Tavaly nyáron történt, hogy egy ismerőm aki huszonnégy évvel idősebb nálam megkért nem e segítenék megszervezni egy egyházi tábort neki...

Blog

Hirdetésfeladás

Tábor

Tavaly nyáron történt, hogy egy ismerőm aki huszonnégy évvel idősebb nálam megkért nem e segítenék megszervezni egy egyházi tábort neki...

Oké mondom segítek neki. Ment a szervezés és már csak egy pár nap volt a táborig megkért, hogy én is legyek már ott ne legyen egyedül húsz gyerekre. Elutaztunk. A tábor egy kis faluba volt a Zemplénbe. Faházak voltak, de kevesebb a vártnál így muszáj volt hely hiányába Zsókával együtt lenni egy faházba. Az elején Zsóka egy kicsit ódzkodott a dologtól, de a szeme sarkából azért lehetett látni, mintha egy kicsit örült is volna neki.

Másnap mentünk túrázni. Zsóka nyárhoz méltóan öltözködött. Farmernadrág ami a térdénél le volt vágva és egy egy fehér póló ami simult a testéhez. Amikor megláttam egyből felállt a faszom úgy felizgultam Zsókára. Mondtam magamba, hogy ez nem lehet én harminc vagyok ő meg ötvennégy így nem gerjedhetek rá főleg, hogy gyerek korom óta ismerem. Mentünk, már vagy két órája túráztunk, de nekem a faszom még mindig ugyanúgy állt, mint amikor Zsókát megláttam aznap először. Jó kedv volt sokat nevetgéltünk.

Visszaértünk a táborba, megvacsoráztunk. Vacsora után érkezett meg a táborba Dezső atya. Kilencven éves volt de elég jól tartotta magát. Amúgy a tábor kitalálója. Beszélgettünk majd mondta, hogy itt marad éjszakára. Mondtuk neki, hogy már mi is ketten vagyunk, mert nem volt hely. Azt mondta, hogy egy éjszakát kibírunk hármasba. Zsóka elment zuhanyozni, Dezső bácsi meg tett egy kör a tábor körül. Én addig kilestem Zsókát ahogy zuhanyzik. Hokizni kezdtem rá olyan jó teste volt.

Látom, hogy már megtörülközött én gyorsan visszafutottam a faházunkba. Megjött Zsóka. Mi van kilestél amíg zuhanyoztam. Én nem válaszoltam. Ne hazudj észrevettelek, ahogy maszturbáltál rám zuhanyzás közbe. Igen kilestelek, mert egész nap állt rád a farkam annyira jól néztél ki abba a fehér pólóba meg abba a térdnadrágba. Igen ezt kapd ki és Zsóka ledobta magáról a törülközőt amivel fedte a testét. Na gyere ide. Odamentem és egyből bekaptam a mellbimbóját. Utána a hasát puszilgattam majd a pináját is amit később kinyaltam neki. Mondtam neki pinanyalás közbe, hogy forduljon meg mert kiakarom nyalni a seggét is. Oké mondta és elkezdtem kinyalni a seggét. Ekkor pont megérkezett Dezső bácsi.

Mit műveltek itt?Erre Zsóka azt mondta neki, hogy jöjjön maga meg a pinámat nyalja ki. Az öreg odament hozzá és nagy mohón elkezdte kinyalni Zsókát. Nyaltuk már vagy egy öt perce amikor Dezső bácsi elővette a farkát és a szájába tömte Zsókának. Az öreg kilencven éves kora ellenére elég jól szopatott. Gyere te is szopasd ezt a cafkát te is mondta nekem Dezső bácsi. Szopattuk is keményem. Mondtam Zsókának, hogy álljon kutyapózba. Ő úgy tett és Dezső bácsi alaposan szét kúrta a pináját miközben a seggét ütötte a tenyerével.

Én meg jól belemarkoltam a vállig érő dús hajába és jól megrángattam a fejét. Vagy háromszor tövig benyelettem vele, lemélytorkoztattam. Majd én kúrtam szét a punciját és Dezső bácsi cumiztatta. Elélveztünk. Én a puncijára Dezső bácsi meg a szájába élvezett. Pacsiztunk egyet az öreggel. Nevetgéltünk, rátettem Zsóka hajára a farkamat Zsóka mosolygott miközben Dezső bácsi fényképezte. Utána én fényképeztem és Dezső bácsi rakta a hajára a farkát és Zsóka mosolygott. Másnap jókedvűen elbúcsúzunk Dezső bácsitól.

Sietett, mert vasárnap volt és ő misét tartott a közeli faluba. Mi meg Zsókával a tábor hátralévő napjaiban minden nap keféltünk egy jót amit természetesen a tábor után is gyakran megtettünk. Nosztalgiázunk és sokat nézzük a táborba készült fotókat:):):)

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Inas

Elhiszed ezt a történetet ?