett rá a -beszélgetésekből, hogy imádom ezt a pózt. Teljes önkívületi állapotban rögtön szót fogadtam neki. Négykézláb voltam az ágyon, kezeimmel tartottam magam. Mögöttem térdelve elkezdte a makkjával simogatni a nedves, duzzadt puncimat. Annyira lucskos voltam, hogy szinte csöpögött belőlem. Oda-oda nyomta a farka hegyét a hüvelybemenethez de nem dugta be. A puncim szinte görcsbe volt, annyira kívánta már, hogy végre behatoljon. Ekkor nem bírtam tovább


- Kérlek, tedd be a farkad!!


Mintha csak a jelszóra várt volna. Egy határozott mozdulattal lenyomta a hátam az ágyra, így mégjobban kifordult a puncim és rögtön belém nyomta tövig a vastag kemény faszát.


Egyszerre éreztem enyhe fájdalmat a mérete miatt, de a gyönyör érzete mindent felülírt.


Azelőtt soha nem volt bennem ekkora fasz.
Rögtön tudtam, hogy imádni fogom minden percét amíg bennem van. Ahogy megérezte a forró lucskos pinámat eszeveszett tempóban kezdett dugni. Soha nem voltam még így megbaszva. Fenomenális volt!!!!
Még fel se eszméltem már alattam volt és a puncimat nyalta.
Istenien használta a nyelvét. Élveztem a nyalást de érezni akartam magamban a faszát. Egy gyors mozdulattal már bele is ültem. Ahogy ráültem végigfolyt a nedvem a farkán egész le a golyóira. Nagyon jó szögben volt bennem. Kitöltötte az egész puncimat!! Először finoman lovagoltam rajta, majd éreztem, hogy elönt a forróság és egyre hevesebben lovagoltam a farkán!! Szorította, paskolta a fenekem, szopdosta a melleim, ami még inkább felizgatott.


Hatalmasat nyögtem és elélveztem!!!!Úgy ahogy előtte még soha! Senki nem volt képes eddig hüvelyi orgazmust elérni nálam.
Teljesen újjá születtem!!!


Még az orgazmus mámorában úsztam mikor ő már folytatta is. A hátamra fektetett, lábaimat a nyakába tette és jó mélyen belém hatolt. Éreztem a puncimban, hogy egyre jobban duzzad a farka, lüktetett, szinte majd szét robbant a feje, és abban a pillanatban elöntötte az arcomat és a melleimet a forró spermája....


Segítettem neki, leszoptam a farkáról a maradék nedűt.

Ilyen élményben még soha nem volt részem. Ez volt ez első dugásom egy idősebb pasival, de biztos, hogy nem az utolsó. Imádom a gondolatot, hogy egy 20 évvel idősebb pasi megkeféli a fiatal kis puncimat.

Forrás: szextortenetek

Beküldő: Vivi

Számít a kor?