El se hiszem, hogy mi történt velem..

Blog

Hirdetésfeladás

Alexa és a kalandom

El se hiszem, hogy mi történt velem..

Ez a történet öt éve történt egy májusi napon. Aznap tettem be először a contact lencsémet az iskolába. Már suliba menet az utcán is bámultak a lányok, de inkább nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget. De amint beértem az iskolába észrevettem hogy az összes nyolcadikos és gimnazista lány engem bámul. Volt az osztályunkban egy lány Alexának (Alexandrának) hívták. Vele már azelőtt is jó viszonyban voltam. Középmagas vékony lány volt. Göndör szőkésbarna haját lófarokban hordta. Aznap feltűnően bámult. Egyik órán sem tudta levenni rólam a szemét. Ebédszünetben Alexa, mint mindig, a barátnőivel ült. Észrevettem hogy sokszor felém fordulnak, és pajkos mosollyal bámulnak rám. A szünet utolsó pár percében Alexa odaült mellém az asztalhoz és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem suli után átmenni hozzájuk tanulni. Ettől a kérdéstől rögtön felállt a gatyámban a dákóm. Belenéztem tengerkék szemébe, és igent mondtam. Alexa elmosolyodott és egy puszit nyomott az arcomra.
- Akkor suli után találkozunk. - mondta és visszament a barátnőihez.

Tanítás után találkoztunk a suli előtt. Alexa nem lakott messze a sulitól busszal tíz perc lehetett az út. Alexa egész úton le se vette rólam a szemét, ahogy én se róla. Amikor megérkeztünk Alexa kinyitotta az ajtót és előre küldött. Alexa egyedül élt az anyjával egy kis külvárosi házban. A bejáraton belépve a nappaliban találtam magam és szemben láttam a lány szobáját egy hatalmas franciaággyal. Amikor megfordultam, meglepődve láttam, hogy Alexa még mindig az ajtóban áll. Önkéntelenül is végignéztem a testét. Vékony, izmos lány volt. Fehér sportcipőt viselt, melyet szinte teljes egészében eltakart sötétszürke farmernadrágja. Szintén sötétszürke farmerkabátja alól elővillant meztelen hasa és ujjatlan rikítókék toppja. A látványtól elmosolyodtam. Alexa odalépett hozzám és megcsókolt. Teste az enyémhez simult és vékony karjaival átölelt.

Farkam rögtön felállt az élvezettől. Alexa hírtelen elhúzta a fejét és hátralépett. Tudta, hogy ezt nem lett volna szabad, ám csillogó szemében láttam a vágyat, hogy mégegyszer megcsókoljon. Ám most én léptem oda hozzá és a szájába dugtam a nyelvem. Kezeimmel megmarkoltam izmos fenekét. Feneke kicsit nagyobb volt, mint amekkorát átérnék a kezemmel, de boldogan belemarkoltam. A lány ismét hozzám simult, és ekkor észrevette ágaskodó farkam. Megmarkolta a hímvesszőmet a gatyámon keresztül, és sokkal intenzívebben kezdett csókolni. Egy fél fejjel alacsonyabb volt nálam így kicsit le kellett hajtanom a fejem. Alexa ekkor elkezdte kigombolni az ingemet és a mellkasomat, majd a hasamat kezdte csókolgatni. Végül mikor teljesen letérdelt kigombolta a nadrágom és elkezdte szopni a dákómat. Két kezemmel megmarkoltam a haját és nagyokat nyögtem. Ő pedig egyik kezével a farkamat fogta és húzogatta a szájában, a másikkal pedig a hasamat simogatta.

Egy fél perc után kivette a faszom a szájából és ismét felállt. Tudtam, hogy most én jövök. Mögé léptem és a nyakát majd a vállait kezdtem csókolgatni. Levettem a farmerkabátját és a hátához simultam. Meztelen farkam az oldalához simult. Kezeim a derekát simogatták majd egyre lejjebb tévedtek. Kigomboltam a farmerét majd letoltam a bugyiját. A lány a fejét felém fordította. Szemeiben csillogott az ijedtség. Szájon csókoltam. A két kezemmel szétfeszítettem a popsiját és belenyomtam a farkamat a seggébe. Ott álltunk még egy pár percig . Alexa háttal állt nekem. Én hozzá simultam a hátához és basztam a seggét. Közben vadul csókolóztunk. Kezeim egyre feljebb csúsztak, míg végül elérték a toppját, lassan megszabadítottam utolsó ruhadarabjától is, és belemarkoltam kicsi formás melleibe. Alexa lecsúszott a dákómról és megfordult. Most teljesen meztelenül álltunk egymással szemben.

Alexa ismét odalépett hozzám megragadta lüktető farkamat és nedves puncijába dugta. Ahogy áthatoltam a szűzhártyáján, hatalmasat sikított. Szerencsére senki sem hallotta meg. Én ismét megcsókoltam és átöleltem. Mellei a mellkasomhoz simultak. Kezeimmel a hátát simogattam ő pedig az övéjivel a hajamat túrta. Hírtelen kulcscsörgést hallottunk. Fejünket az ajtó felé fordítottuk. A kilincs lenyomódott. Az ajtó kinyílt és Alexa anyja, Andrea lépett be rajta. Andrea nagyon fiatal volt ahhoz képest, hogy ennyi idős lánya van. Legfeljebb 38 éves lehetett, de én nem néztem 34-nél többnek. Magasabb volt, mint a lánya, de nálam egy pár centivel alacsonyabb. Tejfelszőke haja olyan hosszú lehetett, mint az enyém. Futásból jöhetett, mert izmos testén izzadság csillogott. Alig egy arasznyi hosszú szakadt farmergatya és fehér topp volt rajta. Amint meglátott minket így meztelenül összeölelkezve, farkamat Alexa puncijában, tágra nyitotta szemét.

Alexa lecsúszott a fütykösömről, és elpirult arccal húzta magára a gatyáját és kezét gyönyörű mellei elé emelte. - Vége - gondoltam. - Most lebuktunk. Andrea odalépett hozzám és a szemembe nézett, kék szeme hajszálpontosan olyan volt, mint a lányáé. Komor dühös arccal bámúlt a szemembe. Egy gyengébb jellem már elsírta volna magát, és bocsánatért esedezne, de én nem. Ismertem Andreát tudtam, hogy ezzel semmire se mennék inkább csak vártam a megrovást. Arcom alig öt centire volt az övétől. Éreztem szapora légzését. Már felkészültem a legrosszabbra, amikor Andrea elmosolyodott. Egyik kezét a tarkómra tette és megcsókolt. Szabad kezével megmarkolta a csupasz farkamat. Egyik lábát fölemelte és lelógó kezembe rakta. Megmarkoltam izmos lábát és kicsit följebb emeltem a karomat. Másik kezemet remegve fölemeltem és megcirógattam a nő arcát.

A bőre hihetetlenül selymes volt. Vetekedhetett volna a legtöbb húszévesével. Orromat megtöltötte az izzadság és az édes kölni szag. Andrea lábát a vállamra tettem és kezemet feljebb csúsztattam a combján. Lassan becsúsztattam a nadrágja alá és megmarkoltam a fenekét. Gömbölyű feneke pontosan beleillett a tenyerembe. Mintha csak beleteremtették volna. Alexa felbátorodva odalépett hozzánk és ő is megfogta a farkam. Másik kezével áttette Andrea lábát a saját vállára. A nő combja Alexa melléhez simult, és sportcipős lába lógott a háta mögött. Andrea elhúzta a száját az enyémtől. Lehajolt és elkezdte szopni vöröslő farkammat. Lába lecsúszott Alexa válláról, aki hozzám hajolt és megcsókolt. Egyik kezével átölelt másikat pedig anyja hátára fektette és belemarkolt a nő hajába. Andrea felállt és elfordított. Alexa így a hátam mögé került. Lábát ismét a kezembe rakta és letolta a gatyáját.

Farkam, ha lehet mégjobban felállt, amint megláttam formás seggét, és a lucsoktól csillogó punciját. Szájon csókolt és úgy hajolt oda hozzám, hogy a farkam a combja belsejéhez simult. Egy kicsit elhajoltam és a seggébe nyomtam a farkam. Szabad kezemmel pedig lejjebb toltam a nadrágját. Három ujjamat a puncijába toltam és mozgatni kezdtem benne. Éreztem, hogy Alexa mögém lép és a hátamat, majd Andrea lábát kezdte csókolgatni. A nő lábát ismét a vállamra tettem és így felszabadult kezemmel magamhoz öleltem Alexát. Elfordultam Andreától, és szájon csókoltam Alexát. Andrea a nyakamat csókolgatta. Ekkor megingott és a mögötte lévő franciaágyra huppant. Alexa kapva kapott az alkalmon és felszabadult farkamat a puncijába dugta. Éreztem, ahogy a farkam ismét az apró hüvelybe csúszik. Andrea ismét hozzám lépett, megfogta az állam. Fejemet felé fordította és most ő csókolt meg.

Most döbbentem rá hogy mit csinálok. Ott álltam meztelenül. Az anyát csókolom és közben a lányát baszom. Ekkor valami feszítő érzést érezte a fütykösömből, de nem törődtem vele. Lehúztam Andreáról a toppját és megláttam a nő fiatalos apró melleit. Azzal a kezemmel, amelyikkel eddig Andreát öleltem, most belemarkoltam a nő melleibe. Ekkor a feszítő érzés még erősebb lett. Rájöttem hogy mi ez. Kihúztam a faszom a meglepett Alexa puncijából, Andreát az ágyra fektettem. A hasa fölé térdeltem a dákómat a két melle közé raktam, és ekkor akkorát élveztem, hogy a nő egész arca és mellei is csupa gecisek lettek. Andrea megfogta a fütykösömet, a szájába dugta és tisztára nyalta. Ekkor Alexa odalépett hozzánk.

Kihúzta a farkam a szájából és szájon csókolta. Ott az orrom előtt a saját anyját. Hátrébb csúsztam. Felemeltem a nő lábait és a faszomat a puncijába dugtam. Alexa lejjebb csúszott és lenyalta anyja melleiről majd az arcáról a gecimet. Mikor a nő már teljesen tiszta volt átemelte a lábát fölötte, hozzáhajolt és szájon csókolt. Andrea megragadta lánya combjait szétnyomta a lábait és elkezdte nyalni a lucskos punciját. Pár perc múlva Andrea letolta magáról a lányát. Felállt, és engem fektetett alulra. Most alulról basztam a fölöttem térdelő nőt. Alexára közben nem is gondoltam. Magamhoz húztam a nő fejét és szájon csókoltam. Fél perc múlva Andrea elkapta a fejét és riadtan hátra nézett. Az ágy szélén Alexa térdelt. A derekára egy műfasz volt erősítve és az anyját baszta seggbe. Így Andreának be volt dugaszolva mindkét lyuka. Punciját én, a seggét pedig Alexa baszta.

Ekkor Andrea felállt. Lehúzta magát a faszomról és a lányához fordult. A műfaszt bedugta a puncijába és szájon csókolta a lányát. Én Andrea mögé álltam és jól seggbe raktam. Alexa átölelte az anyját, ahogy én is. Két kezem a két nő mellei alatt ért össze. Rajta éreztem a két nő puha bőrét. Alexa kezei az én hasam és Andrea háta között fonódtak össze. Alexa majd Andrea nyakát csókolgattam. Andrea elfordította a fejét a lányától és felém fordult. Kihúzta a faszom a seggéből. Alexa mögé állított és izmos farkam lánya seggébe dugta. Ezt nem gondoltam volna Andreáról, de örültem, hogy megtette. Alexa felnyögött én pedig a válla fölött megcsókoltam Andreát. Kezeimmel Alexa mellét markolásztam Andrea kezei pedig a faszom Alexa seggéből kilógó része köré fonódtak.

Az óra ekkor hét órát ütött. Riadtan kaptam föl a fejem. Az apám fél nyolckor hazaér és nekem addigra haza kell érnem. Andrea megígérte hogy hazavisz ha eszem még egy keveset. Amíg kiment valamit készíteni, én még egyszer megraktam Alexát a puncijába. Evés után még egyszer betoltam a faszom Andrea puncijába, melyet csak egy vékony sortgatya fedett. Andrea elmosolyodott és egy puszit nyomott a számra. Mielőtt elindultunk hazafelé egy csókkal érzékeny búcsút vettem Alexától. Mikor hazaértünk és megláttam, hogy senki sincs a házunk utca felé eső szobáiban, odafordultam Andreához, megmarkoltam a combját benyúlva a sortja alá és megcsókoltam. Azt hittem, hogy ez volt az utolsó csókom ezzel a gyönyörű nővel de tévedtem. Megsimogattam az arcát és bementem a házba. Szerencsére időben hazaértem.

Másnap az iskolában, az ebédszünetben odajött hozzám Alexa két barátnője Zita és Anikó. Megkérdezték hogy nem lenne-e kedvem velük és még egy pár emberrel (főleg lányokkal) köztük Alexával és Andreával tölteni a hétvégét. DE EZ MÁR EGY MÁSIK TÖRTÉNET!

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Szabi

Lány az anyjával jöhet?