Még mindig emlékszem a pillanatra..

Blog

Hirdetésfeladás

Az első alkalom

Még mindig emlékszem a pillanatra..

Az egész még mindig olyan varázslatos, és olyan volt, mint ha minden előre meg lett volna írva. Chat-en ismertem egy fiút, már 2 hónapja, és ez alatt a 2 hónap alatt olyannyira megismertem, hogy teljesen beleszerettem. Még soha nem voltam előtte szerelmes, és ez a hatalmas lángolás igen erős reakciókat váltott ki belőlem. Eljött az ideje annak, hogy személyesen is megismerjük egymást, a találkozás napja. Idegesen siettem ki a vasútállomásra, bennem volt egyszerre a félelem is, a várakozás, és a félelem a vágytól. A szívem a torkomban dobogott, amikor megláttam.

Nekem a dolog külön szépsége volt az, hogy Neki is én vagyok az első szerelme. Úgy terveztük, hogy itt marad a hétvégére, egy hotelben megszállva. Péntek volt ekkor, és láttam az ő szemében is a félelmet. A buszon még mindig azon bosszankodtam (pedig el nem mondtam volna neki), hogy miért nem néz a szemembe. Nagyon rosszul esett, azt hittem nem tetszem neki, végül is csak egy fényképet látott rólam addig. De neeem, hát tudom, hogy szeret, csak fél… Még sosem volt dolga lánnyal semmilyen értelemben. Mindig csak visszautasítást kapott. Furcsa. Én az első pillanatban beleszerettem. Egy belső hang arról árulkodik, hogy ez a kapcsolat örökre szól!

Leszálltunk a buszról. Még mindig nem láttam a szemeit. Lehet, hogy én vagyok türelmetlen? De egyszerűen… Kíváncsi vagyok rá, na. Teljesen semleges témákról beszélgettünk, végig, amíg odaértünk, a hotel portájához. Én ajánlottam neki ezt a szállást, mert én sok jót hallottam róla. A portán a nő kedvesen mosolygott, azt hitte, együtt fogunk aludni az éjszaka. Ekkor végre alkalmam volt őt jobban megnézni. S ami még fontosabb: megtörtént az első pillantás, ami nagyon fontos egy szerelem kezdetén. Ezt egy mosoly kísérte, és nekem ez nagyon jó jelet jelentett.

Mire felértünk, úgy éreztem, szép lassan kezdem elveszíteni az előbbi magabiztosságomat. Érzem, hogy nagyon jó dolog fog történni, bármi legyen is az. A szoba egy kis egyszerű faasztalt, egy kanapét, fotelt, és két egyszemélyes ágyat foglalt magában. Úgy terveztem, hogy olyan 8-9 felé fogok hazamenni. Táska volt nálam, hoztam neki az éjszakára egy narancslevet, néhány szendvicset, és egy megkésett kis meglepetést, hisz nemrég volt a szülinapja, és így akartam odaadni. Leraktam a táskát a kanapé egyik felére, s leültem a közepére. Ő kért pár pillanatot, hogy hagy vegyen át egy lazább nadrágot (farmert viselt), és had intézze el ügyes-bajos dolgait. Elvonult a fürdőszobába, s én egyedül maradtam a szobában.

Hülye helyzetnek éreztem ezt. Zavartan mosolyogtam, nem értettem mitől jött meg az ő önbizalma, s ment el az enyém. Hosszú perceket vártam (vagy csak nekem volt oly hosszú), amíg újra láttam mosolygó arcát. De ekkor kezdtem ám igazán izgulni. Mi lesz most?! Letette a táskámat a földre, és leült a jobb oldalamra. Lazán kezdtünk el beszélgetni, de az én hangom úgy remegett, attól féltem, mindjárt elkezd rajtam röhögni. Hirtelen mindketten elhalkultunk, és mintha a testem forróbbá vált volna. Nem igazán tudtam még ekkor, milyen vágyni valakire, úgyhogy az izgalomnak tudtam ezt be. Lassan, alig hallhatóan kérdezte:


- Megcsókolhatlak?
Nagyon gyengén, de határozottan jött a válasz:
- Persze…

S megtörtént. Forró volt, lágy, feltüzelő, nedves, mindent elsöprő. Életem, bocsánat, életünk első, felejthetetlen csókja. Egyszer csak azt éreztem, hogy egy láthatatlan kéz hátradönt a kanapén. Az Ő keze volt, de én is nagyon akartam! Addig ő levette magáról a pulcsit, s én őt néztem. Fölém hajolt, s újra az ajkaimat kezdte kényeztetni. Nagyon jólesett, s a lehető legtovább el akartam húzni ezt a pillanatot. Szemét hosszú pillanatokra behunyta, éreztem azt a szerelmet, amit már régóta érez irántam. Lágyan megkérdezte, hogy leveheti-e rólam a pulóveremet. Elvörösödve feleltem, hogy igen. Pólón keresztül a derekamat simogatta, szinte pontosan azt csinálva, amire vágyok.

Majd róla lekerült a póló, s szemem elé tárult csodás felsőteste, amelyhez azon nyomban hozzásimultam. Ezután újra magához ölelt, egyre csak csókolt, s nyakamat cirógatta, amitől én kezdtem elbódulni. Ahhoz képest, hogy most tesszük ezt először, nagyon belejöttünk a szenvedély hevében. Csendes sóhajok hagyták el ajkamat, s szemem mindegyre arra késztette őt, hogy folytassa, amit csinál. Egyik percben már nem volt rajta a nadrág, csak a boxer. Félve kérdezte meg, hogy levegye-e azt is. Lassan, szinte suttogva mondtam az igent. Felállt, és gyengéden húzta le magáról a boxert, s még nem fordult felém, de már láttam ágaskodó férfiasságát.

Láttam az arcán, hogy ilyen zavarban még sosem volt, és nagyon szerelmesen, gyengéden bújtam hozzá, hogy idegességét enyhítsem. Ujjaimat alig észrevehetően kezdtem csúsztatni pénisze felé, s láttam, hogy nagyon tetszik neki, amit csinálok. Simogattam a hasa alsó részét, a fanszőrzetét, s a farka tövét, így haladva egyre feljebb a vastag hímtagon. Első látásra megtetszett, pedig sosem láttam még előtte ilyet. Egymás szemébe néztünk, s éreztem, hogy rajtam a sor. Hang nélkül segítette le rólam fehér pólómat, így pillantást vethetett a még melltartóval takart melleimre. Újra a hátamra fektetett, s csókjai ezúttal melleimet érték, s keze melege is mellkasomat érintették. Édes hangon kérdezte, leveheti-e rólam a melltartót. Jólesett az, hogy mindent úgy tesz, ahogy nekem a legjobb.

Bólintottam csak, de nagyon is értette, mit akarok. Pár pillanat múlva láthatta érzékien gömbölyödő melleimet, s ágaskodó mellbimbóimat. Habozás nélkül az ajkai közé kapta őket, és nedves nyelvével érintgette, ezzel is fokozva izgalmamat. Behunyt szemmel élveztem tovább ezt az egész testemet elöntő vágyat. Még mindig felizgatott testemet kényeztette, de a nadrágot közben észrevétlenül lehúzta rólam. Ott feküdtem előtte, majdnem meztelenül, tüzes testemet csak egy falatnyi hófehér tanga „takarta” éhes szemei elől. Nem tudom, hogy csinálta, de az eszemet is elvesztettem, annyira akartam már, hogy érintse meg nedves és forró puncimat.

Nem is tétovázott sokat, „csak” combom belső, legérzékenyebb pontját csókolta, s közben a szemembe nézett. De hogy!!! Olyan ártatlan szemmel, mint aki nem tudja, mi izgató lehet abban, amit épp csinál. Akaratlanul is mosolyra húzódott szám, bár nem tudom milyen mosoly lehet az, ahol épp izgatják az embert. De abban a pillanatban félretolta a bugyim, és érzelmesen, először kicsit, majd egyre jobban érintve érzékeny szirmaimat, sóhajokat csalt ki ajkaim közül egész testem megremegett, hisz ez egy egészen új érzés volt. Teljesen fel voltam izgulva, és tudtam, hogy egyre jobb dolog következik ezentúl. Kértem, hogy én hagy csináljam tovább.

Leültettem a kanapéra, s az ölébe másztam. Csábosan félig behunytam szemeimet, úgy csókoltam meg, minden kéjt beleöntve ebbe az egy csókba. Éreztem is hatását a tangán keresztül, ami még mindig kéjbarlangom takarója volt. Férfias, biztonságot nyújtó karjait éreztem testem köré fonódva, melyek egyre csak szorítottak- és szorítottak. Az én ujjaim is lassan felfedezőútra indultak édes testén. Őket követte ajkam, és nyelvem. A nyakát oly forrón csókoltam, hogy éretem, amint elönti őt egy hideg hullám, s bőre tiszta libabőr lett.

Milliméterenként haladtam lefelé, imádtam a mellkasát puszilgatni, és meg-meg nyalni érző mellbimbóit. Tudtam, hogy nagyon tetszik neki, és már a hasa aljánál tartottam, amikor rájött, hogy most lesz, eljött az a pillanat, amit nagyon szeretne érezni. Telt ajkaimmal csókoltam a férfiassága tövét, s egyre csak haladt felfelé, mire a makkja végét elértem, s bekaptam duzzadó, vörös farka végét. Nagy sóhajok kísérték mozdulataimat, s tudtam, olyan pillanatokon megy át, ami örökké benne fog maradni. Ezután ő csak annyit láthatott, ahogy az ajkam a makkján csusszan aprókat föl-le. Azt már csak érezhette, ahogy a pajkos nyelvem a számban a vastag hímtagjával játszadozott.

Nagyon érdekes és szuper érzés volt először faszt szopni, és az volt benne a legjobb, hogy a Szerelmem teljesen a mennyekben járt tőle. Még folytattam egy ideig a szopást, de annyira remegett már a vágytól a Kedvesem, hogy nem bírta tovább, hátrébbtolt, és kezébe vette a farkát, és elkezdte verni. Annyira izgató látványt nyújtott, sosem láttam még ilyet, de már lázban égett mindenem. Pár pillanat múlva forró nedvet éreztem az arcomon, meglepett a dolog, de láttam a Párom arcát, és hatalmas elégedettség öntötte el lelkemet. Ő erőtlenül lihegett, és bágyadt, gyönyörű szemeivel nézett egyenest az én szemembe. Nem bírtam ilyenkor nem odabújni mellé, s súgni azt a fülébe: „Szeretlek!”

Szája mosolyra húzódott, és könnybe lábadt szemekkel húzott magához, s ölelt karjaival. Hosszan csókolóztuk, élveztük a szerelmet, mígnem oda jutottunk, hogy dárdája hosszan felém vágyakozott. Kacsintott, és letérdelt. Akkori „ártatlan” elmémmel nem tudtam elképzelni, hogy most mi következik. Ám ez nem maradt képzelet szintjén, hisz pár pillanat múlva ujjai az én pici, formás csiklómat édesgették. Hihetetlenül feltüzelte egész testem az, amit ő velem tett. Morzsolgatta csiklómat, s egy másik ujjával a bejáratomat ingerelte. Forró érintésére az én szerelemkelyhem megduzzadt, s nemsoká nedves lett barlangom is.

Nem tudtam elképzelni, mi lehet ennél is csodálatosabb, de az én Kedvesem nem ismert határokat. Ajkával puncim felé közelített, majd nyelvét kinyújtva megnyalta meleg szirmaimat. A mennyekben éreztem magam, és azt akartam, soha ne legyen vége. Hosszú-hosszú perceken át izgatott, s ami engem teljesen megőrjített, az az volt, mikor bekapta csiklómat, szívogatta, nyalogatta, ajkaival gyengéden becézte az imádott nő legrejtettebb kincseit. Lelassított, de én szinte kétségbeesve sikoltoztam: - Ne hagyd abba Édesem! Még ne hagyd abba! Kérlek!

Széles vigyorral az arcán, elégedetten nyugtázta, hogy imádom, ahogy csinálja. Nyögéseim egyre hangosabbak, de erőtlenebbek lettek, és már az én testem is egyszerre mozdult nyelvcsapásaival, amikor… Olyan érzés söpört végig rajtam, amihez fogható gyönyörről soha nem képzeltem volna, hogy létezik. Egy forró hullám, és a pokol tüzénél is tüzesebb élvezet lett úrrá testemen. Semmit nem értettem, azt sem tudtam, hol vagyok, de azt tudtam, hogy Imádom őt. Remegett egész testem, nem gondoltam semmire, s a végtelennek tűnő másodpercek után jöttem csak rá, mit éltem át. Életem első orgazmusát!!!

Mire újra eszembe jutott, mi is van, addigra már Szerelmem engem átölelt, fejét az enyémhez dörgölte, és azt suttogta, mennyire imád, s hogy egész életében rám várt, rólam álmodott. Egyik ujját a puncimhoz érintette, és érezte a forró nedvességet, amit szájához emelt, és azon nyomban le is nyalogatta ujjáról. Nagyon jólesett ez nekem. Majd ujját megint oda közelítette, s mutatóujját nagyon lassan, milliméterenként tolta mind beljebb és beljebb, míg végül teljesen bennem érezhette. Kimerültnek éreztem magam, de akartam, akartam még, Őt akartam. Elkezdte az ujját ki-be húzogatni hüvelyemben, s érezte, mennyire tág vagyok. Mélyen belenézett szemembe, és én kétségbe estem.

Még nem gondoltam arra, hogy esetleg Megtörténik az, amire most mindketten gondoltunk. Nem magától a dologtól féltem, hanem attól, hogy sokak szerint az első fáj. De a vágyaimnak nem tudtam parancsolni. Mindketten pontosan azt akartuk, és Őszinte szerelmen alapul ez a vágy, úgyhogy szabadjára engedtük testünket. Táskájáért nyúlt, mert a biztonság kedvéért vásárolt óvszert, ha netán megtörténne, ne legyen gond. Kibontotta, és zavarában teljesen kipirult arccal húzta fel a gumit. Lágyan megsimítottam arcát, hogy lássa, Mennyire tetszik nekem. Tudta jól, mennyire félek, ezért ő kezdett nyugtatni, mikor elkészült. Szerelmes, kedves szavak voltak ezek, de oly nyugtató volt hallani őket: - Gyere Picim! Ne félj! Vigyázok Rád! Nagyon Szeretlek!

A kanapén ült, s én lassan odamásztam hozzá, férfiassága fölé guggoltam, és félve, óvatosan ereszkedtem bele. Éreztem, ahogy becsusszan a nedves kéjbarlangomba, és én szinte már vártam a fájdalmat. Illetve vártam volna, ha lett volna. Szüzességem elvesztése minden fájdalom nélkül történt. S helyette csak a kellemes érzés maradt, amit csak egy olyan vastag, hosszú és forró hímtag érzése okozhat, melyet Kedvesem tudhat magáénak. Szerelmem hangos, férfias, de mélyről jövő sóhajt engedett ki száján, mert még sosem érezte ő sem azt, milyen behatolni egy nőbe, milyen egy szűz lánnyal szeretkezni, neki is én vagyok az első, ő is ekkor vesztette el ártatlanságát.

Nem tudott megszólalni, csak nyöszörgött a csodás érzéstől, melyet farka köré fonódó puncim jelentette. Elkezdte mozgatni csípőjét, így tolni még mélyebbre bennem álló farkát. Hangos, nyögő, lihegő hangokat adtam ki, s egyre csak hevítette testemet az, ahogy oly könnyen csusszant bennem a kemény fasz. Mozgásunk egyre gyorsabbá vált, és Édesem már fennhangon nyögött, mikor oly vadállathoz hasonló üvöltés tört elő belőle, melyet egy igazi férfi tud csak magában rejteni. Éreztem valahol legbelül egy hihetetlen forróságot.

Megint azt a kielégültséget láttam arcán, mint pár perccel korábban, mikor ráélvezett arcomra. Óvatosan az óvszer aljához nyúlt, s én lassan felemelkedtem, kiengedve ezáltal magamból a fantasztikus szerszámot. Mellébújtam, s csak öleltem, szorítottam, s legszívesebben soha ki nem bontakoztam volna védő karjai közül. - Szeretlek…

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Ina

Neked mikor volt az első alkalom?