Történetem Nikivel.

Blog

Hirdetésfeladás

Születésnap

Történetem Nikivel.

Niki.

Így hívták azt nőt aki nekem nagyon tetszett. Magas, se nem kövér se nem vékony, gyönyörű dús hosszú barna haj amit a fodrásznál mindig tökéletesre alakítottak. Sóvárogtam is utána. Próbáltam felszedni, de ő lekoptatott mindig, pedig láttam a szemein, hogy tetszem neki. Talán az hat év korkülönbség amivel idősebb volt az gátolta őt tőlem. Teltek az évek ő férjhez ment. Közben én futottam fel a vállalkozásommal. Egyre jobban ment az üzlet. Közben egy rendezvényen összehaverkodtam a férjével.

Tudtam, hogy ő a férje és így talán újra tehetek egy próbát Nikivel. Niki is ott volt a rendezvényen. Folyt a pia mindenki ivott rendesen. Egyszer csak Niki odajön hozzám széles vigyorral nagyot köszönve. Beszélgettünk, gratulált hogy ilyen jól megy nekem. Közben a szemében ugyanazt a ragyogást láttam, mint régen. Egyszerűen éreztem, hogy tetszem neki. Mondta nekem, hogy holnapután lesz a szülinapja, és panaszkodott hogy a férje meg pont dolgozni fog. Én kaptam az alkalmon és meghívtam hozzám a szülinapján azzal a szöveggel, hogy bemutatom neki hol lakom. El is jött hozzám már reggel megérkezett. Becsengetett kinyitottam az ajtót kezet csókoltam neki ő ettől elpirosodott és beengedtem. Lesegítettem a kabátot róla.

Mondtam neki, hogy ugyan olyan csinos vagy, mint régen, ha nem csinosabb. Foglalj helyet, mondtam neki. Pár perc múlva egy nagy csokor virággal és egy üveg pezsgővel és egy szép arany nyaklánccal felköszöntöttem Nikit. Olyan két nagy puszit kaptam tőle rendesen jól esett. Mondtam neki, hogy menjünk hátra ott is vár egy meglepetés. Ott volt egy masszás ágy. Szeretnélek szülinapod alkalmából megmasszírozni egy kicsit kényeztetni. Rendben válaszolta Niki. Kimentem ő levetkezett hassal lefeküdt az ágyra.

Jöhetsz mondta. Én bementem és gyönyörű látvány fogadott. Fantasztikus idomok, gyönyörű fenék. Nálam volt egy törülköző, hogy majd a fenekére teszem, de Niki mondta nekem hogy ne tegyem rá. Miért ott nem akarod masszírozni? Dehogynem, persze akarom. Elsőnek a hátat kezdtem el masszírozni és szép lassan mentem lefelé. A feneke se maradt ki. Utána combja majd a vádlija és a végén a talpa következett. Utána visszafele haladtam. Amikor a feneke jött gondoltam egy kicsit elidőzök ott.

Széthúztam a fenekét és nyelvemmel belenyaltam a segglyukába. Niki hátra nézett. Te mit csinálsz? Mondtam, hogy egy speciális masszás. De nagyon jó válaszolta Niki és mondta, hogy folytassam. Majd vagy öt perce nyaltam a fenekét amit mindig is nagyon kívántam. Nagyokat nyögött. Majd szinte parancsolta, hogy feküdjek a földre. Lefeküdtem a földre ő ráült a számra és nagy nyelvcsapásokkal kinyaltam a lenyűgözően szép pináját. Utána Niki kutyapózba kitolta a fenekét. Hátulról basztam a pináját majd kérte, hogy a segglyukába tegyem. Belenyaltam a segglyukába egy párat utána egyre gyorsuló tempóval dugtam a seggét. Beleélveztem a seggébe és még egyszer boldog szülinapot kívántam neki.

Azóta is sűrűn lefekszünk. Egyszerűen megőrülök a lenyűgözően szép testéért!

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Torrente