Telefonáltam a csajnak, megbeszéltük, hogy félóra múlva megyek.

Blog

Hirdetésfeladás

Judit 400

Telefonáltam a csajnak, megbeszéltük, hogy félóra múlva megyek.

Kicsi feszesnek tűnt ez az időbeosztás, a nagyon sok piros lámpa előtt várakozva, arra gondoltam, hogy mi lesz ha kések 3 percet? Talán nem fogad a hölgy? Félóra elteltével ő telefonált nekem, mondtam, hogy 3 perc és ott vagyok. Ő nyugtázta ezt és mondta, hogy rendben van. Új telefont vettem nem rég, a cicus hangja megszólalt az autóban, így van beállítva gyárilag a telefon. Csodálatos, fiatal, szexi hangja van.

Kedves Makktársaim, tehát a randi megbeszélése gördülékenyen lezajlott. A telefonban elmondtam, hogy alapot kérek, ami félóra és nincs benne extra. Akik nem járnak rendszeresen lányokhoz azoknak mondom, hogy az alap adott, az extrát kérni kell.

Kiszálltam az autóból. Kellemes délután volt. Pár lépés és már az ajtó előtt voltam. Telefonáltam, hogy itt vagyok. A cicus tájékoztatott, hogy melyik gombot nyomjam meg. Megnyomtam és már ki is tárul a bejárati ajtó, belépve az egyik lakás ajtaja kinyílt és ott állt a szexis cica. Mindez történt a földszinten. Ott állt a szexi cicus mikulás köntösben. Magamban nevettem, hogy valaki miért vesz fel mikulás köntöst? Nem esett le, hogy december ötödikén látogattam meg a csajt. Köszöntünk egymásnak. Mondtam, hogy én telefonáltam. Judit , kedvesen mosolygott és mondta, hogy vegyem le a cipőm. Levettem, majd bementünk a hálószobába. Ez egy kis szoba. Célnak tökéletesen megfelel, ezt kihangsúlyoznám. A lakás tökéletes volt, nekem direkt bejön a kisebb szoba. Ezen kívül engem nem érdekel a lakberendezés. A hely legyen tiszta, kulturált ennyi. Judit lakása tiszta volt. Nem hallottam más csajokat dolgozni.

Tehát bementünk a szobába. A csajnak hosszú göndör haja van és pont olyan mint a képein. Párduc testű, filigrán csajszi. Mosolygott, én nem sűrűn találkozok barátnő feelingel, pedig már 18 éve járok nőkhöz, Meg mondom őszintén meglepett, hogy Judit ennyire közvetlen, barátságos. Meglepett és jól esett a közvetlensége.

Kérdezte tőlem, hogy mit kérek?

Mondtam, hogy alapot, félórát. Igaz, hogy a telefonban is megbeszéltük, de természetesen jó dolog újra tisztázni, hogy mit akarok? Mik a lehetőségek? Oda adtam a cicusnak a vörös rózsa csokrot, amiben tíz szál rózsa volt. Tapasztalt Makktársaim tudják, hogy a tíz száll rózsa nem sok.

Gyorsan levetkőztem ő addig állt és nézet engem. Egy pillanat alatt levettem a kabátom és a nadrágom. Kabátnak volt egy fogas. A pulóverem, stb, letettem szerintem egy ilyen szárító valamire, ahol melltartót is láttam. Valódi csajos szoba , melltartók is vannak.

A farkam szinte teljesen le volt konyulva. Kint hideg van, kicsit még át kellett melegednem, de tudtam jól, hogy a csaj szája kőkeményé fogja varázsolni a faszom.

Akkor menyünk a fürdőszobába. - mondta a cica.

Én a konyhába kanyarodtam be. Judit szólt, hogy a fürdőszoba előttünk van.

Adok tiszta türcsit.

Fürdő is kulturált volt. Szépen lezuhanyoztam, megmostam a szerszámom, voltak tusfürdők, szappanok, és ugye a tiszta törülköző. Eddig minden tökéletes.

Fél merev szerszámmal vissza mentem a hálóba.Judit megvált a mikulás köntösétől. Így hát megcsodálhattam a bombázó testét.

Feküdj le kényelmesen.

Ő leguggolt az ágy mellé. Valami multimédiás eszközt nyomkodott, és mondta, hogy tesz be egy kis zenét.

Én a rockot szeretem. Judit ,valami kellemes instrumentális zenét rakott be. Amit aztán nem is hallottam, olyan méretékben a csajra koncentráltam, hogy nem érdekelt a zene. Legközelebb tehetne be valami jó barokk zenét, és akkor ritmusra járatom a farkam a lyukba.

Makktársaim nyilván ez a rész fogja a leginkább érdekelni, most következik az aktus.

Lefeküdtem az ágyra kényelmesen. Szét raktam a lábaim, a csaj vele szembe helyezkedett el és mohón elkezdet szívni, rögtön nőt is a farkam. Az ágyon feküdve, mikor ő is elhelyezkedett, akkor láttam, hogy csodálatos nagyok a mellei, szó szerint ez volt az első benyomásom róla, hogy imádni valóan nagyok és formásak . Azért hangsúlyozom ezt, mert a Makktársaimat nyilván érdeklik, hogy milyenek a cicik? Tökéletesek. Én kétkezesnek nevezem az olyan melleket, amik nem férnek el az egy tenyeremben. A tökéletesen simára borotvált puncikája szintén nagyon kellemes látvány volt. Néztem a formás nagy cicijét, nagyon örültem, hogy nagyok a mellei. Szépen szopott, körbe nyalta a makkom és egész mélyen bekapta a faszom. élveztem nagyon.

Ahogy fogadott engem abból láttam, hogy nem én vagyok az első vendége, rendelkezik már rutinnal. Nyilván ő is észrevette rajtam, hogy tapasztalt vagyok (18 éve járok csajokhoz).

A csaj szopott szépen, a kezét nem használta, a szájával dolgozott ahogy kell. Tök jó dolog, hogy egy 22 éves csaj leszív. Villámgyorsan kőkemény lett a farkam. Tudtam előre, hogy így lesz. A cicák keménnyé tudják varázsolni a faszom. Annyi hiányérzetem volt, hogy a tököm nem masszírozta. Francia technikája kiváló!

Makktársaim, a hölgy nagyon jól szív. Szépen használja a nyelvét és egészen mélyen bekapja. Én a mély torkozást nem szeretem , nem is kértem ilyet tőle.

Feküdtem az ágyon a csaj szívott , én élveztem. Elvégre azért mentem, hogy élvezzem, ennyi volt a dolgom, hogy át éljem a mámort. Elégedett voltam a franciázásával. Judit ügyes volt.

4, 5 percnyi szívás után megkérdezte tőlem, hogy milyen pozícióba szeretném?

Mondtam, hogy én vagyok felül.

Csodálatos látvány volt a párduc testű csaj ahogy feküdt előttem. Étvágygerjesztő volt a puncija. Nem is késlekedtem sokat beigazítottam a farkam és járattam a lyukba. Megállapítottam, hogy nagyon rendben van a csaj. Tök jó filigrán fiatal cicus. A jobb mellbimbóját bekaptam és szívtam, ezen picit felszisszent , lehet , hogy csiklandoztam. Ő a mellkasom simogatta és mosolygott rám. Tartotta velem a szemkontaktust. Szépen a tenyerembe tartottam a cicijét időközönként. Nem volt kényes bátran markolhattam.

Nagyon jó volt a puncija, élvezet volt benne járatni a faszom. Bedugtam olyan mélyre ahogy csak lehetett. Szépen dugtam a csajt elvégre ezért mentem és nem másért. Egy idő után javasoltam, hogy hátulról. Hamar megfordult , bár nagy rutinom van, mégsem sikerült beillesztenem a farkam rögtön. Ő ezt észlelte és segített. Tökéletes látvány volt a párduc teste. A cicikhez is jól oda fért a kezem. Vertem a farkam a lyukban és élveztem. A cicus valahogy közelebb nyomta a popsiját hozzám, én nem bírtam lassítani. Keményen megmarkoltam a cicijét.

Éreztem, hogy maximálisra keményedik a szerszámom. Terveztem, hogy szemből fejezem be a szeretkezést. De a cicije és a nagyon jó dugható puncija közbeszóltak. Éreztem, hogy elindult a tejem, tudtam, hogy nincs megállás. Kicsit korán elfröccsentem. Rendesen megtellett a gumi a friss tejjel, ahogy elnéztem. A csaj is vetett rá egy elismerő pillantást.Judit gyengéden egy törlőpapír segítségével lehúzta.Felöltöztem adtunk puszit egymásnak és leléptem.

Kedves Makktársaim. Egy nagyon kedves hölggyel volt szerencsém szeretkezni. Ezt hangsúlyoznám ki, hogy nagyon kedves volt semmi lenéző stílus, vagy óranézés nem volt. A testéről annyit, hogy pontosan olyan mint a képein. Nagyszerűek, szép nagyok a cicik. Amit még szeretem, hogy nagyon közvetlen, mosolygós a csaj.

Lehet ezt így is lazán, mosolygósan.

Forrás: tortenetek.hu

Beküldő: Elizabet